Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım çok teşekkürler,benim meme dokum varmış!!!Ama çok inçe yapılıyım ben de ‘bunca yıldır bekledim lütfen değsin’dedim,göğüs kafesine yakışan en büyüğü yapılan ama 250 bin üstü sizde piramit gibi durur dedi,hayırlısı bakalım

Canım moralini bozma geçmiş olsun bende de sezeryandan sonra olmuştu,antibiyotik tedavisi ile iyileştim aman hijyene dikkat

Canım moralini bozma geçmiş olsun bende de sezeryandan sonra olmuştu,antibiyotik tedavisi ile iyileştim aman hijyene dikkat
valla koca bir şişe batıcon 4 günde bitti günde 5 kez sürüyorum inşaalah enfeksiyon olmaz antibiyotik içiyorum kremde sürüyorum

Bu arada aranızda yeni olduğum için bazı mesajları cevaplandıramıyor olabilirim,öğrenene kadar beni idare edin,İYİ Kİ VARSINIZ

350 cc den aşağı istemiyorum ben ama doktorla konuşayımda bi yazacağım buraya. Sizde olmasanız stresten öleceğim :))

Ben çok yukarda dursun istemiyorum da ondan sordum canım yaa doktora sorucam mutlaka teşekkürler

Tabiki de sende haklısın canım çekip koyacağım mutlaka. Hani ameliyat öncesi herkes gibi bendede merak ve heyecan var herkesi takip etmeye başladım :) banada dual plan dedi ben iş yerini biraz sıkıntı yapıyorum işte söylemeyecğim ama ya anlarlarsa

Canim iyi aksamlar. Hangi doktora ameliyat oldun acaba? Bende arastirma icindeyim dumduz memelerim gorselim var, rica etsem beni de izler misin

A Aysem87 canim hangi doktora ameliyat oldun seni izlemeye aldim sen de beni izler misin rica etsem

Bende bı anlatımlarına göre feci birşey bekliyordum :)) Tatlım,bu kadar kıssa sürede bu farkların olması gayet doğal. Zamanla düzelir merak etme Daha protezler oturacak,kaslar salacak rahatlayacak... Panik yapma,bence gayetde güzel sonucun olacak

Ben cok begendim. 6 aydan once net hali belli olmaz zaten. Kac cc di senin dokun varmiydi ? Super olmus
Çok teşekkür ederim dokum çok azdı olan da kilodandi zayıf değilim hafif balık etliyim 38 bedenim 300 cc mentor hp taktirdim küçük istedim ekranda daha dolgundu beklediğimden küçük oldu ama doktor o görüntüye ulasacagimi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…