Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben dermatix-si jel kullandım en pahalı olan merhem den ama bende hiç bir işe yaramadı ne yazık ki. 3 ay kullan dedi doktor . Kullandım hiç aksatmadan ama hiç bir değişiklik olmadı 1 yıl dolunca siliklesir diye umuyorum bakalım​

Ameliyat olanları, cesaretlerinden dolayı kıtluyorum. En iyi doktoru ararken kafam iyice karışıyor. Bakalım kimi seçeceğim.

Bu cokda normal olmayan bir durum demeyi pekde kendime teshis koymak olarak yorumlamiyorum acikcasi,sonucta burda fikir ve surec paylasimi yapiliyor,cokda faydali oluyor,malesef doktorlar ameliyat sonrasi sureciyle pekde ilgilenmiyor,zaten ciddi bir durum olmadikca doktorumu ufak tefek sizlanmalarla mesgul etmeyide dogru bulmuyorum. Hepimizin yaptigi sabir gerektiren bir sureci konusarak bi nebze rahatlatmaya calismak...Don't panic !

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bu yazdıkların harfiyen bende de oldu, ki çok normal bir durum. Ayrıca daha çok yenisin. Kapsül için çok erken. 6 ay dan önce ortaya çıkmıyor kapsül işi de. Yani kapsül olacaksa bile 6 ayi devirmeniz lazım en erken. İki meme arasında ki şişlik te çok normal. Çünkü şuan fena halde odemli ler. Benim 5 ay olacak hala odemleri tam olarak atamadım. Endiselenmeni gerektirecek hiç bir durum yok yani canım. Geçmiş olsun :)[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. İçim rahatladi vallahi. Cok sagol.

İnşallah canim ben bunlari alayim o zaman

Amelşyata 1 hafta kala boğazlar ve grip alamıcak kesin nisana atacak diye korkuyorum
Benimde ameliyattan 1 hafta önce burnum tıkanmıştı ve öksürüğün vardı gıcık gibi.anestezi uzmanına söylediğimde ateş gibi enfeksiyon bulgusu olmadığı sürece sorun olmaz demişti.c vitamini kullanmamı söylemişti.bi doktoruna danış istersen

Merhaba,

ben 8 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim. Hemen hemen vücut ölçülerimiz aynı. Ben yuvarlak Silikon taktırdım ve doktorum Güray Yeşiladalının önerisiyle 300 cc takıldı ve inanılmaz memnunum dışarıdan silikon olduğu hiç belli olmuyorDoktorumu herkese tavsiye ederim. İyi günler

Umarim rahat bir süreç yaşarsın ameliyatta ve sonrasında hiç bişey hissetmiyorsun sakın korkma hatırlamıyorsun
Cnm fotoların herkeze açık ben seni izledim ama sen beni izlemediğim halde hala görüyorum. Sadece izlediklerim yap ayarlarını.

Merhaba..
2011 yılında meme estetiği oldum. Benim beklentim büyük dolgun meme idi,doktoruma 400 cc beklentim olduğunu C sonuD başı gibi bir cup ölçüsü istediğimi belirttim . Ameliyatta denenmiş,olmuş. 400 cc yuvarlak kas zarı altı ile Harika göğüslere kavuştum Gayet doğal,dolgun,gözalıcı göğüslerim oldu :) Doktorum Hasan Fındık Herkese tavsiye ederim. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…