Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizce mantıklı mı arası olmaması?? Çok ciddi bir ameliyat, dönüşü yok, iyi düşünün derimmm

Kızlar merhaba bende birkaç haftaya Barış beye ameliyat olacağım ama sonrasından çok korkuyorum.Çok ağrılı bir süreç mi benim 4 gün sonrasında işe başlamam gerek yardımcı olur musunuz.

Kızlar merhaba bende birkaç haftaya Barış beye ameliyat olacağım ama sonrasından çok korkuyorum.Çok ağrılı bir süreç mi benim 4 gün sonrasında işe başlamam gerek yardımcı olur musunuz.
Barış Çakır’a mı? O sadece burun yapmıyor mu? 4. Günüm tuvalete kendim gitmeye başladım ama pijamayla, jean olsa indiremem heralde

Barış Çakır’a mı? O sadece burun yapmıyor mu? 4. Günüm tuvalete kendim gitmeye başladım ama pijamayla, jean olsa indiremem heralde

Yok canım Barış Keklik.Doktorda bir hafta dinlemeni tavsiye ederim demişti ama masabaşı iş yaptığım için zorlanmam diye düşünmüştüm.
Peki en merak ettiğim şeyi sorabilir miyim :) Yüzüstü yatabiliyor musunuz?

4 gündür oturarak bile zor uyuyorum

Umarım çabucak geçer ağrıların sonrasını düşün çok güzel olacak eminim.
350 cc küçük mü geldi normalde meme dokusu vae mıydı?
Bende özellikle fazla büyük olmasın dedim ama karışmasam mı doktora

8. Günüm mememin altındaki bu acı ve yanma hissi geçmiyor klozete oturamıyorum kazık gibi dik oturuyorum koltukta kimildayamiyorum sofraya egilemiyorum tabağı elime alıyorum ayrıca çalmaya başladı cildim zaten çok ince hassas alerjik badem yağı aldim

Ergenlik te çatladım bi catlamayan yer goguslerimdi çalarsa nasıl dekolte giycez amaç zaten ozgüçe giyinmek bende

Sizce mantıklı mı arası olmaması?? Çok ciddi bir ameliyat, dönüşü yok, iyi düşünün derimmm

Şöyle bir durum var arion marka uygun olan protezde (listeden de gördüm )gerçekten arası yok.bende biraz daha fark verip politech marka olursa var mı diye sorum onda 280 cc varmış..sanırım o
takılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…