Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Her protez aynı şekle sahip değil. Her markanında kendi içinde çeşitli modelleri var.Kataloglarına girip baktığınızda çeşit çeşit.. bana uygun olan protez şekline ait cc bu şekilde
Anladım fakat görsellerde gördüğümden küçük oldu benimki hayal kırıklığına uğradım insan yaotirdigina değsin istiyor keşke 325 veya 350 gibi ara bir boy taktirsaydim diyorum

Benim gibi çatlama sorunubyasayan var mı doktor küçük sizinki çatlamaz dedi ama ince ince dalgalanmalar var hamileliginde kullandığınız bir ürün de olabilir tavsiye istiyorum kullandım geçti çatlamadi diyen var mı şimdi bioil e başlıcam bugün badem yaginda dün başladım zaten öncesinde farketmedim çünkü çok beyaz tenliyim çok korkuyorum catlak olmasindan

Anladım fakat görsellerde gördüğümden küçük oldu benimki hayal kırıklığına uğradım insan yaotirdigina değsin istiyor keşke 325 veya 350 gibi ara bir boy taktirsaydim diyorum

Bende çok korkuyorum yapıldıktan sonra beğenmeyeceğim diye . Bakalım nasıl olacak.sizi çok iyi anlıyorum

Ortalama 20 gün sınra bende ameliyat olacağım.
Ölçüm çok büyük olmasın dolgunluk istiyorum demiştim doktora acaba doktora mı bıraksam kararı.
4.gün işbaşı etmem gerekiyor zorlanır mıyım.
Birde sonrasında yüzüstü yatmada sıkıntı oluyor mu.
Hissizlik oldu mu çok oldu sorularım uöarım bunaltmadım :)

Merhaba arkadaşlar, ben sev 6 gün önce yaptırdım, beklediğim kadar ağrım olmuyor. Bana natrella marka takıldı. Bir göğsüme 340, diğerine 360 takıldı, göğsümün biri daha büyüktü bu nedenle farklı büyüklükte protezler kondu. Benim zaten meme dokum vardı ama buna rağmen konulan protezler çok büyük durmuyorlar, üstelik daha şiş durumdalar, acaba şişler inince daha da mu küçük görünecekler gözüme. Daha büyük olsaydı keşke....

Meme dokun olduğu halde koyulan protezler az değil cnm kas altı yontemi yapıldıysa zamanla kaslar kendini saldikca büyüyor resim varsa yükle yorum yapalım istersen önceki sonrası olarak tabiki geçmiş olsun

Son düzenleme:
Doktora bırakmanızı tavsiye etmem tabi :) Çünkü doktorlar bu durumda doğal sonuçlardan yana oluyor. Görsellerle beğendiğiniz gögüs şekillerini gösterin doktorunuza,iyi ifade edin kendinizi. 4. Gün iş başı çok zor. Çok dikkatli olmalısınız. Birde sadece Ağrı sızı olarak düşünmeyin,anestezinin verdiği etkilerde var. İyi istirahat etmezseniz çok güçsüz halsiz düşebilirsiniz.
Ben 6. Ayımda tam olarak yüzüstü yatmıştım. Hafif yanlanarak yatmayı kastetmiyorum tabi,tamamen yüzüstü yatmaktan bahsediyorum. Yani şezlongda yüzüstü yatıp güneşlenmek gibi
Hissizlik olmadı,meme ucu kesisi ile oldum ben.

Bu foto size zamanla olan değişim hakkında biraz Bilgi verir sanırım Acele etmeyin,sabırlı olun. Umarım beklediğiniz gibi değişimlere tanık olursunuz
Not: FOTO BANA AİT DEĞİL

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim bilgilerinize.
Ben meme altından kesiyle olucam.
O kadar ısrar ettim ki doktora kesinllikle büyük istemiyorum diye ama en güzeli fotograflarla göstereyim evet.
Peki kas üstü olucakmısım ben yine de büyüklüğünü etkiler mi?
1 ay sonra sütyenlerini takabilirsin dedi ama herkes yaralar cabuk iyileşmiyor dediler kafam karısık

Kesinlikle fotolar gösterin,nasıl bir gögüs istediğini anlasın doktor
Kas üstü daha rahat olur tabi,bende kas zarı altı oldum ama çokta rahat değildi :)) Yani ameliyat sonuçta,birde vücuda yabancı bir madde giriyor. Zamanla herşey iyi olacak
Kas üstünde protez daha erken büyüklüğünü belli eder,süreç daha hızlıdır. Doktorunuz sütyen kullanımına izin verirse kullanırsınız tabi ama rahat edermisiniz bilemem . Ben birinci ayda sporcu dışında başka sütyen kullanmadım. Tavsiyede etmem :)

İyi akşamlar kızlar, ameliyat sonrası süreci zor geçenler icin sabır diliyorum..en kısa zamanda iyileşir keyfini çıkarmaya başlarsınız inşallah. Ümitsiz olmayın, herkes bu süreci farklı geçirir. Ortalama olarak bir hafta yetiyor toparlanmak icin.ve her geçen gün dahada iyi oluyor. Göğsün şekilde oturuyor zamanla. Benim sizlere tavsiyem çokta küçük cc seçip pişman olmayın. 350-400 ve üstüde artık çok büyük sınıflandırmasına girmiyor. Tabi göğüs dokunuza baglı. Benim a cuptı, 315cc kasaltı politech damla model. Çok çok doğal oldu. Yani su an 400 bile olurmuş sanki diyorum. Ama doktor daha iyisini bilir. Özetle siz yinede belirtin içinizde kalmasın, ameliyat sırasında deneme protezlerle istediğiniz boyutları denesin, derinin esnekliğine göğüs çapınıza göre karar kılar. Bir gün değiştirmem gerekirse kesinlikle bende bu konuda kendimi daha iyi ifade edeceğim.

Çok çok teşekkürler inşallah olduktan sonra bende burdan bilgi vericem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…