Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana da 255 cc protez konuldu simdilik beni mutlu ediyor :) 165 boy 45 kilo :) umarim seni de mutlu eder :)

Bende 15-20 gün kadar kullandim ama bana doktorum vermisti :)

Canım bende tam senin anlattığın tipteyim de merak ettim ölçülerin nedir? Kas altı kas üstü nasıl oldu bide iyileşme sürecin nasıldı ? Çok sordum kusura bakma

Arzum nasıl doğru bilgiler aktarıyorsun canım yaa çok teşekkür ederimmm. Ben böyle havada olsun istemiyorum. Dual plan yapalım dedi. 1.65 boyum 50 kiloyum en az kaç cc olur tahminen ?

Ekranda kendinizin ameliyat sonrasi bikinili ya da kiyafetli halini gördünüz mü? Ben de 275cc karar vermistim ama 335 ile degsitirdim.

Arzum nasıl doğru bilgiler aktarıyorsun canım yaa çok teşekkür ederimmm. Ben böyle havada olsun istemiyorum. Dual plan yapalım dedi. 1.65 boyum 50 kiloyum en az kaç cc olur tahminen ?
Rica ederim canım
Kas altı oldugu zaman zaten kas baskı yapacak,öyle top gibi görüntü olmaz merak etme Büyüklük görecelidir,kimine büyük gelen sana bana büyük gelmez,küçük gelende bize küçük gelmez :))
Kilon az,protez seçerken sadece kiloya boya bakmıyor doktorlar. Tabi ilk başta ameliyat olcak kişinin beklentisi önemli. Boy kilo da önemli ama basen kalça genişliği,bel,omuz genişliğinide göz önünde bulunduruyor doktorlar. Tavsiyem beklentinizi görsellerle anlatın,gösterin. Misal kaç cup büyümesini istediğinizi söyleyin. Örneğin bir beden büyüsün yeter,yok iki beden büyüsün C cup,D cup olsun diyebilirsiniz. Herkesde aynı cc ler olsada aynı durmaz. Herkesin gögüs yapısı,dokusu farklıdır. Siz cc degil,bence cup ölçüsü üzerinden beklentinizi anlatın Çok büyük olur çok belli olur diye endişeniz olmasın. İnan’ın kıyafetlerle sanki dolgulu sütyen takmış gibi duruyor çünkü.

Canim onu doktorun isterse satin aliyorsun ameliyat cikisi birkac beden korse getirtmisti doktorum medicalden korsenin yan taraflarindan gelip göğüs üzerinde yapistirilan bantlari vardi ozellikle onlari acmayacaksin 1 ay dedi bana ben 23 gun dayanabildim korse ve bandajina neden dedigimde oturacak bu bantlar sayesinde demişti.

Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansuman yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum

Canım geçmiş olsun görüntüyü görünce biran irkildim . Ama doktorlar düzelir diyorsa bence hiç endiselenme.. inşallah iyileşir her geçen gün. Sen bakımını iyi yap ama ihmal etme hiç. Sonuçta açık yara bu. Allah korusun. Enfeksiyon falan kapmaya mahal verme

Canım bende tam senin anlattığın tipteyim de merak ettim ölçülerin nedir? Kas altı kas üstü nasıl oldu bide iyileşme sürecin nasıldı ? Çok sordum kusura bakma
Canım izmeye almam için istek yollamissin senin de suanki halinin resmi varsa ancak öyle alabilirim izlemeye. Lütfen kusura bakma önlem amaçlı böyle yapıyoruz..
Ben bildiğin dümdüzdum. Çok az bı meme çıkıntim vardı o kadar. Kas altı 350 cc protez takıldı 6 ay dolmak üzere. Benim sürecim çok rahat geçti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım . Yalnızca sırt üstü yatmak zorunda kalmak öldürdü beni o kadar. Oda 20 gün sürdü ve 20 günden sonra yan yatmaya başladım ve oh ne dünya varmış dedim

Liva5990 yukardaki msj daki resim sana mı ait? Cnm ya çok geçmiş olsun. Biraz kötü ama geçer .şimdi bende korktum bantı kaldırıp bir baksam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…