Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yurtdışındaki silikon takan youtuber ları izlediğimde sadece bandaj takanlar vardı. Burda da duymuştum. Doktorun yöntemine göre değişiyor demek ki.

Yurtdışındaki silikon takan youtuber ları izlediğimde sadece bandaj takanlar vardı. Burda da duymuştum. Doktorun yöntemine göre değişiyor demek ki.

Cnm acaba bandaj göğüste cokmu kaba durur yani kat kat bandaj takiyorlarsa 5 gün sonra yarım gün işe gitmem lazım ve kıyafet altından belli olurmu bilemiyorum sütyen yine toparlar diye düşünüyorum yanıma alacağım mutlaka ama kat kat birşey sararsa büyük ihtimalle sütyeni giydirmesini isticem bol kıyafette giyilirse belli olur diye düşünüyorum aman ya ne zormuş hayırlısıyla bir olup bitseydi küçücük ayrıntıyı kafama takar oldum uykularim kaçtı ne sorunlu bir kadinmisjm kendime gıcık olur oldum

Yok canım kat kat sarmıyorlar :))))
Tek bi bant.

Geç kalırım diye korktum tamam kullanmıcam o zaman.
Kiwii benim burdaki doktorumsun çok yardımın dokundu :)
Canım bende 3. haftadan sonra başladım iz kremine. Yara tam kapanmadan kesinlikle kullanılmaz dedi benim doktorum ki merhem in üzerinde bile öyle yazıyor. Sen Doktor unu dinle

Canım yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah hayırlısı ile atlatirsin ve senin de güzel süreçlerini okuruz. Gel artık 6 Nisan :)

Kuzum sen ameliyat tarihi almış mıydın. Eğer aldıysan senin için de en hayırlısı olur inşallah. Kas altı diye endiselenme hiç. Herkesin bir olmuyor çünkü. Mesela benim kas altiydi ama çok rahat gecirdim ben surecimi. 4. Gün sıkıntı yaşadım hepsi o kadar

İlk 4 gün sıkıntı yaşadım demek istedim

Canım yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah hayırlısı ile atlatirsin ve senin de güzel süreçlerini okuruz. Gel artık 6 Nisan :)

Dimi ya gelsin artık değişim günüm :))) valla fatmacim psikolojim çok bozuldu neden böyle oldum gerçekten bilmiyorum bu ameliyat için yıllardır yanıp tutusuyorken şuan küçücük ayrıntıyı kafama takıyorum , çok duygusallastim lahusa döneminde gibiyim :)) dün bir rüya gördüm ameliyat olup bitmiş uyandığımda yukarıdan birşey dikmiş balon gibi büzük büzük cok kotuydu nasil ağlıyorum , hocam bu ne böyle mi olur silikon ne diktiniz bunlar nedir diyorum elimle sallıyorum benim yontemim budur güzelleşecek diyor ve gece yarısı ağlayarak uyandım uykumda çok aglamisim kalktım kendi hickirigima uyandım , 12 gün kaldı ama benim ömrümden ömür gidiyor her geçen gün Rabbim yardım etsin tüm ameliyat olacaklara çok zormuş bekleme süreci psikolojin değişiyor birde sonrası var artık umrumda değil birsekilde atlatiriz ama şu saçma sapan rüyalardan kurtulmak istiyorum artık

Nisanda yapacağım dedi doktor ama bu perşembe netleşecekkk. Ya yaptıran arkadaşlarda aynısını diyo ama burda öyle yorumlar var ki korkuyorum inan. Kas altı dual plane olucak dokun yok demişti hayırlısıyla olsada bitse artık. Vazgeçmek istemiyorum bu sefer.

Canım inan en zoru ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek. Ameliyat sonrası sürec öyle yada böyle bir şekilde geçiyor... Şimdi senin çocuklar in da varya o yüzden de çok duygusallasiyorsun. Benimde bir kızım var ve " ya ameliyat masanın dan kalkamazsam ya narkoz dan uyanamayip masada kalırsam kızımı güzellik uğruna annesiz bırakmış olursam " diye diye kafayı yiyordum ama tüm bu olumsuz düşünceler geride kalıyor ve iyiki bu cesareti gostermisim diyorsun ameliyat tan çıkınca. Pozitif düşünmeye çalış ve herşey güzel olacak inşallah. Dualarım seninle

Sakın vazgeçme. Ol ve Kurtul... İnan abartıldığı kadar zor bir ameliyat değil KESİNLİKLE !

Aynen ya bende içime atmaktan helak oldum , şuan bir tramva yaşıyorum ve etrafima caktirmamaya çalışıyorum eşim bir anlasa zaten olmamı istemiyor gönlü yok narkozdan çok korkuyor birde 4 saat olunca , çevremde bilmiyor burda dertlesiyorum kafama takilanlari soruyorum rahatliyorum en azindan burası da olmasa artık napardik bilemiyorum gerçekten bekleme süreci bence ameliyattan sonraki süreçten daha zor gibime geliyor bakalım yaşayıp görcez :)

Sakın vazgeçme. Ol ve Kurtul... İnan abartıldığı kadar zor bir ameliyat değil KESİNLİKLE !
Geçen sene herşeyim tamamdı son anda vazgeçtimm Bu sefer daha kararlıyım ama ameliyat sonrasını düşünmeden edemiyorum canımmm. Güzell dileklerin için teşekkür ederim

Kesinlikle bekleme süreci ve ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek kesinlikle ve kesinlikle en zor olanı

Aynen canım içim içimi yiyor benimde annemlere soruyorum sürekli birde buraya yazıyorum. Allahtan ablamlar yaptır diyorda rahatlıyorum. Bide 2 tane arkadaşım oldu onlarda 4-5 gün de atlatırsın diyorya bakalım hayırlısı

Kesinlikle bekleme süreci ve ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek kesinlikle ve kesinlikle en zor olanı

Cnm hakkını helal et , herkesin imdadına koşuyorsun nerede sıkıntılı bir msj var valla hemen yorumunu görüyorum okadar güzel bizleri telkin ediyor ve rahatlatıyorsunki Rabbim gönlünden geçen tüm dileklerini kabul etsin öpüyorum iyi geceler birtanem :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…