Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, ameliyattan çıktım inanılmaz bir mide bulantım vardı bugün.birde sürekli uyudumŞuan bi ağrım sızım yok.kollarımı sürekli havaya kaldırıp indiriyorum.kendi başıma doğrulabiliyorum ama yarına ne olur bilmiyorum.kasaltı zarı 280 cc konuldu.yanlardan yağ alınıp göğüs dokusuna eklendi..bandaj yok..sadece sporcu sütyeni...şimdi birinci gün resimlerimi ekliyorum

Kizlar albumler kismina girdigimizde hani KK den bircok kisinin albumu goruntuleniyor ya,ben orada kendim dahil izledigim arkadaslariminda albumunu gordum ki gizlilige onem verdiginizi biliyorum,sanirim bir sorun var lutfen kontrol edin,ozellikle U UnzileColak Y Yase1035 ve fatrec fatrec ozellikle senin bakilma sayin 460 civari ve bu normal degil,yeni foto koyacaktim korktum..
Ben mi yanlis goruyorum anlamadim ki...

ben ameliyat olmadan 2 hafta öncesinden c vitaminine başlamıştım. bana iyi geldiğini düşünüyorum doktorun verdiği kağıtta yazıyordu. sen de alsaydın keşke
Aldım aldım da 22 şunatta başladım vitamine hastaneye gittim bugün şükür boğaz enfeksionu cok azmış antiboyitik içicem 5 gün cuma günüde acıbademde tahlil vericem hayırlısıyla atlasaydm

O kişiler sizi izlediği için albümlerini görüyorsunuz.

Ben sizin albümü göremiyorum misal. Ayarlarınız takip ettiklerim olunca sadece sizin takip ettikleriniz görür fotolarınızı endişe etmeyin.

Ben sizin albümü göremiyorum misal. Ayarlarınız takip ettiklerim olunca sadece sizin takip ettikleriniz görür fotolarınızı endişe etmeyin.
Izlenme sayilarini cok yuksek gorunce ve herkese acik albumler arasinda gorunce suphelendim acikcasi,tesekkurler arzum...

arzum77 yaaa ammaaaaa lutfen bende istiyorum eminim 7 yılda çok değişmiştir güzellikler 1-2 resim özelden attıkların var ama bende albümünü görmek istiyorum hatta yağ dolgusu öncesi sonrası resminde varsa mükemmel olur tabi yüzünü kamufle ettiğin benim operasyon sırasında yağ enjekte edilecek fikir edinmiş olurum lütfen lütfen

Aldım aldım da 22 şunatta başladım vitamine hastaneye gittim bugün şükür boğaz enfeksionu cok azmış antiboyitik içicem 5 gün cuma günüde acıbademde tahlil vericem hayırlısıyla atlasaydm
Ben 1 ay boyunca agri kesici bile almadim..vitamini hic aksatmadim sonucta.hasta olmak ameliyati ertelemekti. Ben biran once olup kurtulmak istiyordum.:) insallah iyilesirsin kendine olabildigince dikkat et :)

Badem göz ameliyatı sonucunda varmı acaba en merak ettiklerim ciddi oranda fark varmı misal benim gözlerim iri ama yas oldu 35 göz kapağim eskisi gibi gergin değil valla sıraya koydum artık Allah ne verdiyse

Evet arkadaslar odem gitti takke gorundu Yaralarim hala kotu ama son durum fotomu paylastim ve 2.ameliyata karar verdim vucuduma cok buyukler 250 ye indirtmek zorundayim,moralim bozuk,off...

Ben 1 ay boyunca agri kesici bile almadim..vitamini hic aksatmadim sonucta.hasta olmak ameliyati ertelemekti. Ben biran once olup kurtulmak istiyordum.:) insallah iyilesirsin kendine olabildigince dikkat et :)
Süper ya maşallah darısı bana bende sıkıntı yaşamadan atlatırım bende dikkat ediyordum istanbula eğitime gönderdiler orda hava carptı sanırım

Evet arkadaslar odem gitti takke gorundu Yaralarim hala kotu ama son durum fotomu paylastim ve 2.ameliyata karar verdim vucuduma cok buyukler 250 ye indirtmek zorundayim,moralim bozuk,off...

Ayy saçmalama fotona şimdi baktım inanılmaz güzel duruyor hiçte düşündüğün gibi büyük değiller yıllardir dümdüz gezdigimiz icinmi acaba böyle bir psikolojiye giriyoruz , kesinlikle büyük değil 2. Ameliyatın psikolojisine ve aynı ağrılara haxir olduğundan emin misin ? Ve busefer küçük oldu diceksin çünkü 3 haftada olsa gözün alıştı ve göğsün esnedi zaten ikinci ameliyatı 6 aydan önce yapmazlar ve ozamsna kadar hersekilde alışırsın cnm hem maddi hem manevi yipranacaksin

3 hafta da ne dikisler iyilesir ne de ödem gider. Hemen asma suratini. Bomba gibi olacaklar. Zaman bırak :))

Tüm albümlerim açık degil,bir albüm yaptım o açık tatlım. Alayım izlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…