Arkadaslar 1. Ay kontrolunden ciktim az once. Doktor izlerin koyulasmis dedi( iz kremi yazmamisti. Contractubex ve tritone forte yazdi. Bu ikinci kremin adini tam hatirlayamadi internetten baktik ama az once farkettim ki tretin diye de bir iz kremi varmis. Doktorunuz size hangi iz kremini önerdi? Kafam cok karisik
Korkmayın, öyle korkulacak birşey değil, hadi hayırlı olsun şimdiden.Ben yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Bu cokda normal olmayan bir durum demeyi pekde kendime teshis koymak olarak yorumlamiyorum acikcasi,sonucta burda fikir ve surec paylasimi yapiliyor,cokda faydali oluyor,malesef doktorlar ameliyat sonrasi sureciyle pekde ilgilenmiyor,zaten ciddi bir durum olmadikca doktorumu ufak tefek sizlanmalarla mesgul etmeyide dogru bulmuyorum. Hepimizin yaptigi sabir gerektiren bir sureci konusarak bi nebze rahatlatmaya calismak...Don't panic !Drniz ile iletişime geçin bence cnku hicbir vücut bir değildir birinin farklı oluyor diye nasıl drye sormadan kendinize birden teşhis koyuyorsunuz anlamıyorum ben sizin yaşadığınızida yaşadım ama şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim 20 gün oldu sizdebelki 1 ayda olur bu surecte Dr ile iletişimde kalarak sabırla geçer
İnşallah canim ben bunlari alayim o zamanBen dermatix-si jel kullandım en pahalı olan merhem den ama bende hiç bir işe yaramadı ne yazık ki. 3 ay kullan dedi doktor . Kullandım hiç aksatmadan ama hiç bir değişiklik olmadı1 yıl dolunca siliklesir diye umuyorum bakalım
Beni de takip edermisin acaba :)Arkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum
Haydi Bismillah! Korkma canim benim simdiden hayırlı olsun.Uyuyup uyanacak güpgüzel cicilerin olacak öyle düşün :)Ben yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
her gun sürüyorum daha degisiklik yok masaj da yapiyorum yaraya da suruyorum insallah iyi gelirloveli kantaron birkac gün bende sürdüm canim duzenli surmeyince etkisinden emin olamadim sende durum nedir?
Ameliyatin insallah sorunsuz gecer. Istedigin memelere kavusmani dilerim :) sonrasinda acilar agrilar kramplar olacak. sakın pişman olma moralini bozma kendini fazla dinleme zamana bırak :)Ben yarın sabah ameliyata giriyorum şans dileyin bana acayip korkuyorum
Hepinize çoook teşekkür ederim yarın ameliyat sonrası haber veririmİnşallah herşey güzel olacak
Benimde ameliyattan 1 hafta önce burnum tıkanmıştı ve öksürüğün vardı gıcık gibi.anestezi uzmanına söylediğimde ateş gibi enfeksiyon bulgusu olmadığı sürece sorun olmaz demişti.c vitamini kullanmamı söylemişti.bi doktoruna danış istersenAmelşyata 1 hafta kala boğazlar ve grip alamıcak kesin nisana atacak diye korkuyorum
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Cnm fotoların herkeze açık ben seni izledim ama sen beni izlemediğim halde hala görüyorum. Sadece izlediklerim yap ayarlarını.Umarim rahat bir süreç yaşarsın ameliyatta ve sonrasında hiç bişey hissetmiyorsun sakın korkma hatırlamıyorsun
Merhaba..Merhaba,
ben 8 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim. Hemen hemen vücut ölçülerimiz aynı. Ben yuvarlak Silikon taktırdım ve doktorum Güray Yeşiladalının önerisiyle 300 cc takıldı ve inanılmaz memnunum dışarıdan silikon olduğu hiç belli olmuyorDoktorumu herkese tavsiye ederim. İyi günler
Hala aynı canım bi daha bak istersenUyarın için teşekkür ederim, kontrol ettim, aslında ayarlarım sadece takip ettiklerim görebilir şeklinde, tekrar kontrol edebilir misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?