Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun,forumda benzer durumları yaşayanlar vardı. Evet,kapanıyor iyileşiyor zamanla. Ama bu kıssa bir zaman degil,bir ay iki ay gibi.. Bu durumda batıcon çok yararlı olmuyor,evet mikrop kapmasını önlüyor tabi ama başka bir ilaç var. O yaranın kapanıp kabul tutup iyileşmesine daha yararlı oluyor. İsmini hatırlayamıyorum şimdi,çok yazılmıştı,o da hani antibiyotikli iğnelerin içinde bir kuru toz birde sulu ilaç olur. Sulu ilaç cam uzun bir şişenin içinde olur. Ağzı kırılır ve toz olan şişeye iğne ile aktarılır. İşte öyle bir Şişe içinde,kırmızı batıcon gibi bir ilaç. Buzdolabında saklanıyor,açıldıktan Sonra iki üç gün Sonra atıyorsun kalanı.
Çok uzattım ilacı tarif etmek için :)) o ilaç çok iyi geliyor bu durumlarda aslında

Evet ben sayfayı karıştırınca bulmuştum rif ampül dimi

Evet ben bugün okumuştum yarın koşa koşa gidip alıcam onuda sürücem inşaallah kapanır sinirlerim çok bozuk
İnşallah canım. Kullanma talimatını sor ama,dediğim gibi soğukta saklanıyor,açıldıktan Sonra iki gün kullanıyorsun. Sonra kalanı atıyorsun.
Doktoruna sorsan aslında daha iyi olmazmı?

Canim görüntüye bakip sinirlerini yıpratma. Brnim bir arkadasimin basina bu olay sezaryen de geldi. Dikişler atti. Aynen boyleydi. Baticon pansuman kapanir.kaynar gider. Ama ihmal etme. Acik oldugu icin enfeksiyon kapmasin

kizlar istanbulda olupta dr asu hanima ameliyat olan varmi ben karin ve meme buyutme dusunuyorum lutfen yardim

İnşallah canım. Kullanma talimatını sor ama,dediğim gibi soğukta saklanıyor,açıldıktan Sonra iki gün kullanıyorsun. Sonra kalanı atıyorsun.
Doktoruna sorsan aslında daha iyi olmazmı?
Benim doktorumu arıyorum Cvp bile vermiyor asistan anca Msj attığımda kontrol zamanın geldi diyorum öyle dönüyor bana hiç birşey soramıyorum sorsamda cevap yok kontroldede bakıyor doğru düzgün konuşmadan odadan çıkıyor bir işi varmış gibi

Canim görüntüye bakip sinirlerini yıpratma. Brnim bir arkadasimin basina bu olay sezaryen de geldi. Dikişler atti. Aynen boyleydi. Baticon pansuman kapanir.kaynar gider. Ama ihmal etme. Acik oldugu icin enfeksiyon kapmasin
Bende estetik Sezaryan oldum zerre kadar birşey yaşamadım izim bile yok yani o derece başarılıydı medicana düzgün Korkmaz herkese öneririm ama estetikçiyi asla kendini beğenmez ukala ameliyata girmeden önce imza attık ya sonra yüzüme bile bakmadı ameliyattan sonra doktor yüzü görmedim daha naEmızdan uyanamamıştım hayal mayal hatırlıyorum geldi birşeyler söyledi gitti ne dediğini bile hatırlamıyorum ertesi gün asistanı geldi direnli çıkardı beni taburcu etti ondan sonra kontrol için bile zar zor ulaşıyorum o denli yani

Arkadaşlar gogüsleri birbirinden farklı moralim çok bozuk biri yuvarlak düzgün guzel sol taraftaki ama sağ biçimsiz yayvan sis daha yukarda ve acıyor sürekli alışverişe çıktım bişey almadan geri döndüm üstüme bişey denemek gelmiyor içimden sinirim çok bozuk resimleri yukluyorum bir bakın allah aşkına ya

Opr.Dr. Sedat Baş hocama günün her saati mesaj yazıyorum. Saoğolsun makül zaman içerisinde endişelerimi giderecek yanıtlar verip içimi rahatlatıyor. Ben daha öncede başka bir operasyon için kendisi ile çalışmıştım zaten. ÇOK mütevazi ve anlayışlı bir hekim.

Canim izlemiyorsan izle de bakayim goremedim çünkü

Sen nerede ve kime oldun ameliyati. Ben sali olucam iki kere asistani bir kere kendisi aradi.

Aynı sorunu yaşayan oldu mu 38 gün oldu olup geçen var mı orantısız belli oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…