Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meme dokun olduğu halde koyulan protezler az değil cnm kas altı yontemi yapıldıysa zamanla kaslar kendini saldikca büyüyor resim varsa yükle yorum yapalım istersen önceki sonrası olarak tabiki geçmiş olsun
Sporcu sütyenimi çıkartmaya bile korkuyorum; bir ara foto koyarım, teşekkürler; peki be zaman araba kullanabilirim acaba, yarın bir hafta olacak.

4 gun is basi icin erken ama sansin Yoksa yapacak bisey yok yuzustu yatmak icin en az 1- 2 ay gerek hissizlik gecicidir oluyor tabii

Sporcu sütyenimi çıkartmaya bile korkuyorum; bir ara foto koyarım, teşekkürler; peki be zaman araba kullanabilirim acaba, yarın bir hafta olacak.
ben 1. Naftada kullanmaya basladim mecburen ilk gunler zorlandim vites degistirirken ve direksonu saga sola cevirirken donuslerde

4 gun is basi icin erken ama sansin Yoksa yapacak bisey yok yuzustu yatmak icin en az 1- 2 ay gerek hissizlik gecicidir oluyor tabii

Ağrı kesici iğnelerle belki 4.günü atlatırım diye umuyorum.
Umarım hersey yolunda gider.
Siz ne kadar oldu yaptıralı.

Benim istediğim görüntü bu şekilde 290 cc damla kullnılmış dolgun ama büyük değil. Gerçi bu resimdeki bayan çok zayıf .beli oldukça ince .herkes keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diyor.320 cc ye doğru fikrim kaymaya başladı.3 gün sonra ameliyat olucam ve iyice korkmaya başladım ya istediğim gibi olmazsa offf

Ben de 4. Gün işe başladım bebek hemşiresiyim birde düşün günde 10 Doğumdan aşşa olmuyo. İlk gün zorlandım şuan ameliyatın 10.günü ufak tefek sıkıntılarım haricinde bi problem yok

Ben de 4. Gün işe başladım bebek hemşiresiyim birde düşün günde 10 Doğumdan aşşa olmuyo. İlk gün zorlandım şuan ameliyatın 10.günü ufak tefek sıkıntılarım haricinde bi problem yok

İçimi rahatlattınız.
Ağrı kesici iğne takviyesiyle atlatırım diye umuyorum.
Ağrınız sızınız var mı suan.
Kollarınızı hateket ettirmede sıkıntı yasıyor musunuz

Sen 3200 yazınca bende öyle düşündüm canim. Tek bir medikalden değilde farkli medikalden de fiyat al en iyisi sen nasilsa slikonunu kendin alacakmissin

Cnm 4. Günü ise başladim yazmışsın acaba yöntemin kas altimiydi kas üstü muydu merak ettim

Kızlar bir sorum var, en çok sabahları mı ağrı oluyor? Sabahları çok zorlanıyorum ben
Birde 5 gün oldu hep oturarak uyuyorum artık sırtım ağrıyor, ne zaman tam düz olarak yatabilirim?

Kızlar bir sorum var, en çok sabahları mı ağrı oluyor? Sabahları çok zorlanıyorum ben
Birde 5 gün oldu hep oturarak uyuyorum artık sırtım ağrıyor, ne zaman tam düz olarak yatabilirim?

Sabahları çok sert uyanırdım ben de, gün içinde hareket ettikçe çözülüp rahatlardim. Gece odem oluyor muhtemelen hareket kısıtlı olduğu için. Bu sırt ustu, yan, yüzüstü yatma konusunda kimsenin kesin bir şey söylemesi mümkün degil, herkes o kadar farklı ki.. En güzeli vücudunu dinlemen, emin ol sana neyi ne zaman ne kadar yapabileceğini çok güzel soyluyor. Tam oturarak uyuyorsan mesela, yavaş yavaş aşağı doğru kaymayı deneyebilirsin, bu şekilde acı vermeden önceki noktaya kadar gelirsin ve ertesi gece o sınırın daha da ilerlediğini de gorursun. Süreç sıkıntılı ve ağrılı olsa da hareket kisitliliginin açılmasını gözlemlemek bana epey eğlenceli gelmişti =)

Aynen yavaş yavaş kendini kaydır ben ilk geceden beri yatıyorum başım ve boynum biraz yüksekte 2 yastık falan koyarsan yatabilirsin ben de hiç düz yatıp uyayamam ama mecburuz benim 9. Günüm hala sancım geçsin diye bekliyorum

Tam yattığında birinin seni sabah omuzlarından sırtından tutup destekleyip kaldırması gerekir fakat çok sancı yapıyor kalkamiyorum beni annem kaldiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…