Canım çok teşekkürler,benim meme dokum varmış!!!Ama çok inçe yapılıyım ben de ‘bunca yıldır bekledim lütfen değsin’dedim,göğüs kafesine yakışan en büyüğü yapılan ama 250 bin üstü sizde piramit gibi durur dedi,hayırlısı bakalımCanım öncelikle ameliyat tarihin hayırlı olsun. Protez boyutuna gelecek olursak 225-250 cc seni mutlu edebilir ama alt yapın varsa mutlu edebilir. Yanı önceden dokunun olup olmadığı çok önemli . Biraz dokun varsa bu cc ler seni mutlu edebilir ( ki her cc her vücutta aynı durmuyor . Bende çok küçük duracak olan bi cc sende daha da büyük durabiliyor ) ama ben gibi dümdüz sıfır doku isen; bir avuç memen olur ve zaten ben küçük olması taraftariyim diyorsan evet mutlu olursun o cc ler le. Ama şayet ameliyat olduğuma değsin ve orta büyüklükte memelerim olsun istiyorsan da kesinlikle bu cc ler mutlu etmez seni . Ben mesela sıfır doku idim ve bana 350 cc takıldı öyle Koca Koca memelerim olmadı . Orta büyüklükte oldu ve benim istediğim de buydu zaten. Ne istediğini doktoruna iyi anlat canım. Sonradan pişman olma. Hakkında en hayırlı si olsun
İnşallah ben de 46 kiloyumBana da 255 cc protez konuldu simdilik beni mutlu ediyor :) 165 boy 45 kilo :) umarim seni de mutlu eder :)
Eki Görüntüle 2127787 Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansumanCanım geçmiş olsun oluyor bazen böyle sorunlar,bende de sezeryan sonrası olmuştu yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum
Canım moralini bozma geçmiş olsun bende de sezeryandan sonra olmuştu,antibiyotik tedavisi ile iyileştim aman hijyene dikkatEki Görüntüle 2127787 Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansuman yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum
Seni de izlemeye aldım canimOrantisizlik oluyor ve 6. Aya kadar duzeliyormus. Odemler memelerden farkli zamanlarda inebiliyor sanirim
valla koca bir şişe batıcon 4 günde bitti günde 5 kez sürüyorum inşaalah enfeksiyon olmaz antibiyotik içiyorum kremde sürüyorumCanım moralini bozma geçmiş olsun bende de sezeryandan sonra olmuştu,antibiyotik tedavisi ile iyileştim aman hijyene dikkat
Hemde bütün dikişlerime aynı şeyi uyguluyorum baticon artı antibiyotikli kremvalla koca bir şişe batıcon 4 günde bitti günde 5 kez sürüyorum inşaalah enfeksiyon olmaz antibiyotik içiyorum kremde sürüyorum
Ben cok begendim. 6 aydan once net hali belli olmaz zaten. Kac cc di senin dokun varmiydi ? Super olmusSeni de izlemeye aldım canim
350 cc den aşağı istemiyorum ben ama doktorla konuşayımda bi yazacağım buraya. Sizde olmasanız stresten öleceğim :))Rica ederim canım
Kas altı oldugu zaman zaten kas baskı yapacak,öyle top gibi görüntü olmaz merak etmeBüyüklük görecelidir,kimine büyük gelen sana bana büyük gelmez,küçük gelende bize küçük gelmez :))
Kilon az,protez seçerken sadece kiloya boya bakmıyor doktorlar. Tabi ilk başta ameliyat olcak kişinin beklentisi önemli. Boy kilo da önemli ama basen kalça genişliği,bel,omuz genişliğinide göz önünde bulunduruyor doktorlar. Tavsiyem beklentinizi görsellerle anlatın,gösterin. Misal kaç cup büyümesini istediğinizi söyleyin. Örneğin bir beden büyüsün yeter,yok iki beden büyüsün C cup,D cup olsun diyebilirsiniz. Herkesde aynı cc ler olsada aynı durmaz. Herkesin gögüs yapısı,dokusu farklıdır. Siz cc degil,bence cup ölçüsü üzerinden beklentinizi anlatınÇok büyük olur çok belli olur diye endişeniz olmasın. İnan’ın kıyafetlerle sanki dolgulu sütyen takmış gibi duruyor çünkü.
Ben çok yukarda dursun istemiyorum da ondan sordum canım yaa doktora sorucam mutlaka teşekkürlerCanim onu doktorun isterse satin aliyorsun ameliyat cikisi birkac beden korse getirtmisti doktorum medicalden korsenin yan taraflarindan gelip göğüs üzerinde yapistirilan bantlari vardi ozellikle onlari acmayacaksin 1 ay dedi bana ben 23 gun dayanabildim korse ve bandajina neden dedigimde oturacak bu bantlar sayesinde demişti.
Tabiki de sende haklısın canım çekip koyacağım mutlaka. Hani ameliyat öncesi herkes gibi bendede merak ve heyecan var herkesi takip etmeye başladım :) banada dual plan dedi ben iş yerini biraz sıkıntı yapıyorum işte söylemeyecğim ama ya anlarlarsaCanım izmeye almam için istek yollamissin senin de suanki halinin resmi varsa ancak öyle alabilirim izlemeye. Lütfen kusura bakma önlem amaçlı böyle yapıyoruz..
Ben bildiğin dümdüzdum. Çok az bı meme çıkıntim vardı o kadar. Kas altı 350 cc protez takıldı 6 ay dolmak üzere. Benim sürecim çok rahat geçti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım . Yalnızca sırt üstü yatmak zorunda kalmak öldürdü beni o kadar. Oda 20 gün sürdü ve 20 günden sonra yan yatmaya başladım ve oh ne dünya varmış dedim
yaa canim benim cok teşekkür ederimSeni izlememek mümkün mü sen favorilerimdensin
Canim iyi aksamlar. Hangi doktora ameliyat oldun acaba? Bende arastirma icindeyim dumduz memelerim gorselim var, rica etsem beni de izler misinCanım izmeye almam için istek yollamissin senin de suanki halinin resmi varsa ancak öyle alabilirim izlemeye. Lütfen kusura bakma önlem amaçlı böyle yapıyoruz..
Ben bildiğin dümdüzdum. Çok az bı meme çıkıntim vardı o kadar. Kas altı 350 cc protez takıldı 6 ay dolmak üzere. Benim sürecim çok rahat geçti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım . Yalnızca sırt üstü yatmak zorunda kalmak öldürdü beni o kadar. Oda 20 gün sürdü ve 20 günden sonra yan yatmaya başladım ve oh ne dünya varmış dedim
Sen nerede ve kime oldun ameliyati. Ben sali olucam iki kere asistani bir kere kendisi aradi.
A Aysem87 canim hangi doktora ameliyat oldun seni izlemeye aldim sen de beni izler misin rica etsemArkadaşlar gogüsleri birbirinden farklı moralim çok bozuk biri yuvarlak düzgün guzel sol taraftaki ama sağ biçimsiz yayvan sis daha yukarda ve acıyor sürekli alışverişe çıktım bişey almadan geri döndüm üstüme bişey denemek gelmiyor içimden sinirim çok bozuk resimleri yukluyorum bir bakın allah aşkına ya
İzlemeye alıyorum canım.Canim iyi aksamlar. Hangi doktora ameliyat oldun acaba? Bende arastirma icindeyim dumduz memelerim gorselim var, rica etsem beni de izler misin
Bende bı anlatımlarına göre feci birşey bekliyordum :)) Tatlım,bu kadar kıssa sürede bu farkların olması gayet doğal. Zamanla düzelir merak etmeArkadaşlar gogüsleri birbirinden farklı moralim çok bozuk biri yuvarlak düzgün guzel sol taraftaki ama sağ biçimsiz yayvan sis daha yukarda ve acıyor sürekli alışverişe çıktım bişey almadan geri döndüm üstüme bişey denemek gelmiyor içimden sinirim çok bozuk resimleri yukluyorum bir bakın allah aşkına ya
Yani,350 den aşşagıaı olmazsa güzel dolgun olur350 cc den aşağı istemiyorum ben ama doktorla konuşayımda bi yazacağım buraya. Sizde olmasanız stresten öleceğim :))
Çok teşekkür ederim dokum çok azdı olan da kilodandi zayıf değilim hafif balık etliyim 38 bedenim 300 cc mentor hp taktirdim küçük istedim ekranda daha dolgundu beklediğimden küçük oldu ama doktor o görüntüye ulasacagimi söylüyorBen cok begendim. 6 aydan once net hali belli olmaz zaten. Kac cc di senin dokun varmiydi ? Super olmus
Güray yesiladali doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?