Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Günah değilmiş bende biraz araştırdım yani insallah değil-dir nihat hatipogluda günah degil demiş birinin sorusuna
Ben günah olduğunu düşünmüyorum. Gecende disime kanal tedavisi yapildi. Disin sinirleri bile gitti sonucta. Sadece islevini yerine getirecek. Icini de doldurdu bi güzell. Tabi ki doğal hali gibi olmayacak ama imkanlar dogrultusunda olan bu. Bundan ne farki var ki meme protezinin. Iki cocuk annesi olarak kendimi kadin gibi hissetmeye şimdi basladim. Bunun bi günahı varsa Rabbim affetsin...

Evet canım kas altı dual plan olacak 1 hafta izin almayı düşünüyorum iş yerime söylemeyeceğim çünkü masabaşı çalışıyorum da yeterli olurmu çok stresliyim

Amin insallah günah değildir canim sen ne zaman yaptırdın seninde çok ağrın oldu mu bende düşünüyorum ama burdaki yorumları okuyunca vazgeçesin geliyor benimde 3cocugum var zaten kucuklerdi emzirdigim için üst kisimlarida bosaldi

Dikişler iyileşmeden kremleri kullanma bence. Doktor 3 hafta demiş, ben 1 ay sonra başladım.kendine göre başlama ilaçlara ya da kremlere canım.

Geç kalırım diye korktum tamam kullanmıcam o zaman.
Kiwii benim burdaki doktorumsun çok yardımın dokundu :)

Evet canım kas altı dual plan olacak 1 hafta izin almayı düşünüyorum iş yerime söylemeyeceğim çünkü masabaşı çalışıyorum da yeterli olurmu çok stresliyim

Cnm aynı stresi bende yaşıyorum bende masa başı çalışıyorum sırf nerden ameliyat odugumu anlamaları için daha sonra olmak istediğim ama şuan olmak zorunda oldugum :))) burun ameliyati ile birlikte meme olacağım çünkü millet soracak hani nerden oldun diye, meme görünmez yer olduğu için kolay kamufle edilir yani bu ameliyat öyle birseyki söyleyemiyorum işyerindeki kızların arasında alay konusu olacağıma eminim bu durumu anlayabilecek lerini kesinlikle düşünmüyorum , 10 gün rapor alacağım ama benim 3-5 gün sonra yarımşar günde olsa gitmem lazım şirketim çok zor durumda kalır , ama masa başıda olsak en fazla 5 gün sonra dönebilecekmiyim oda muamma benim sadece göğüs ağrısı değil yüzümde gözümde morlukta olacak valla gün yaklaştıkça durumlar Arap çorbasına döndü :) okadar çok yönlü düşünüyorum ki bu stres bambaşka birşey :)

Ayyy anlatırken sanki beni anlatıyorsun. Seni en iyi ben anlıyorum canımm aynı durumdayız. Bende o kadar karışığım ki anlatamam. Sen ne zaman ameliyat olacaksın

Herkes ne kadar endişeli yaptıranlar ne zaman iyileşecek yaptırmayanlar acaba nasıl olacak Benim gibi işyerine laf vermek istemeyenler var bide. Aslında para bizim vucüt bizim kime ne ama yapamaıyoruz işte. Hep başkaları ne der acaba diyerek yaşıyoruz. Biran önce olsun bitsin hayırlısıyla diye hergün dua ediyorum vallaaa Kas altı zor geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsunnn kızlarrrr

Ayyy anlatırken sanki beni anlatıyorsun. Seni en iyi ben anlıyorum canımm aynı durumdayız. Bende o kadar karışığım ki anlatamam. Sen ne zaman ameliyat olacaksın

6 Nisan Cuma günü canım yıllardır hayallerini kurduğum ameliyatıma 12 gün kaldı 2 çocuğum var ve benim kafam okadar karışık ki anlamadım , duygusallık çöktü kolay değil 4 saat kalacakmisim ameliyatta , hergun dua ediyorum sag salim atlatayim hayırlısıyla evime çocuklarıma dönebileyim diye benim eşim hariç hiç kimse bilmiyor memeyi :) burun biliniyor hiç kimseye caktirmamam lazım ve 4. Günden sonra yalnızım tek başıma yetmem lazım çocuklarıma 5 günden sonra iş başı yapmam lazım yarım günde olsa isim masa başı WC ihtiyacimda birde yemekhaneye inerken kalkıyorum masamdan oyuzden iş başı yapabilirim diye düşündüm inşallah sikintisiz geçirebiliriz bir sorun olmazda senin ne zaman ameliyat günü aldinmi cnm ?

sizin implant kas altimi meme dokusunami yerlesecek kac cc lik dusunuyorsunuz bende yaptirmayi istiyorum dr ile ön gorusmeler yapildi ama korkuyorum benim karin germede var ikisini ayni anda yaptiran arkadaslar varmi acaba zorluklari neler yardimci olurlarsa cok sevinirim

Ya arkadaşlar birşey soracağım ben dün drumu aradım ameliyat sonrası sütyen takiyormusunuz yoksa benmi getireyim dedim buarada ayyıldız 80 B sporcu sütyeni aldım drumda " ben bandaj takıyorum sütyen takmıyorum ama getirirsen 2. Gün giydiririz " dedi benim kafama takıldı burda ameliyat tan sonra sutyensiz sadece bandajla duran varmı acaba bandajlimi dursa yoksa sütyeni götürüp 2. Gün giydirsinlermi bilemedim böyle dediğine göre drum sütyen kullanmıyor hangisi mantıklı acaba

Cnm ameliyat tarihi aldığımda drum dokunarak baya inceledi gogsumu kas üstü yapabileceğini söyledi dokum yeteri kadar varmış , 2 çocuk emzirdim sarkık değil ama tabi gevşedi , 2 nisan günü ayrıntılı CC konusunda ve çizimlerle görüşme yapacağız randevumu aldım bile , işte öğün asıl boyuta karar vereceğiz hangisi benim için hayırlısı ise o olsun diyorum artık , C cup oluyumda ne takarsa hangi yöntem olursa kabülümdür :)))))

Canım kasüstü oldum onda bile çok zorlandım.
Antibiyotik tepkime yaptı hatta bende kusmalar baş dönmeleri vs çok oldu.
Kasaltı daha zor oturma süreci daha zaman alır .
Merhaba, senin kas üstü için göğüs dokun ne kadardı eski foton varsa bakabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…