Arkadaşlar bugün 11. günü, yeni fotoğraflar yükledim; yorumlarınızı bekliyorum; acaba gün geçtikçe iyice küçülür mü bunlar? Ben büyük istiyordum
Umarim gecer sertlikte koyulukta canim iyi gelirse haber ver olur muYanlış yazmışım canım bana verilen SİLİSKAR JEL. perşembe başlıcam.etkisini henüz bilmiyorum
Canım sen bir resim koy, güvende hissedelim, ondan sonra =)Arkadaşlar beni de izler misiniz?
Yaptırmama epey vakit var bu yüzden eklemiyorum aslında ama eski hallerini ekleyip yıllarca albüm bekleyecek sanırım :) müsait olduğum vakitte eklerim. Regl dönemindeyim bir de şu an biraz şişler gerçek haline dönünce eklerim.Canım sen bir resim koy, güvende hissedelim, ondan sonra =)
2çocuğum var 1yaş araları, emzirme dönemim biteli 7yıl oluyo,öncedende küçüktü zaten ama sertti en azından emzirmelerden sonra bu hale geldiler, sarkma ve yumuşama oldu moralimi bozansa yatınca dümdüz olmalarıBende sizi İzliyorum..bu arada benimde göğüslerim sizinkine benziyordu..sizde emzirme var mı?
Sırt üstü yatabiliyorum Hale’n o yüzden ağrıyoNe oldu belinize?
2çocuğum var 1yaş araları, emzirme dönemim biteli 7yıl oluyo,öncedende küçüktü zaten ama sertti en azından emzirmelerden sonra bu hale geldiler, sarkma ve yumuşama oldu moralimi bozansa yatınca dümdüz olmaları
Sizin eski hali varmı resim merak ettim, bide ileriki zamanlarda gelişmelerini merak ediyorum gerçekten çok iyi görünüyorlar şuan :)
Hımm evet o biraz sıkıntı ama yastıkları yükseltip yan yatabilirsiniz kendinizi tam desteklerseniz..Sırt üstü yatabiliyorum Hale’n o yüzden ağrıyo
ne kadar zamanda geçer hiç bilmiyorum bende aynı durumdayım çok hfazla ödem yaptı bende karnımda hissizlik uyuşuklukta var . Tüm vücudum şişti bugün 9. günüm sol göğsüm çok sıkıntı veriyo kasılıyo ağrıyo ama sağ daha rahatladı . Senin yağ alınan yerlerde acı varmı benim oralarda acıyoBelimden yağ alınıp göğüsümle silikon arasına konuldu..şuan öyle bir ödemim var ki boynum bile şiş..belim vucudum mor içinde .belim eski halinden 4 kat daha yağlı görünüyor..bu şekilde operasyon olanlarda bu ödemler ne kadar sürede gidiyor..tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum..51 kilo girdim ameliyata bugün 3. Günüm ve 55 kiloyum
Canim bana 400 takildi yuvarlak yuksek profil.Ilk 3 hafta acayip sistim .Simdi daha iyi alistim artik.Protezi hissetmiyorum.Evet memnunum ama daha protezler tam oturmadi .Hala odemler var.
Seni izlemeye aliyorum bakabilirsin fikir edinirsin
ne kadar zamanda geçer hiç bilmiyorum bende aynı durumdayım çok hfazla ödem yaptı bende karnımda hissizlik uyuşuklukta var . Tüm vücudum şişti bugün 9. günüm sol göğsüm çok sıkıntı veriyo kasılıyo ağrıyo ama sağ daha rahatladı . Senin yağ alınan yerlerde acı varmı benim oralarda acıyo
Evet canim bana yag enjeksiyonu da yapildi.odemler gecti diyebilirim .Adet donemlerimde yine oluyor siskinlik.Merhaba formda benim gibi olan var mı diye bakıyordum sizi buldum..sizinde yağ enjeksiyonu yapılmış..ne durumdasınız ödemleriniz geçtimi öyle şişimki çok rahatsızım sizin nerenizden alındı yağ?
Melis dikleştirme izi nasıl rahatsız ediyormu bende keşke dikleştirnede olsaydım diyorum.Evet canim bana yag enjeksiyonu da yapildi.odemler gecti diyebilirim .Adet donemlerimde yine oluyor siskinlik.
Yag karin bolgemden alindi.Dr 6 ay da ancak normal seklini alir demisti ,2 ay doldu vé suanki halini bile cok begeniyorum
Bende tartida 3 kilo fazlaydim .Gunde 2 lt su vé bol yuruyus yapiyordum yinede odemler uzun sürdü bende.Ayakkabilarim giyemeyecek kadar siskindim. Ellerim parmaklarim balon gibiydi.Sonra hepsi birden geçiyor, bende tam olarak geclesi nerdeyse 5 haftayi bulmustu .Yani gunden gune duzelme oluyor .Belimden yağ alınıp göğüsümle silikon arasına konuldu..şuan öyle bir ödemim var ki boynum bile şiş..belim vucudum mor içinde .belim eski halinden 4 kat daha yağlı görünüyor..bu şekilde operasyon olanlarda bu ödemler ne kadar sürede gidiyor..tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum..51 kilo girdim ameliyata bugün 3. Günüm ve 55 kiloyum
Canim bende izler var ama daha 2 ayim yeni doldu.Izler cok rahatsiz etmiyor du béni ince bir cizgi halinde .Melis dikleştirme izi nasıl rahatsız ediyormu bende keşke dikleştirnede olsaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?