- 30 Eylül 2017
- 201
- 83
- 48
Yurtdışındaki silikon takan youtuber ları izlediğimde sadece bandaj takanlar vardı. Burda da duymuştum. Doktorun yöntemine göre değişiyor demek ki.Ya arkadaşlar birşey soracağım ben dün drumu aradım ameliyat sonrası sütyen takiyormusunuz yoksa benmi getireyim dedim buarada ayyıldız 80 B sporcu sütyeni aldım drumda " ben bandaj takıyorum sütyen takmıyorum ama getirirsen 2. Gün giydiririz " dedi benim kafama takıldı burda ameliyat tan sonra sutyensiz sadece bandajla duran varmı acaba bandajlimi dursa yoksa sütyeni götürüp 2. Gün giydirsinlermi bilemedim böyle dediğine göre drum sütyen kullanmıyor hangisi mantıklı acaba
Yurtdışındaki silikon takan youtuber ları izlediğimde sadece bandaj takanlar vardı. Burda da duymuştum. Doktorun yöntemine göre değişiyor demek ki.
Merhaba, senin kas üstü için göğüs dokun ne kadardı eski foton varsa bakabilir miyim?
Yok canım kat kat sarmıyorlar :))))Cnm acaba bandaj göğüste cokmu kaba durur yani kat kat bandaj takiyorlarsa 5 gün sonra yarım gün işe gitmem lazım ve kıyafet altından belli olurmu bilemiyorum sütyen yine toparlar diye düşünüyorum yanıma alacağım mutlaka ama kat kat birşey sararsa büyük ihtimalle sütyeni giydirmesini isticem bol kıyafette giyilirse belli olur diye düşünüyorum aman ya ne zormuş hayırlısıyla bir olup bitseydi küçücük ayrıntıyı kafama takar oldum uykularim kaçtı ne sorunlu bir kadinmisjm kendime gıcık olur oldum
Before çektim :) after da olur inşVar fotograflarım sizin var değil mi fotograflar izlemeye alabilirim
Canım bende 3. haftadan sonra başladım iz kremine. Yara tam kapanmadan kesinlikle kullanılmaz dedi benim doktorum ki merhem in üzerinde bile öyle yazıyor. Sen Doktor unu dinleGeç kalırım diye korktum tamam kullanmıcam o zaman.
Kiwii benim burdaki doktorumsun çok yardımın dokundu :)
Yok canım kat kat sarmıyorlar :))))
Tek bi bant.
Canım yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah hayırlısı ile atlatirsin ve senin de güzel süreçlerini okuruz. Gel artık 6 Nisan :)Cnm aynı stresi bende yaşıyorum bende masa başı çalışıyorum sırf nerden ameliyat odugumu anlamaları için daha sonra olmak istediğim ama şuan olmak zorunda oldugum :))) burun ameliyati ile birlikte meme olacağım çünkü millet soracak hani nerden oldun diye, meme görünmez yer olduğu için kolay kamufle edilir yani bu ameliyat öyle birseyki söyleyemiyorum işyerindeki kızların arasında alay konusu olacağıma eminim bu durumu anlayabilecek lerini kesinlikle düşünmüyorum , 10 gün rapor alacağım ama benim 3-5 gün sonra yarımşar günde olsa gitmem lazım şirketim çok zor durumda kalır , ama masa başıda olsak en fazla 5 gün sonra dönebilecekmiyim oda muammabenim sadece göğüs ağrısı değil yüzümde gözümde morlukta olacak valla gün yaklaştıkça durumlar Arap çorbasına döndü :) okadar çok yönlü düşünüyorum ki bu stres bambaşka birşey :)
Kuzum sen ameliyat tarihi almış mıydın. Eğer aldıysan senin için de en hayırlısı olur inşallah. Kas altı diye endiselenme hiç. Herkesin bir olmuyor çünkü. Mesela benim kas altiydi ama çok rahat gecirdim ben surecimi. 4. Gün sıkıntı yaşadım hepsi o kadarHerkes ne kadar endişeli yaptıranlar ne zaman iyileşecek yaptırmayanlar acaba nasıl olacakBenim gibi işyerine laf vermek istemeyenler var bide. Aslında para bizim vucüt bizim kime ne ama yapamaıyoruz işte. Hep başkaları ne der acaba diyerek yaşıyoruz. Biran önce olsun bitsin hayırlısıyla diye hergün dua ediyorum vallaaa Kas altı zor geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsunnn kızlarrrr
İlk 4 gün sıkıntı yaşadım demek istedimKuzum sen ameliyat tarihi almış mıydın. Eğer aldıysan senin için de en hayırlısı olur inşallah. Kas altı diye endiselenme hiç. Herkesin bir olmuyor çünkü. Mesela benim kas altiydi ama çok rahat gecirdim ben surecimi. 4. Gün sıkıntı yaşadım hepsi o kadar
Canım yaa. Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah hayırlısı ile atlatirsin ve senin de güzel süreçlerini okuruz. Gel artık 6 Nisan :)
Nisanda yapacağım dedi doktor ama bu perşembe netleşecekkk. Ya yaptıran arkadaşlarda aynısını diyo ama burda öyle yorumlar var ki korkuyorum inan. Kas altı dual plane olucak dokun yok demiştiKuzum sen ameliyat tarihi almış mıydın. Eğer aldıysan senin için de en hayırlısı olur inşallah. Kas altı diye endiselenme hiç. Herkesin bir olmuyor çünkü. Mesela benim kas altiydi ama çok rahat gecirdim ben surecimi. 4. Gün sıkıntı yaşadım hepsi o kadar
Canım inan en zoru ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek. Ameliyat sonrası sürec öyle yada böyle bir şekilde geçiyor... Şimdi senin çocuklar in da varya o yüzden de çok duygusallasiyorsun. Benimde bir kızım var ve " ya ameliyat masanın dan kalkamazsam ya narkoz dan uyanamayip masada kalırsam kızımı güzellik uğruna annesiz bırakmış olursam " diye diye kafayı yiyordum ama tüm bu olumsuz düşünceler geride kalıyor ve iyiki bu cesareti gostermisim diyorsun ameliyat tan çıkınca. Pozitif düşünmeye çalış ve herşey güzel olacak inşallah. Dualarım seninleDimi ya gelsin artık değişim günüm :))) valla fatmacim psikolojim çok bozuldu neden böyle oldum gerçekten bilmiyorum bu ameliyat için yıllardır yanıp tutusuyorken şuan küçücük ayrıntıyı kafama takıyorum , çok duygusallastim lahusa döneminde gibiyim :)) dün bir rüya gördüm ameliyat olup bitmiş uyandığımda yukarıdan birşey dikmiş balon gibi büzük büzük cok kotuydu nasil ağlıyorum , hocam bu ne böyle mi olur silikon ne diktiniz bunlar nedir diyorum elimle sallıyorum benim yontemim budur güzelleşecek diyor ve gece yarısı ağlayarak uyandım uykumda çok aglamisim kalktım kendi hickirigima uyandım , 12 gün kaldı ama benim ömrümden ömür gidiyor her geçen gün Rabbim yardım etsin tüm ameliyat olacaklara çok zormuş bekleme süreci psikolojin değişiyor birde sonrası var artık umrumda değil birsekilde atlatiriz ama şu saçma sapan rüyalardan kurtulmak istiyorum artık
Sakın vazgeçme. Ol ve Kurtul... İnan abartıldığı kadar zor bir ameliyat değil KESİNLİKLE !Nisanda yapacağım dedi doktor ama bu perşembe netleşecekkk. Ya yaptıran arkadaşlarda aynısını diyo ama burda öyle yorumlar var ki korkuyorum inan. Kas altı dual plane olucak dokun yok demiştihayırlısıyla olsada bitse artık. Vazgeçmek istemiyorum bu sefer.
Nisanda yapacağım dedi doktor ama bu perşembe netleşecekkk. Ya yaptıran arkadaşlarda aynısını diyo ama burda öyle yorumlar var ki korkuyorum inan. Kas altı dual plane olucak dokun yok demiştihayırlısıyla olsada bitse artık. Vazgeçmek istemiyorum bu sefer.
Geçen sene herşeyim tamamdı son anda vazgeçtimmSakın vazgeçme. Ol ve Kurtul... İnan abartıldığı kadar zor bir ameliyat değil KESİNLİKLE !
Kesinlikle bekleme süreci ve ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek kesinlikle ve kesinlikle en zor olanıAynen ya bende içime atmaktan helak oldum , şuan bir tramva yaşıyorum ve etrafima caktirmamaya çalışıyorum eşim bir anlasa zaten olmamı istemiyor gönlü yok narkozdan çok korkuyor birde 4 saat olunca , çevremde bilmiyor burda dertlesiyorum kafama takilanlari soruyorum rahatliyorum en azindan burası da olmasa artık napardik bilemiyorum gerçekten bekleme süreci bence ameliyattan sonraki süreçten daha zor gibime geliyor bakalım yaşayıp görcez :)
Aynen canım içim içimi yiyor benimde annemlere soruyorum sürekli birde buraya yazıyorum. Allahtan ablamlar yaptır diyorda rahatlıyorum. Bide 2 tane arkadaşım oldu onlarda 4-5 gün de atlatırsın diyorya bakalım hayırlısıAynen ya bende içime atmaktan helak oldum , şuan bir tramva yaşıyorum ve etrafima caktirmamaya çalışıyorum eşim bir anlasa zaten olmamı istemiyor gönlü yok narkozdan çok korkuyor birde 4 saat olunca , çevremde bilmiyor burda dertlesiyorum kafama takilanlari soruyorum rahatliyorum en azindan burası da olmasa artık napardik bilemiyorum gerçekten bekleme süreci bence ameliyattan sonraki süreçten daha zor gibime geliyor bakalım yaşayıp görcez :)
Kesinlikle bekleme süreci ve ameliyat masasına yatmaya cesaret edebilmek kesinlikle ve kesinlikle en zor olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?