Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dün ameliyattan beri sürekli uyuyorum bende, ağrım çok yok ama göğsümde ki ağırlık hissi çok rahatsız ediyor, oturup kalkarken çok ağrım oluyor

Geçmiş olsun kızlar, inanın gayet normal benim yarın bir hafta olucak aynı sıkıntılar var üstelik ödem oluştu .sadece kol ve göğüs ağrılarım hafifledi ama ödemlerim çok acıyor. Hala yattığımda tek kalkamıyorum, saçımı dahi toplayamıyorum. Geçecek İnşallah

Bende bugun doktora gittim bana da aynı seyi soyledı bide masaj gösterdi eczaneden alabilirsin dedi cok yukarda bide fuze gıbı suan hemde sert onları asagıya indirmek için sanırım
BEnim de bgn tekrar kontrolum var sanirim masaj vericek artık bakalım heyecanlıyım. Baya alıştım cicilerime, ama hala hareket kabiliyetlerim kısıtlı. AGrılar ufak tefek var. 2 haftam doldu, 1 ay dolunca baya rahatlicam diye düşünuyorum.

Dün ameliyattan beri sürekli uyuyorum bende, ağrım çok yok ama göğsümde ki ağırlık hissi çok rahatsız ediyor, oturup kalkarken çok ağrım oluyor
Çok normal, ilk 3-4 gün en zoru yardim almadan kalkmam cok zor ondan sonra birden bire agrilarin azalmaya baslicak. Ama o baskıyı bir süre daha hissediyorsun. SONra hepaini unutuveriyorsun benim 2 hafta oldu çok buyuk ölçude iyiyim geçmiş olsun

Merhaba banada 5 subatta 325 cc kas alti yuvarlak modarete profil protez takildi suan cok buyuk geliyor gozume ama kuculurler diye dusunuyorum cok sert ve sisler hala sizde durum nasil
Merhabalar benim de hala sertler ve ödem var. Bugun kontrole gidicem. ama bana cok buyuk gelmiyor benim hic meme dokum yoktu diyebilirim. Hatta daha bile buyuk olabilirmiş. Sizi izlemeye aliyorum siz de beni alabilirsiniz.

bu yabancı madde hissetme dediğin su mu acaba
ben şöle hissediodum cok rahtsız bana sıkı gelen bol dolgulu bir sutyeni takmısım ve o beni cok rahatsız ediı gibi hissediodum bu mu acaba
Canim bu tarif ettigin duygu slikonlari gogsunde tasiyormussun hissi gibi birsey,yani zaten tasiyoruz tabii de:) evet bu hisde var zaten,bunun gecici olduguna eminim vucut alisana kadar,benim rahatsiz oldugum daha kotu bir his,kaslarinla silikonun birbirine dokunusu hissetmek gibi,hareketlerinle oynadigini hissediyorsun... bu cok kotu,bakalim beklemedeyim hala...

Bende haftaya ameliyat oluyorum kızlar boyum 165 58kiloyum 295cc takilcak egitim araştırma hastanesinde olucak ve annem uzakta olduğu ve arkadaşlarımda müsait olamadığı için başımda kimse durmicak doktor birinin başınızda durmasına gerek yok dedi siz ne düşünüyorsunuz çok zorlanir miyim çantamı falan taşıyabilir miyim eve giderken taksiyle gitmeyi düşünüyorum o halde dolmuşa binemem heralde değil mi ??

kasaltıysa bence zorlanırsın tuvalet felan kolun pek oynamıo
dolmusa da binemezsın bence

Bu gün kontrole gittim doktora göre her şey normal ama sol göğsümün acısı yanması yüzünden hiç bir şey yapamıyorum ağrı değil ama bir acı ve yanma var şiddetli o yüzden sürekli arkama yasanarak oturuyorum yarın 1 haftam doluyor gecmedi dikislerim iyi ama çok acıyor ayrica 3 boyutlu goruntume yine baktım çok güzel dolgun ama benimkiler küçücük o görüntüye zamanla ulaşacağını söylüyor doktor ısrarla ama inanmıyorum kıpırdamıyorum bile

Gördüğü 3 boyutlu görüntüye ben ulaştım diyen var mı yani o görüntüye kaç cc ile ulasabilcegimiz doktorun kazancı açısından bişey değiştirmiyor 300 le böyle olur dedi şimdi pişmanım keşke 350 taktirsaymisim diyorum çektiğim acıya değmeyecek boyuttayim

Canım hadi hayırlısı. Moralini bozmak istemem ama bence tek başına kalmamalısın bende geçen perşembe günü ameliyat oldum gece tek kaldım eşim çok hastaydı kıyamadım git dedim. Annemlerinde haberi yoktu bu ameliysttan. Gece aşırı ağrım oldu susadım lavoboya gitmem gerekti İnan başımı dahi kaldıramadım yataktan hemşire çağırma butonuna uzanamadım acıdan en sonunda ağladım iki saat kaldım öylece ve neredeyse altıma kaçırıyordum

Dolmuşa binmeyide unut bence çünkü normal arabada bile sallandıkça çok kötü oldum ben gerçi kişiden kişiye değişebilir çantan ağır olursa İnan bana onuda kaldıramıyacaksın yasak olduğundan falan değil vücut iZin vermiyor. Bunları bil ona göre önlemini al amacım moralini bozup strese sokmak değil tecrübelerimden dolayı böyle konuşuyorum

Canim doktoruna güven. Benim de ameliyat olduğum ilk hafta goguslerim küçücük tü. Doktor 350 cc taktığını söylüyor du ama sanırsın ki 200 cc takılmış. Hatta eşim annem Ablam falan sen bunun için mi bıçak altına yattin demişler di. İnanılmaz uzulmustum bu denli küçük olmasına. Hatta herhalde doktor bana yalan söyledi 350 cc bu kadar büyük olamaz bile düşünmüştüm. Ama yaklaşık on günden sonra protez kendini biramaya ve kaslar kendini toplamaya başladıkça protez in gerçek boyutu da ortaya çıktı. Senin de öyle olur muhakkak ki. Üzülme hiç.

Yanlış yazmışım ( 350 cc bu kadar küçük olamaz diye bile dusunmustum )

Arkadaşlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum. Ben perşembe günü ameliyat oldum şimdi ödemlerim şişliklerim varya bu ödem karın bölgesinde de olabilir mi ya. Benim bu kadar göbeğim yoktu özellikle iki gündür göbeğim fırladı gerçekten uyuz oldum inşallah geçiçi birşeydir göğüslerimden önce göbeğim gidiyo şimdi heryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…