- 16 Şubat 2018
- 70
- 35
- 88
- 44
Bende tartida 3 kilo fazlaydim .Gunde 2 lt su vé bol yuruyus yapiyordum yinede odemler uzun sürdü bende.Ayakkabilarim giyemeyecek kadar siskindim. Ellerim parmaklarim balon gibiydi.Sonra hepsi birden geçiyor, bende tam olarak geclesi nerdeyse 5 haftayi bulmustu .Yani gunden gune duzelme oluyor .
Kapatmış olsaydınız keşke iz jremi ile düzelebilir belki lazere gerek kalmaz umarım.Canim bende izler var ama daha 2 ayim yeni doldu.Izler cok rahatsiz etmiyor du béni ince bir cizgi halinde .
Ama ben akilsizlik ettim solaryuma girdim 3 seans.Simdi izlerim koyulasti birazda yayginlasti. Rengi suan kirmizimsi duruyor.Oysaki drum uyarmisti solaryuma girerken memeleri kapatin en azindan demisti.Umarim bu izler zamanla siliklesir.Yoksa lazere basvurucam
evet sanırım fotoğraf yüklemeyi başardım13 yorumun var,albümün fotoların Yok ... kimse izlemez seni tatlım
Dosya boyutu büyükse yuklemez, ben paintte boyutu küçültüp yukluyordumArkadaşlar bir foto ekleyebildim once sutyenli sonra sütyensiz iki foto da atacağım ama neden hata veriyor anlamadım bi tanesi yüklendi sadece iki tane daha ekleyeyemiyorum. Nasıl aynı albüm içine ekleyebildiniz.
Farklı albüm de oluşturdum eklenmedi
Başardım sonunda sağ ol canım :)Dosya boyutu büyükse yuklemez, ben paintte boyutu küçültüp yukluyordum
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..ne yaparsam yapayım inmeyecek ödemler zaman lazım yani...yapacak bişey yok sabredeceğiz o zaman..tekrar teşekkürler
Yag enjeksiyonunu bilmem ama sadece silikon ameliyatiyla bile ameliyata girdigimde 61.5 kiloydum, sindirim sikintisi yasamamama ragmen 3. gün 67 idim. Ilk 10 günün ardından gözle görülür bir şekilde hızla indi ödemin çoğu ama önemli olan nasıl olsa ödem onlar, gidecekler diye düşünüp yeme konusunda rahat davranmaktan kacinmak. Narkoz çok iştahımı açmıştı ornegin, deli gibi yiyordum nasil olsa odem bu kilolar diye, o 5.5 kilonun 2 kilosu üstüme yapıştı bu yüzden =) Aman dikkat
İzledim canımBen de bakabilir miyim kas zari alti uygulamasina?
İki aylıkken solaryumda denizde güneşlenmekte çok sakıncalı.. Ben altıncı aylarda denizde gidip güneşlenmiştim. Onda bile doktorum en yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu kullan,sık sık tekrarla muhakkak demişti.. Bikini ile kapatmak o zararlı ışınları önleyemiyor maalesef.. bikini altına bile solaryum ışığı ve güneş ışığı sızıyor..Canim bende izler var ama daha 2 ayim yeni doldu.Izler cok rahatsiz etmiyor du béni ince bir cizgi halinde .
Ama ben akilsizlik ettim solaryuma girdim 3 seans.Simdi izlerim koyulasti birazda yayginlasti. Rengi suan kirmizimsi duruyor.Oysaki drum uyarmisti solaryuma girerken memeleri kapatin en azindan demisti.Umarim bu izler zamanla siliklesir.Yoksa lazere basvurucam
2çocuğum var 1yaş araları, emzirme dönemim biteli 7yıl oluyo,öncedende küçüktü zaten ama sertti en azından emzirmelerden sonra bu hale geldiler, sarkma ve yumuşama oldu moralimi bozansa yatınca dümdüz olmaları
Sizin eski hali varmı resim merak ettim, bide ileriki zamanlarda gelişmelerini merak ediyorum gerçekten çok iyi görünüyorlar şuan :)
Evet canim malesef akilsizca davrandim. Kesilerim cok ince bir cizgiydi vé rengidi cok belli degilken suan koyulasti. 1 yil kadar beklerim hala belirginse dovme boyalariyla kapaticam yada lazerle cozum ariycam.İki aylıkken solaryumda denizde güneşlenmekte çok sakıncalı.. Ben altıncı aylarda denizde gidip güneşlenmiştim. Onda bile doktorum en yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu kullan,sık sık tekrarla muhakkak demişti.. Bikini ile kapatmak o zararlı ışınları önleyemiyor maalesef.. bikini altına bile solaryum ışığı ve güneş ışığı sızıyor..
Kötü olmuş,tüh üzüldüm Yani
Kızlar Prof. Dr. Bekir Atik hakkında bana çok soru geldi, Bekir Atik'in sitesindeki meme büyütme makalesini şu linkten: ....okuyabilirsiniz, sonuçta ben doktor değilimBen ameliyatımı oldum kızlar sonunda küçük göğüslerimden kurtuldum, böyle bir mutluluk ve özgüven yaşamamıştım, artık tüm kıyafetler yakışıyor ve push-up sütyenlerimi çöpe attım. Doktor araştırmamda forumun çok yardımı oldu. Prof. Dr. Bekir Atik ve ekibine çooook teşekkür ederim!!!
İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruzBen bekârim dolayısıyla anne babamdan gizli yaptırmam pek mümkün değil :/ bir şekilde birinden birine söyleyeceğim artık. Zaten şu an sadece araştırmalar yapıyorum bayağı bilgi sahibi oldum. Önceleri memesi küçük bi ben varım sanıyordum :) en azından benim durumda olan bı çok insanı görmek rahatlattı psikolojik açıdan. Bı ozguvensizlik oluyordu hep ama aslında ne kadar da doğalmis şu estetik. İnşallah ben de en kısa zamanda yaptirabilirim çok istiyorum artik.
Bugün kontrolden geldim canım, bir hafta Teramisin sonra da 3 ay siliskar JEL kullanacakmışım. İnşallah olumlu dönüşlerle haber veririm.Umarim gecer sertlikte koyulukta canim iyi gelirse haber ver olur mu
Merhaba canım iyileşme sürecin nasıl olmuştu peki morarmalarin falan varmiydiHerkes hikayesini anlatmış bende anlatayım bari beni tanıyan çoğu arkadaşım göğüslerimden şikayetçi olduğumu bilirlerdi her sütyenim fıll dolgulu her bikinimin içinde ayrıca sünger vardı annem artık benim çenemden bıkmıştı yaptırcam dediğimde önce bi karşı çıktı sonda halime üzüldü tamam dedi sonra baktı ben para biriktiremiyorum bu kız bunu yaptıramaz dedi sonra artık iyice psikolojimin farkına varınca ben yardım ederim dedi ve bi bu olaylar senelerimi aldı tabi sonra bi hışımla doktor buldum ( ki acele etmişim doktor konusunda ) kredi çektim kontroller derken ameliyat günüm geldi çattı ha bu arada babam uzakta çalışıyor 2 hafta da bir geliyordu eve abimde evli çocuğu var zaten her zaman gelemiyor babam böyle şeylere çok karşıdır hele bi fiyatı duysa düşünemiyorum :) tabiki söylemedik sonda ameliyat oldum herkes şok tabi bu cesareti gösterebileceğimi düşünmüyorlardı annem bu konuyu babamdan sakladığı için çok pişman oldu ameliyattan çıktığım da çok kötü bi haldeymişim o yüzden çok korkmuş bana bişey olacak diye neyse eve geldik Çarşamba ameliyat oldum cumaresi babam geldi belimi incittim dedim ama tabi bu durum çok kolay değildi artık yapacak bişey yoktu ve söyleyemedik
Geçmiş olsun canım nasıl oldular merak ettim. İzler misin beni de.Herkes hikayesini anlatmış bende anlatayım bari beni tanıyan çoğu arkadaşım göğüslerimden şikayetçi olduğumu bilirlerdi her sütyenim fıll dolgulu her bikinimin içinde ayrıca sünger vardı annem artık benim çenemden bıkmıştı yaptırcam dediğimde önce bi karşı çıktı sonda halime üzüldü tamam dedi sonra baktı ben para biriktiremiyorum bu kız bunu yaptıramaz dedi sonra artık iyice psikolojimin farkına varınca ben yardım ederim dedi ve bi bu olaylar senelerimi aldı tabi sonra bi hışımla doktor buldum ( ki acele etmişim doktor konusunda ) kredi çektim kontroller derken ameliyat günüm geldi çattı ha bu arada babam uzakta çalışıyor 2 hafta da bir geliyordu eve abimde evli çocuğu var zaten her zaman gelemiyor babam böyle şeylere çok karşıdır hele bi fiyatı duysa düşünemiyorum :) tabiki söylemedik sonda ameliyat oldum herkes şok tabi bu cesareti gösterebileceğimi düşünmüyorlardı annem bu konuyu babamdan sakladığı için çok pişman oldu ameliyattan çıktığım da çok kötü bi haldeymişim o yüzden çok korkmuş bana bişey olacak diye neyse eve geldik Çarşamba ameliyat oldum cumaresi babam geldi belimi incittim dedim ama tabi bu durum çok kolay değildi artık yapacak bişey yoktu ve söyleyemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?