Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..ne yaparsam yapayım inmeyecek ödemler zaman lazım yani...yapacak bişey yok sabredeceğiz o zaman..tekrar teşekkürler

Kapatmış olsaydınız keşke iz jremi ile düzelebilir belki lazere gerek kalmaz umarım.

Arkadaşlar bir foto ekleyebildim once sutyenli sonra sütyensiz iki foto da atacağım ama neden hata veriyor anlamadım bi tanesi yüklendi sadece iki tane daha ekleyeyemiyorum. Nasıl aynı albüm içine ekleyebildiniz.
Farklı albüm de oluşturdum eklenmedi

Dosya boyutu büyükse yuklemez, ben paintte boyutu küçültüp yukluyordum

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..ne yaparsam yapayım inmeyecek ödemler zaman lazım yani...yapacak bişey yok sabredeceğiz o zaman..tekrar teşekkürler

Yag enjeksiyonunu bilmem ama sadece silikon ameliyatiyla bile ameliyata girdigimde 61.5 kiloydum, sindirim sikintisi yasamamama ragmen 3. gün 67 idim. Ilk 10 günün ardından gözle görülür bir şekilde hızla indi ödemin çoğu ama önemli olan nasıl olsa ödem onlar, gidecekler diye düşünüp yeme konusunda rahat davranmaktan kacinmak. Narkoz çok iştahımı açmıştı ornegin, deli gibi yiyordum nasil olsa odem bu kilolar diye, o 5.5 kilonun 2 kilosu üstüme yapıştı bu yüzden =) Aman dikkat

Tamam dikkat edeceğim

İki aylıkken solaryumda denizde güneşlenmekte çok sakıncalı.. Ben altıncı aylarda denizde gidip güneşlenmiştim. Onda bile doktorum en yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu kullan,sık sık tekrarla muhakkak demişti.. Bikini ile kapatmak o zararlı ışınları önleyemiyor maalesef.. bikini altına bile solaryum ışığı ve güneş ışığı sızıyor..
Kötü olmuş,tüh üzüldüm Yani

Ekledim eski halini bakabilirsiniz :)

Evet canim malesef akilsizca davrandim. Kesilerim cok ince bir cizgiydi vé rengidi cok belli degilken suan koyulasti. 1 yil kadar beklerim hala belirginse dovme boyalariyla kapaticam yada lazerle cozum ariycam.

Kızlar Prof. Dr. Bekir Atik hakkında bana çok soru geldi, Bekir Atik'in sitesindeki meme büyütme makalesini şu linkten: ....okuyabilirsiniz, sonuçta ben doktor değilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes hikayesini anlatmış bende anlatayım bari beni tanıyan çoğu arkadaşım göğüslerimden şikayetçi olduğumu bilirlerdi her sütyenim fıll dolgulu her bikinimin içinde ayrıca sünger vardı annem artık benim çenemden bıkmıştı yaptırcam dediğimde önce bi karşı çıktı sonda halime üzüldü tamam dedi sonra baktı ben para biriktiremiyorum bu kız bunu yaptıramaz dedi sonra artık iyice psikolojimin farkına varınca ben yardım ederim dedi ve bi bu olaylar senelerimi aldı tabi sonra bi hışımla doktor buldum ( ki acele etmişim doktor konusunda ) kredi çektim kontroller derken ameliyat günüm geldi çattı ha bu arada babam uzakta çalışıyor 2 hafta da bir geliyordu eve abimde evli çocuğu var zaten her zaman gelemiyor babam böyle şeylere çok karşıdır hele bi fiyatı duysa düşünemiyorum :) tabiki söylemedik sonda ameliyat oldum herkes şok tabi bu cesareti gösterebileceğimi düşünmüyorlardı annem bu konuyu babamdan sakladığı için çok pişman oldu ameliyattan çıktığım da çok kötü bi haldeymişim o yüzden çok korkmuş bana bişey olacak diye neyse eve geldik Çarşamba ameliyat oldum cumaresi babam geldi belimi incittim dedim ama tabi bu durum çok kolay değildi artık yapacak bişey yoktu ve söyleyemedik

İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım iyileşme sürecin nasıl olmuştu peki morarmalarin falan varmiydi

Geçmiş olsun canım nasıl oldular merak ettim. İzler misin beni de.
Benim durumum senden çok farklı babam hep evde emekli olduğu için :) ama ne yapıp Edip ayarlayacagım artık vakti gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…