Ben 1.5 2 kilo kadar fazla geldim ama karnım çok şişmişti kilom inmedi hala aynıyım ilk 1 hafta doğru düzgün yemek yemek yiyemedim sanırım oturmaktan yatmaktan şiştim bende ödemim gidince zayiflarim sandım 2 hafta oldu şu anda çok ödemim yokTamam dikkat edeceğim
Benim hiç morarma olmadı canım sadece kesi yeri izlerim var o kadarMerhaba canım iyileşme sürecin nasıl olmuştu peki morarmalarin falan varmiydi
Herkes hikayesini anlatmış bende anlatayım bari beni tanıyan çoğu arkadaşım göğüslerimden şikayetçi olduğumu bilirlerdi her sütyenim fıll dolgulu her bikinimin içinde ayrıca sünger vardı annem artık benim çenemden bıkmıştı yaptırcam dediğimde önce bi karşı çıktı sonda halime üzüldü tamam dedi sonra baktı ben para biriktiremiyorum bu kız bunu yaptıramaz dedi sonra artık iyice psikolojimin farkına varınca ben yardım ederim dedi ve bi bu olaylar senelerimi aldı tabi sonra bi hışımla doktor buldum ( ki acele etmişim doktor konusunda ) kredi çektim kontroller derken ameliyat günüm geldi çattı ha bu arada babam uzakta çalışıyor 2 hafta da bir geliyordu eve abimde evli çocuğu var zaten her zaman gelemiyor babam böyle şeylere çok karşıdır hele bi fiyatı duysa düşünemiyorum :) tabiki söylemedik sonda ameliyat oldum herkes şok tabi bu cesareti gösterebileceğimi düşünmüyorlardı annem bu konuyu babamdan sakladığı için çok pişman oldu ameliyattan çıktığım da çok kötü bi haldeymişim o yüzden çok korkmuş bana bişey olacak diye neyse eve geldik Çarşamba ameliyat oldum cumaresi babam geldi belimi incittim dedim ama tabi bu durum çok kolay değildi artık yapacak bişey yoktu ve söyleyemedik
Ameliyat olmadan önce arkadaşımda kalırım ya bizi olmaz diye düşünüyordum ama kesinlikle olamazmış evde geçirmek gerekiyor baya bakıma muhtaç oluyorsun o yüzden ya babanı tatile göndereceksin yada söyleyeceksin canım :)Geçmiş olsun canım nasıl oldular merak ettim. İzler misin beni de.
Benim durumum senden çok farklı babam hep evde emekli olduğu için :) ama ne yapıp Edip ayarlayacagım artık vakti gelince.
Valla o vakit gelsin herhalde deli cesareti ile babama açıklayacağım. Şu an bana çok ütopik gelse de çok istediğim için açıklamaya çalışacağım. :)Ameliyat olmadan önce arkadaşımda kalırım ya bizi olmaz diye düşünüyordum ama kesinlikle olamazmış evde geçirmek gerekiyor baya bakıma muhtaç oluyorsun o yüzden ya babanı tatile göndereceksin yada söyleyeceksin canım :)
Izlemeye alır misin? =)1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Çok dogal ve güzel duruyorlar :)
Beni izlermisiniz :)1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
evet sanırım fotoğraf yüklemeyi başardımkontrole gittiğimde dr' daki daha net olan fotoğrafları isteyecem.
Maşallah çok hoş gerçekten.1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Beni de izlermisniz1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
İzlemeye alırmısınızBende 3. Gün resimini ekledim bakarsanız sevinirim
Geçen hafta üye oldum henüz eklemedimResminiz var mı ?ben göremedim
Geçen hafta üye oldum henüz eklemedim
doktor araştırma aşamasındayım
Salı günü İst geliyorum 2 doktorla görüşmek için
Problem değil haklısınız siz deAnlıyorum ama en azından şuanki halini koyarsanız sizi izleyebilirim.burdaki birçok arkadaş bu şekilde yapıyor takdir edersiniz ki fotograflarımı kötü niyetli insanlarla paylaşmak istemiyorum.kendimizi bu şekilde garantiye alıyoruz
Anlıyorum ama en azından şuanki halini koyarsanız sizi izleyebilirim.burdaki birçok arkadaş bu şekilde yapıyor takdir edersiniz ki fotograflarımı kötü niyetli insanlarla paylaşmak istemiyorum.kendimizi bu şekilde garantiye alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?