- 6 Mayıs 2017
- 140
- 72
- 98
Walla cookk rahat atlatanlar da var. Benimki de cok sıkıntılı değildi. Yine de herşeye değer. Sakın vazgeçmeKızlaarr tecrübelerinizi okudukça çok korkuyorum cesaretim kırılıyor yaptırsam sıkıntı yaptırmasam gönül razı değil ne yapacağımı şaşırdım
Doktor mu önerdi sana canımEvet ben ameliyat oldum olalı hala bantları kullanıyorum 16 gün oldu bugün o bant cok iyi geliyor gögslerimnyukarda durmuyor
Ben günah olduğunu düşünmüyorum. Gecende disime kanal tedavisi yapildi. Disin sinirleri bile gitti sonucta. Sadece islevini yerine getirecek. Icini de doldurdu bi güzell. Tabi ki doğal hali gibi olmayacak ama imkanlar dogrultusunda olan bu. Bundan ne farki var ki meme protezinin. Iki cocuk annesi olarak kendimi kadin gibi hissetmeye şimdi basladim. Bunun bi günahı varsa Rabbim affetsin...Günah değilmiş bende biraz araştırdım yani insallah değil-dir nihat hatipogluda günah degil demiş birinin sorusuna
Evet canım kas altı dual plan olacak 1 hafta izin almayı düşünüyorum iş yerime söylemeyeceğim çünkü masabaşı çalışıyorum da yeterli olurmu çok stresliyimgerçi ben öyle saftımki kas altımı kas üstümü onu bile bilip soramadım herşeyi sonradan öğrendim rapor bile İstEmedim kendi işim olduğu için ama en azından 15 günlük rapor iste hafta sonuna denk getir kas altıysa tabi en az 20 gün kolunu kıpırdatma yeterli olur umarım Başka ters giden birşeyin olmazsa inş olmaz birde benim dikişte açılma var en az 1 ay onun kapanmasını bekliycem
Amin insallah günah değildir canim sen ne zaman yaptırdın seninde çok ağrın oldu mu bende düşünüyorum ama burdaki yorumları okuyunca vazgeçesin geliyor benimde 3cocugum var zaten kucuklerdi emzirdigim için üst kisimlarida bosaldiBen günah olduğunu düşünmüyorum. Gecende disime kanal tedavisi yapildi. Disin sinirleri bile gitti sonucta. Sadece islevini yerine getirecek. Icini de doldurdu bi güzell. Tabi ki doğal hali gibi olmayacak ama imkanlar dogrultusunda olan bu. Bundan ne farki var ki meme protezinin. Iki cocuk annesi olarak kendimi kadin gibi hissetmeye şimdi basladim. Bunun bi günahı varsa Rabbim affetsin...
Dikişler iyileşmeden kremleri kullanma bence. Doktor 3 hafta demiş, ben 1 ay sonra başladım.kendine göre başlama ilaçlara ya da kremlere canım.Çok sevindim bende başlıcam alayım yarın kremleri
Dikişler iyileşmeden kremleri kullanma bence. Doktor 3 hafta demiş, ben 1 ay sonra başladım.kendine göre başlama ilaçlara ya da kremlere canım.
Evet canım kas altı dual plan olacak 1 hafta izin almayı düşünüyorum iş yerime söylemeyeceğim çünkü masabaşı çalışıyorum da yeterli olurmu çok stresliyim
Evet taburcu olduğum gün doktor taktı halada devam edeceğim takmayaDoktor mu önerdi sana canım
Ayyy anlatırken sanki beni anlatıyorsun. Seni en iyi ben anlıyorum canımm aynı durumdayız. Bende o kadar karışığım ki anlatamam. Sen ne zaman ameliyat olacaksınCnm aynı stresi bende yaşıyorum bende masa başı çalışıyorum sırf nerden ameliyat odugumu anlamaları için daha sonra olmak istediğim ama şuan olmak zorunda oldugum :))) burun ameliyati ile birlikte meme olacağım çünkü millet soracak hani nerden oldun diye, meme görünmez yer olduğu için kolay kamufle edilir yani bu ameliyat öyle birseyki söyleyemiyorum işyerindeki kızların arasında alay konusu olacağıma eminim bu durumu anlayabilecek lerini kesinlikle düşünmüyorum , 10 gün rapor alacağım ama benim 3-5 gün sonra yarımşar günde olsa gitmem lazım şirketim çok zor durumda kalır , ama masa başıda olsak en fazla 5 gün sonra dönebilecekmiyim oda muammabenim sadece göğüs ağrısı değil yüzümde gözümde morlukta olacak valla gün yaklaştıkça durumlar Arap çorbasına döndü :) okadar çok yönlü düşünüyorum ki bu stres bambaşka birşey :)
Bende soracağım çünkü böyle çok yukarda olmasın istiyorumEvet taburcu olduğum gün doktor taktı halada devam edeceğim takmaya
Ayyy anlatırken sanki beni anlatıyorsun. Seni en iyi ben anlıyorum canımm aynı durumdayız. Bende o kadar karışığım ki anlatamam. Sen ne zaman ameliyat olacaksın
Ben de bakabilir miyim canımKızlar fotograf koydum ameliyat sonrası
sizin implant kas altimi meme dokusunami yerlesecek kac cc lik dusunuyorsunuz bende yaptirmayi istiyorum dr ile ön gorusmeler yapildi ama korkuyorum benim karin germede var ikisini ayni anda yaptiran arkadaslar varmi acaba zorluklari neler yardimci olurlarsa cok sevinirim6 Nisan Cuma günü canım yıllardır hayallerini kurduğum ameliyatıma 12 gün kaldı 2 çocuğum var ve benim kafam okadar karışık ki anlamadım , duygusallık çöktü kolay değil 4 saat kalacakmisim ameliyatta , hergun dua ediyorum sag salim atlatayim hayırlısıyla evime çocuklarıma dönebileyim diye benim eşim hariç hiç kimse bilmiyor memeyi :) burun biliniyor hiç kimseye caktirmamam lazım ve 4. Günden sonra yalnızım tek başıma yetmem lazım çocuklarıma 5 günden sonra iş başı yapmam lazım yarım günde olsa isim masa başı WC ihtiyacimda birde yemekhaneye inerken kalkıyorum masamdan oyuzden iş başı yapabilirim diye düşündüm inşallah sikintisiz geçirebiliriz bir sorun olmazda senin ne zaman ameliyat günü aldinmi cnm ?
Ben de bakabilir miyim canım
Fotograflarınız varsa tabi ki takip edebilirsiniz
sizin implant kas altimi meme dokusunami yerlesecek kac cc lik dusunuyorsunuz bende yaptirmayi istiyorum dr ile ön gorusmeler yapildi ama korkuyorum benim karin germede var ikisini ayni anda yaptiran arkadaslar varmi acaba zorluklari neler yardimci olurlarsa cok sevinirim
Merhaba, senin kas üstü için göğüs dokun ne kadardı eski foton varsa bakabilir miyim?Canım kasüstü oldum onda bile çok zorlandım.
Antibiyotik tepkime yaptı hatta bende kusmalar baş dönmeleri vs çok oldu.
Kasaltı daha zor oturma süreci daha zaman alır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?