Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum77 rica etsem beni izlermisiniz çok merak ettim :))

Bende merak ettim izler misiniz :)

Şuan düzelmenize çok çok sevindim.
3 gün yatabileceğim umarım sıkıntısız olur.
İlk zamanlar ki ağrılarınız dayanılamaz gibi miydi işyerinde oturur vaziyette çok zorlanır mıyım
Oturmakta sıkıntı yaşamadım canım, yatış pozisyonundan kalkarken destek şart. Masa başı işiniz varsa çok zorlanmazsın zannımca. Ödemlerine de bağlı biraz. 3+2 gün belki sürer. Esnetme payın varsa izni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Zaten kendi vücuduna göre ayarlarsın. Herşey gönlünce olur İnşallah
Şuan düzelmenize çok çok sevindim.
3 gün yatabileceğim umarım sıkıntısız olur.
İlk zamanlar ki ağrılarınız dayanılamaz gibi miydi işyerinde oturur vaziyette çok zorlanır mıyım
Ah canım ya, aynı beni anlatmışsın. Ödemlerim o kadar çoktu ki inan 2 kilo fazla çıkıyordum tartıda. Acıdan ağladığımı biliyorum. Bakamıyordum aynada. Balon gibi şişti yanlarım ve yanık gibi acıyordu. Hele bir de korse denk geliyordu. Zaten ödem varken protez şekilsiz duruyordu. Bende diyordum ki neden ben maşallah diğer arkadaşlar da hiçbirşey yok. Ama noldu biliyormusun? İndi mucize gibi ama indi. Hala sol tarafımda hafif bi ödem var. Ama geçiyor. Geçicek arkadaşım sende o görüntü ye kavuşacaksın. Düşün ben bile bunları söylüyorsam artık. Çünkü bende düşündüm çıkartmayı. Zahmetsiz hiçbir güzellik yok. Zamanla benimseyip güvenin artacak kendine .

skeri, post: 55022908, member: 873199"]Arkadaslar 1. Ay kontrolunden ciktim az once. Doktor izlerin koyulasmis dedi ( iz kremi yazmamisti. Contractubex ve tritone forte yazdi. Bu ikinci kremin adini tam hatirlayamadi internetten baktik ama az once farkettim ki tretin diye de bir iz kremi varmis. Doktorunuz size hangi iz kremini önerdi? Kafam cok karisik [/QUOTE]
Bende bu hafta başlayacağım canım Contractubex benimki

İçinize sinmesine suan acılarınızı atlatmanıza çok sevindim.
İnşallah darısı basıma.
İçimi rahatlattınız.

Yanlış yazmışım canım bana verilen SİLİSKAR JEL. perşembe başlıcam.etkisini henüz bilmiyorum

Benimde doktorum kendisi benim küçük oldu ama 300 cc ile çünkü siz baya zayıf misiniz boyum benimde 165cm fakat kilom 62 12. Günümdeyim sancım sızım yanma gecmedi hala ama normal olduğunu soyledi

Bende de başladı yağ kullanıyorum catlaklar yeniyse henüz kırmızı renkteyse yüzde 80 oranında geçirirsin fakat beyaza dönerse asla gecmiyor o yüzden hemen başla bişeylere benim kalcam da bacaklarımda yıllardır var ergenlikte oldu aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…