Geçmiş olsun,forumda benzer durumları yaşayanlar vardı. Evet,kapanıyor iyileşiyor zamanla. Ama bu kıssa bir zaman degil,bir ay iki ay gibi.. Bu durumda batıcon çok yararlı olmuyor,evet mikrop kapmasını önlüyor tabi ama başka bir ilaç var. O yaranın kapanıp kabul tutup iyileşmesine daha yararlı oluyor. İsmini hatırlayamıyorum şimdi,çok yazılmıştı,o da hani antibiyotikli iğnelerin içinde bir kuru toz birde sulu ilaç olur. Sulu ilaç cam uzun bir şişenin içinde olur. Ağzı kırılır ve toz olan şişeye iğne ile aktarılır. İşte öyle bir Şişe içinde,kırmızı batıcon gibi bir ilaç. Buzdolabında saklanıyor,açıldıktan Sonra iki üç gün Sonra atıyorsun kalanı.Eki Görüntüle 2127787 Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansuman yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum
Evet ben sayfayı karıştırınca bulmuştum rif ampül dimiGeçmiş olsun,forumda benzer durumları yaşayanlar vardı. Evet,kapanıyor iyileşiyor zamanla. Ama bu kıssa bir zaman degil,bir ay iki ay gibi.. Bu durumda batıcon çok yararlı olmuyor,evet mikrop kapmasını önlüyor tabi ama başka bir ilaç var. O yaranın kapanıp kabul tutup iyileşmesine daha yararlı oluyor. İsmini hatırlayamıyorum şimdi,çok yazılmıştı,o da hani antibiyotikli iğnelerin içinde bir kuru toz birde sulu ilaç olur. Sulu ilaç cam uzun bir şişenin içinde olur. Ağzı kırılır ve toz olan şişeye iğne ile aktarılır. İşte öyle bir Şişe içinde,kırmızı batıcon gibi bir ilaç. Buzdolabında saklanıyor,açıldıktan Sonra iki üç gün Sonra atıyorsun kalanı.
Çok uzattım ilacı tarif etmek için :)) o ilaç çok iyi geliyor bu durumlarda aslında
Hmm emin olamadım ama olabilirEvet ben sayfayı karıştırınca bulmuştum rif ampül dimi
Evet ben bugün okumuştum yarın koşa koşa gidip alıcam onuda sürücem inşaallah kapanır sinirlerim çok bozukHmm emin olamadım ama olabilir
İnşallah canım. Kullanma talimatını sor ama,dediğim gibi soğukta saklanıyor,açıldıktan Sonra iki gün kullanıyorsun. Sonra kalanı atıyorsun.Evet ben bugün okumuştum yarın koşa koşa gidip alıcam onuda sürücem inşaallah kapanır sinirlerim çok bozuk
Canim görüntüye bakip sinirlerini yıpratma. Brnim bir arkadasimin basina bu olay sezaryen de geldi. Dikişler atti. Aynen boyleydi. Baticon pansuman kapanir.kaynar gider. Ama ihmal etme. Acik oldugu icin enfeksiyon kapmasinEki Görüntüle 2127787 Arkadaşlar biliyorum kaç keredir sordum ama böyle dikişi açılan varmı yardım son hali doktorum kapanır dedi baticon verdi pansuman yapıyorum ben yinede güvenmedim doktoruma başka bir hastanede bir arkadaşımın arkadaşı genel cerrahada rica
Ettik gösterdik eStatik onun bırAnlı değil ama Ada'm genel cerrah oda
Baktı iyi bakım yapmalısın kapanır dedi biraZ Zaman alır dedi ama
Ben her gördüğümde panik yapıyorum
Benim doktorumu arıyorum Cvp bile vermiyor asistan anca Msj attığımda kontrol zamanın geldi diyorum öyle dönüyor bana hiç birşey soramıyorum sorsamda cevap yok kontroldede bakıyor doğru düzgün konuşmadan odadan çıkıyor bir işi varmış gibiİnşallah canım. Kullanma talimatını sor ama,dediğim gibi soğukta saklanıyor,açıldıktan Sonra iki gün kullanıyorsun. Sonra kalanı atıyorsun.
Doktoruna sorsan aslında daha iyi olmazmı?
Bende estetik Sezaryan oldum zerre kadar birşey yaşamadım izim bile yok yani o derece başarılıydı medicana düzgün Korkmaz herkese öneririm ama estetikçiyi asla kendini beğenmez ukala ameliyata girmeden önce imza attık ya sonra yüzüme bile bakmadı ameliyattan sonra doktor yüzü görmedim daha naEmızdan uyanamamıştım hayal mayal hatırlıyorum geldi birşeyler söyledi gitti ne dediğini bile hatırlamıyorum ertesi gün asistanı geldi direnli çıkardı beni taburcu etti ondan sonra kontrol için bile zar zor ulaşıyorum o denli yaniCanim görüntüye bakip sinirlerini yıpratma. Brnim bir arkadasimin basina bu olay sezaryen de geldi. Dikişler atti. Aynen boyleydi. Baticon pansuman kapanir.kaynar gider. Ama ihmal etme. Acik oldugu icin enfeksiyon kapmasin
Canim izlemiyorsan izle de bakayim goremedim çünküArkadaşlar gogüsleri birbirinden farklı moralim çok bozuk biri yuvarlak düzgün guzel sol taraftaki ama sağ biçimsiz yayvan sis daha yukarda ve acıyor sürekli alışverişe çıktım bişey almadan geri döndüm üstüme bişey denemek gelmiyor içimden sinirim çok bozuk resimleri yukluyorum bir bakın allah aşkına ya
Sen nerede ve kime oldun ameliyati. Ben sali olucam iki kere asistani bir kere kendisi aradi.Bende estetik Sezaryan oldum zerre kadar birşey yaşamadım izim bile yok yani o derece başarılıydı medicana düzgün Korkmaz herkese öneririm ama estetikçiyi asla kendini beğenmez ukala ameliyata girmeden önce imza attık ya sonra yüzüme bile bakmadı ameliyattan sonra doktor yüzü görmedim daha naEmızdan uyanamamıştım hayal mayal hatırlıyorum geldi birşeyler söyledi gitti ne dediğini bile hatırlamıyorum ertesi gün asistanı geldi direnli çıkardı beni taburcu etti ondan sonra kontrol için bile zar zor ulaşıyorum o denli yani
Seni izlememek mümkün mü sen favorilerimdensinCanim izlemiyorsan izle de bakayim goremedim çünkü
Özelden yazarımSen nerede ve kime oldun ameliyati. Ben sali olucam iki kere asistani bir kere kendisi aradi.
Orantisizlik oluyor ve 6. Aya kadar duzeliyormus. Odemler memelerden farkli zamanlarda inebiliyor sanirimAynı sorunu yaşayan oldu mu 38 gün oldu olup geçen var mı orantısız belli oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?