Gecmis olsun,ilk defa epidural olani gordum,nasil gecti merak ettim dogrusu,daha dur yahuuu o okuzun misafirligi suruyor biraz :) acele yokbugün saat 13 te ameliyattan çıktım epidural olduğu için ağrım yok fakat dayak yemiş gibiyim göğsümde öküz oturuyor sanki bu his ne zaman geçer
gerçekten mi ayyy çok sıkıntılıymış epidural oldum o yüzden daha az ağrım olacakmış çünkü epiduralin yapıldığı yerdeki kablo ( adı nedir bilmiyorum) duruyor oradan ilaç yapıyorum iki saatte bir kasaltı olduğu için zormu iyileşirim ki acabaGecmis olsun,ilk defa epidural olani gordum,nasil gecti merak ettim dogrusu,daha dur yahuuu o okuzun misafirligi suruyor biraz :) acele yok
Nasıl yani anlamadım? Ben bacağımdan ameliyat olmuştum,belimden iğne yapılmıştı. Uyanıktım ama belden aşşagısını hissetmiyordum. Ama meme üst kısımda,nasıl yapıldı o ? Biraz anlatırmısın? Uyanıkmıydın nasıldın,yoksa sedasyonlamı yapıldı. ?gerçekten mi ayyy çok sıkıntılıymış epidural oldum o yüzden daha az ağrım olacakmış çünkü epiduralin yapıldığı yerdeki kablo ( adı nedir bilmiyorum) duruyor oradan ilaç yapıyorum iki saatte bir kasaltı olduğu için zormu iyileşirim ki acaba
Sedasyon ile yapıldı demekki... Geçmiş olsun çokuyutuldum ama hafif bir uykuydu arada uyandım uyudum . Ağrı sancı hissetmedim şimdi çok yorgun ve halsizim
Öyle mi, canım benim iki tarafta şiş. Ve çok acıyor. Nasıl iner bunlar el sürülmüyo inan göğüslerşm değil yanlardaki ödemlerim öldürüyor benibende oldu masaj yaptikca da indi canim hatta benim deneme yapilan mememin kol arkasi yani sirt bolumumde şişti. Hatta hala da var az biraz sislik ama gecer diye dert etmiyorum sen de dert etme.
Geçmiş olsun canım Ağrıların çabucak diner inşallahbugün saat 13 te ameliyattan çıktım epidural olduğu için ağrım yok fakat dayak yemiş gibiyim göğsümde öküz oturuyor sanki bu his ne zaman geçer
inşallah geçer şuan hiç geçmeyecek diye düşünüyorum göğsümde kaya taşıyorum çok zormuş gerçektenGeçmiş olsun canım Ağrıların çabucak diner inşallah
Kasalti birazdaha agrili,diger yontemlerin daha cabuk toparlandigi bariz belli yorumlardan,sendeki islemler biraz farkli olmus ne olursa olsun 1 haftaya rahatlarsin,dinlenmene bak:)gerçekten mi ayyy çok sıkıntılıymış epidural oldum o yüzden daha az ağrım olacakmış çünkü epiduralin yapıldığı yerdeki kablo ( adı nedir bilmiyorum) duruyor oradan ilaç yapıyorum iki saatte bir kasaltı olduğu için zormu iyileşirim ki acaba
Canim ben kimi bulsam masaj yaptirdim valla sende oyle hani sirtimiz agrir da damarda kan birikmis dagilsin der masaj yaptiririz ya o misal masaj yaptirdim. Evet acidi hatta morluk gibi bir acisi vardi ama indi zamanla benimki iyi de geldi yani. Dayanabilirsen dene derim.Öyle mi, canım benim iki tarafta şiş. Ve çok acıyor. Nasıl iner bunlar el sürülmüyo inan göğüslerşm değil yanlardaki ödemlerim öldürüyor beni
Bende çok merak ediyorum Benide izlermisiniztakip ettim
Çokta sert değil yumuşamaya başladı hatta ama protezlerin içinde en sert damlaymış, seklini koruyor. Ama en son nasıl olur bilmiyorum daha benimkilerde Yen'iMerhaba birşey soracaktım arkadaşım damla çokmuş sert yoksa oda yuvarlak gibi normalmi
Sağol canım çok teşekkür ederimCanim ben kimi bulsam masaj yaptirdim valla sende oyle hani sirtimiz agrir da damarda kan birikmis dagilsin der masaj yaptiririz ya o misal masaj yaptirdim. Evet acidi hatta morluk gibi bir acisi vardi ama indi zamanla benimki iyi de geldi yani. Dayanabilirsen dene derim.
Canım senin dok.kimAlbümü olan arkadaşlar izleyebilir ben de ayrikliktan şikayetçiyim şu an.. Ne kadar birleşecek merak ediyorum benim drum da bir değişik, pek bilgi vermedi
Ozelden yazdim canım görür eder ayip olmasinCanım senin dok.kim
izledım cnmBende çok merak ediyorum Benide izlermisiniz
bu yabancı madde hissetme dediğin su mu acabaBen 4.haftama girdim,belki erken daha,ama diger arkadaslarin cogu boyle bir sorun yasamadigi icin tedirgin oldum,malesef cok rahatsiz edici bir duygu yururken ve kollarimi zorladigimda ben burdayim diyor,alisilacak gibi degil... zamanla gecer insallah... herkesde olmuyor boyle o yuzden sen olumlu dusun oyle olsun :)
inşallah geçer şuan hiç geçmeyecek diye düşünüyorum göğsümde kaya taşıyorum çok zormuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?