Merhaba..
2011 yılında meme estetiği oldum. Benim beklentim büyük dolgun meme idi,doktoruma 400 cc beklentim olduğunu C sonuD başı gibi bir cup ölçüsü istediğimi belirttim . Ameliyatta denenmiş,olmuş. 400 cc yuvarlak kas zarı altı ile Harika göğüslere kavuştumGayet doğal,dolgun,gözalıcı göğüslerim oldu :) Doktorum Hasan Fındık Herkese tavsiye ederim. İyi günler
İzledim canımarzum77 rica etsem beni izlermisiniz çok merak ettim :))
Merhaba..
2011 yılında meme estetiği oldum. Benim beklentim büyük dolgun meme idi,doktoruma 400 cc beklentim olduğunu C sonuD başı gibi bir cup ölçüsü istediğimi belirttim . Ameliyatta denenmiş,olmuş. 400 cc yuvarlak kas zarı altı ile Harika göğüslere kavuştumGayet doğal,dolgun,gözalıcı göğüslerim oldu :) Doktorum Hasan Fındık Herkese tavsiye ederim. İyi günler
arzum beni de izle nooolur yaaİzledim canım
Oturmakta sıkıntı yaşamadım canım, yatış pozisyonundan kalkarken destek şart. Masa başı işiniz varsa çok zorlanmazsın zannımca. Ödemlerine de bağlı biraz. 3+2 gün belki sürer. Esnetme payın varsa izni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Zaten kendi vücuduna göre ayarlarsın. Herşey gönlünce olur İnşallahŞuan düzelmenize çok çok sevindim.
3 gün yatabileceğim umarım sıkıntısız olur.
İlk zamanlar ki ağrılarınız dayanılamaz gibi miydi işyerinde oturur vaziyette çok zorlanır mıyım
Şuan düzelmenize çok çok sevindim.
3 gün yatabileceğim umarım sıkıntısız olur.
İlk zamanlar ki ağrılarınız dayanılamaz gibi miydi işyerinde oturur vaziyette çok zorlanır mıyım
Ah canım ya, aynı beni anlatmışsın. Ödemlerim o kadar çoktu ki inan 2 kilo fazla çıkıyordum tartıda. Acıdan ağladığımı biliyorum. Bakamıyordum aynada. Balon gibi şişti yanlarım ve yanık gibi acıyordu. Hele bir de korse denk geliyordu. Zaten ödem varken protez şekilsiz duruyordu. Bende diyordum ki neden ben maşallah diğer arkadaşlar da hiçbirşey yok. Ama noldu biliyormusun? İndi mucize gibi ama indi. Hala sol tarafımda hafif bi ödem var. Ama geçiyor. Geçicek arkadaşım sende o görüntü ye kavuşacaksın. Düşün ben bile bunları söylüyorsam artık. Çünkü bende düşündüm çıkartmayı. Zahmetsiz hiçbir güzellik yok. Zamanla benimseyip güvenin artacak kendine .bugün 6. günüm kasaltı yapıldı fakat görüntümde psikolojim de çok kötü hep ağlıyorum çok pişmanım o kadar şiştim ki dikdörtgen oldum resmen memelerde tam bir kare şeklinde çok rahatsızım çektiğim acı cabası .... güzel dileklerin için teşekkürler
Oturmakta sıkıntı yaşamadım canım, yatış pozisyonundan kalkarken destek şart. Masa başı işiniz varsa çok zorlanmazsın zannımca. Ödemlerine de bağlı biraz. 3+2 gün belki sürer. Esnetme payın varsa izni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Zaten kendi vücuduna göre ayarlarsın. Herşey gönlünce olur İnşallah
Ah canım ya, aynı beni anlatmışsın. Ödemlerim o kadar çoktu ki inan 2 kilo fazla çıkıyordum tartıda. Acıdan ağladığımı biliyorum. Bakamıyordum aynada. Balon gibi şişti yanlarım ve yanık gibi acıyordu. Hele bir de korse denk geliyordu. Zaten ödem varken protez şekilsiz duruyordu. Bende diyordum ki neden ben maşallah diğer arkadaşlar da hiçbirşey yok. Ama noldu biliyormusun? İndi mucize gibi ama indi. Hala sol tarafımda hafif bi ödem var. Ama geçiyor. Geçicek arkadaşım sende o görüntü ye kavuşacaksın. Düşün ben bile bunları söylüyorsam artık. Çünkü bende düşündüm çıkartmayı. Zahmetsiz hiçbir güzellik yok. Zamanla benimseyip güvenin artacak kendine .
Sağlıkla girin çıkın inşallah ameliyatınıza, gerisi mi ? biraz sabır biraz zaman.. Sonrası mı? Şükür ve artan özgüvenİçinize sinmesine suan acılarınızı atlatmanıza çok sevindim.
İnşallah darısı basıma.
İçimi rahatlattınız.
Muhtemel amleiyatın olmuştur canım. İnşallah sağlıkla rahatça geçirirsin günlerini şimdiden hayırlı olsunBen yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Canım,fotosu olmayanları izlemiyorum güvenlik açısındanBende merak ettim izler misiniz :)
İzledim canımarzum beni de izle nooolur yaa
Yanlış yazmışım canım bana verilen SİLİSKAR JEL. perşembe başlıcam.etkisini henüz bilmiyorumArkadaslar 1. Ay kontrolunden ciktim az once. Doktor izlerin koyulasmis dedi( iz kremi yazmamisti. Contractubex ve tritone forte yazdi. Bu ikinci kremin adini tam hatirlayamadi internetten baktik ama az once farkettim ki tretin diye de bir iz kremi varmis. Doktorunuz size hangi iz kremini önerdi? Kafam cok karisik
Sağlıkla girin çıkın inşallah ameliyatınıza, gerisi mi ? biraz sabır biraz zaman.. Sonrası mı? Şükür ve artan özgüven
Canım,fotosu olmayanları izlemiyorum güvenlik açısından
Tesekkur ederim canim cok yakismislar memelerin sana hic yapay durmuolar masallahİzledim canım
ben ameliyat olmadan 2 hafta öncesinden c vitaminine başlamıştım. bana iyi geldiğini düşünüyorum doktorun verdiği kağıtta yazıyordu. sen de alsaydın keşkeAmelşyata 1 hafta kala boğazlar ve grip alamıcak kesin nisana atacak diye korkuyorum
Bende teşekkür ederim,güzel yorumların düşüncelerin içinTesekkur ederim canim cok yakismislar memelerin sana hic yapay durmuolar masallah
Benimde doktorum kendisi benim küçük oldu ama 300 cc ile çünkü siz baya zayıf misiniz boyum benimde 165cm fakat kilom 62 12. Günümdeyim sancım sızım yanma gecmedi hala ama normal olduğunu soylediMerhaba,
ben 8 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim. Hemen hemen vücut ölçülerimiz aynı. Ben yuvarlak Silikon taktırdım ve doktorum Güray Yeşiladalının önerisiyle 300 cc takıldı ve inanılmaz memnunum dışarıdan silikon olduğu hiç belli olmuyorDoktorumu herkese tavsiye ederim. İyi günler
Bende de başladı yağ kullanıyorum catlaklar yeniyse henüz kırmızı renkteyse yüzde 80 oranında geçirirsin fakat beyaza dönerse asla gecmiyor o yüzden hemen başla bişeylere benim kalcam da bacaklarımda yıllardır var ergenlikte oldu aklında bulunsunMuhtemelen deriden kaynaklı.Benim dokum cok hassas yaralarim bile zor iyilesiyor.Doktora olabilecek en buyuk cc deyince galiba derim kaldirmadi.Simdi iyice yumusayinca derim o yuzden catladi sanirim.Doktorum ve bircok kisi kremlerle gececegini soyluyor umarim ise yarar..
Beni de izlermisin fotolarım varBende teşekkür ederim,güzel yorumların düşüncelerin içinHerkesin gönlüne göre sonuçlar dikerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?