Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar şu anki kilo oynamalari değil ama ilerde kilo alıp vermenin ne gibi etkisi olur kiloya bağlı göğüs çapında incelme ve kalinlasma olcak çünkü bu durumda silikonlarda sorun olur mu doktora sormak aklıma gelmedi önceden olup kilosu değişmiş olan arkadaşlar bilir

Seni izlemeye aldım cnm sende beni alirmisin sonucunu merak ettim

Geçmiş olsun canım nasıl oldular merak ettim. İzler misin beni de.
Benim durumum senden çok farklı babam hep evde emekli olduğu için :) ama ne yapıp Edip ayarlayacagım artık vakti gelince.
Ameliyat olmadan önce arkadaşımda kalırım ya bizi olmaz diye düşünüyordum ama kesinlikle olamazmış evde geçirmek gerekiyor baya bakıma muhtaç oluyorsun o yüzden ya babanı tatile göndereceksin yada söyleyeceksin canım :)

Valla o vakit gelsin herhalde deli cesareti ile babama açıklayacağım. Şu an bana çok ütopik gelse de çok istediğim için açıklamaya çalışacağım. :)
Bu arada beni de izler misin?

Arkadaslar merhaba tam 10 gun once meme buyutme ve burun revizyon estetigini bir arada oldum. Boyum 1.72 kilom 55 kas alti 350cc gel mentor uygulandi. Ilk 4 gun gogus bolgemde o kadar agri oldu ki burnumun acisini hissetmedim bile koltuktan kalkmama bile annem ve kardesim sirtimdan tutarak yardim etti. Su bardagina uzanamiyordum ama 1 haftadan sonra agri cok belirgin bir sekilde azaldi. 8.gun araba kullandim, 9. gun spora basladim (ust bolgeyi calistirmadan sadece basen ve bacak icin) hala ufak agrilarim oluyor ve dus alirken rahatsiz hissedebiliyorum ancak kesinlikle deger diyorum :) buarada bu ameliyati olacak arkadaslar kesi bolgeleri icin mutlaka eczanelerden bulabileceginiz yara izi geciren kremlerden kullansin bana doktorum israrla onermisti.

Geçen hafta üye oldum henüz eklemedim
doktor araştırma aşamasındayım
Salı günü İst geliyorum 2 doktorla görüşmek için

Anlıyorum ama en azından şuanki halini koyarsanız sizi izleyebilirim.burdaki birçok arkadaş bu şekilde yapıyor takdir edersiniz ki fotograflarımı kötü niyetli insanlarla paylaşmak istemiyorum.kendimizi bu şekilde garantiye alıyoruz

Ben izlemeye alıyorum sizde alirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…