Bana da 255 cc protez konuldu simdilik beni mutlu ediyor :) 165 boy 45 kilo :) umarim seni de mutlu eder :)Merhaba kızlar az önce doktordan geldim 28 Mart’a ,kasüstü 225-250cc yuvarlak protez olarak karar verdik,tabi ameliyat esnasında birkaç protez denenecek ,çok zayıfım bu boyut sizi fazlasıyla mutlu edecek diyor ama küçük mü acaba
Bende 15-20 gün kadar kullandim ama bana doktorum vermisti :)Kızlar ameliyat olan arkadaşlar daha doğrusu ameliyattan sonra silikonları aşağı indiren bi bant varmış biliyor musunuz böyle bişey yada duydunuz mu? Ben ameliyattan sonra böyle yukarda durmasını istemiyorum göğüslerimin o yüzden böyle bişey duydum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Canım bende tam senin anlattığın tipteyim de merak ettim ölçülerin nedir? Kas altı kas üstü nasıl oldu bide iyileşme sürecin nasıldı ? Çok sordum kusura bakmaCanım öncelikle ameliyat tarihin hayırlı olsun. Protez boyutuna gelecek olursak 225-250 cc seni mutlu edebilir ama alt yapın varsa mutlu edebilir. Yanı önceden dokunun olup olmadığı çok önemli . Biraz dokun varsa bu cc ler seni mutlu edebilir ( ki her cc her vücutta aynı durmuyor . Bende çok küçük duracak olan bi cc sende daha da büyük durabiliyor ) ama ben gibi dümdüz sıfır doku isen; bir avuç memen olur ve zaten ben küçük olması taraftariyim diyorsan evet mutlu olursun o cc ler le. Ama şayet ameliyat olduğuma değsin ve orta büyüklükte memelerim olsun istiyorsan da kesinlikle bu cc ler mutlu etmez seni . Ben mesela sıfır doku idim ve bana 350 cc takıldı öyle Koca Koca memelerim olmadı . Orta büyüklükte oldu ve benim istediğim de buydu zaten. Ne istediğini doktoruna iyi anlat canım. Sonradan pişman olma. Hakkında en hayırlı si olsun
Arzum nasıl doğru bilgiler aktarıyorsun canım yaa çok teşekkür ederimmm. Ben böyle havada olsun istemiyorum. Dual plan yapalım dedi. 1.65 boyum 50 kiloyum en az kaç cc olur tahminen ?Bahsettiğiniz bandajı doktor önerirse kullanabilirsiniz yalnız. Bu piyasada satılan bandaj şeklinde degil,estetik meme büyütme ameliyatı sonrası kullanılan ve medikallerde estetik sonrası kullanılan sütyenlerle kullanılan bir bandajdır.
Göğüsler zaten zamanla aşşagıda doğru inecekler. Ama bazen olması gereken yerin dahada üzerinde kalır protezler ve inmeyi kolaylaştırmak için ,gerekli durumlarda bu bandaj kullanılır.
Buyrun,örneklerini vereyim size..
Eki Görüntüle 2127749 Eki Görüntüle 2127750
Ekranda kendinizin ameliyat sonrasi bikinili ya da kiyafetli halini gördünüz mü? Ben de 275cc karar vermistim ama 335 ile degsitirdim.Merhaba kızlar az önce doktordan geldim 28 Mart’a ,kasüstü 225-250cc yuvarlak protez olarak karar verdik,tabi ameliyat esnasında birkaç protez denenecek ,çok zayıfım bu boyut sizi fazlasıyla mutlu edecek diyor ama küçük mü acaba
Rica ederim canımArzum nasıl doğru bilgiler aktarıyorsun canım yaa çok teşekkür ederimmm. Ben böyle havada olsun istemiyorum. Dual plan yapalım dedi. 1.65 boyum 50 kiloyum en az kaç cc olur tahminen ?
Canim onu doktorun isterse satin aliyorsun ameliyat cikisi birkac beden korse getirtmisti doktorum medicalden korsenin yan taraflarindan gelip göğüs üzerinde yapistirilan bantlari vardi ozellikle onlari acmayacaksin 1 ay dedi bana ben 23 gun dayanabildim korse ve bandajina neden dedigimde oturacak bu bantlar sayesinde demişti.Kızlar ameliyat olan arkadaşlar daha doğrusu ameliyattan sonra silikonları aşağı indiren bi bant varmış biliyor musunuz böyle bişey yada duydunuz mu? Ben ameliyattan sonra böyle yukarda durmasını istemiyorum göğüslerimin o yüzden böyle bişey duydum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Canım geçmiş olsun görüntüyü görünce biran irkildim . Ama doktorlar düzelir diyorsa bence hiç endiselenme.. inşallah iyileşir her geçen gün. Sen bakımını iyi yap ama ihmal etme hiç. Sonuçta açık yara bu. Allah korusun. Enfeksiyon falan kapmaya mahal vermeEki Görüntüle 2127787 Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansuman yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum
Canım izmeye almam için istek yollamissin senin de suanki halinin resmi varsa ancak öyle alabilirim izlemeye. Lütfen kusura bakma önlem amaçlı böyle yapıyoruz..Canım bende tam senin anlattığın tipteyim de merak ettim ölçülerin nedir? Kas altı kas üstü nasıl oldu bide iyileşme sürecin nasıldı ? Çok sordum kusura bakma
Senin kaç gün oldu bn tam anlayamadım. 36 mı 4 mü?Bu arda bugün ameliyat olalı 36 günüm bitti
36 en son 4 gün önce doktorum gördü onu söylemek istemiştimSenin kaç gün oldu bn tam anlayamadım. 36 mı 4 mü?
Dikiş atmamışsa gerek olmaz sanırım benimki atmış 3 tanesiBnm de daha dikiş duruyor 10 günü geçti pansuman da kendim yapmadım hiç .
36 en son 4 gün önce doktorum gördü onu söylemek istemiştim[/QUOTE
Dikişler alınmadı mı senin. Daha doğrusu alınan türden mi bu dikişler
Ben yapıyorum çok moral bozucuPansuman kendim yapabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?