Doktorunla konuş gecikrici hap kullanÇok kötü olacak benim için martta zor aldım mayısa atar ameliyat tarihini zor aldım ne yapcam yaaaa
Sizce mantıklı mı arası olmaması?? Çok ciddi bir ameliyat, dönüşü yok, iyi düşünün derimmmMerhaba
Doktorumuz aynı Naci Bey..büyüklük konusunda o 320 cc dedi bir küçüğü 260 cc (arası yok) bende eşimle gittim ama eşim çok büyük olmasını istemiyor ben de ..çünkü vücut yapım omuzlarım geniş .spor yaptığım için alt kısımlarım dar iri olursa üst kısım çok iri alt dar kalır ve orantısız olurum diye korkuyorum.167 b , 52 kiloyum..emzirirken benimde bomba gibiydi sonrası malum iş silikona geldi..sizin sürecinizi okudum sıkıntılı bir durum olmuş. çok üzüldüm..en kısa zamanda düzelir istediğinize kavuşursunuz umarım..
Barış Çakır’a mı? O sadece burun yapmıyor mu? 4. Günüm tuvalete kendim gitmeye başladım ama pijamayla, jean olsa indiremem heraldeKızlar merhaba bende birkaç haftaya Barış beye ameliyat olacağım ama sonrasından çok korkuyorum.Çok ağrılı bir süreç mi benim 4 gün sonrasında işe başlamam gerek yardımcı olur musunuz.
Bende bugün kontrole gittim masaj yaptılar garip garip sesler geldi hava baloncuğu dediler, masaj iyi geldi banabana doktor masaj gösterdi artkl yapmam gerekiyormuş beklediğimden ağır geçiriyorsun dedi fakat sol mememde masaj yaparken su sesi geliyo lıkır lıkır şimdi ona takıldım bu nedir ki ?
Barış Çakır’a mı? O sadece burun yapmıyor mu? 4. Günüm tuvalete kendim gitmeye başladım ama pijamayla, jean olsa indiremem heralde
4 gündür oturarak bile zor uyuyorumYok canım Barış Keklik.Doktorda bir hafta dinlemeni tavsiye ederim demişti ama masabaşı iş yaptığım için zorlanmam diye düşünmüştüm.
Peki en merak ettiğim şeyi sorabilir miyim :) Yüzüstü yatabiliyor musunuz?
4 gündür oturarak bile zor uyuyorum
Olduğuma olacağıma pişman oldum
Onunda ise yarıyaçağını sanmıyorum anneme biol catlak önceyiçi yağ aldırcam o ise yarar umarımBebek yağı mı kullansanız acaba badem yağı tüyleri besliyor.
Onunda ise yarıyaçağını sanmıyorum anneme biol catlak önceyiçi yağ aldırcam o ise yarar umarım
Sizce mantıklı mı arası olmaması?? Çok ciddi bir ameliyat, dönüşü yok, iyi düşünün derimmm
Tabi Buyrun .
Arası var benim ki mentor 300 cc politech var 295 275 cc böyle ara boylar varSizce mantıklı mı arası olmaması?? Çok ciddi bir ameliyat, dönüşü yok, iyi düşünün derimmm
Arası var benim ki mentor 300 cc politech var 295 275 cc böyle ara boylar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?