Tüm samimiyet im le söylüyorum ki ameliyat tan sonrası en kolayı... Tamam herkesin süreci farklı ama yine de en kötüsü bile olsa yaşayacağın sıkıntı en fazla on gün. Ki kesinlikle değil on gün bana deselerdiki ameliyat tan sonra iki üç ay agrin sızın olacak ölecen bayılacan deseler yinede olurdum bu ameliyat i. Çünkü ameliyat tan önceki görüntümle hayata ve kendine küsmüş bir ben vardım ama şimdi en basitinden özgüven imi geri kazandım. Kadın için meme demek herşey demek arkadaş kim ne derse desin. Ne kadar güzel olsan da albenili olsan da memen yoksa bı hiç sin. Ben kendimi kadın gibi bile görmüyordum..ama şimdi o kadar mutluyum ki..demem o ki 3 - 4 ay bile sıkıntı çekecek olsaydım yine de olurdum bu ameliyat i. Ki şükürler olsun ki çok rahat bı süreç atlattımGeçen sene herşeyim tamamdı son anda vazgeçtimmBu sefer daha kararlıyım ama ameliyat sonrasını düşünmeden edemiyorum canımmm. Güzell dileklerin için teşekkür ederim
Canımsın. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin de herşey gönlünce olsun. İyi geceler tatlı uykular :)Cnm hakkını helal et , herkesin imdadına koşuyorsun nerede sıkıntılı bir msj var valla hemen yorumunu görüyorum okadar güzel bizleri telkin ediyor ve rahatlatıyorsunki Rabbim gönlünden geçen tüm dileklerini kabul etsin öpüyorum iyi geceler birtanem :*
Vazgeçmek istemiyorum içim vazgeçmeye elvermiyor ama korkmuyor da değilim umarım bende sengillerden olurum ve sıkıntısız atlatırım inşallah :)Walla cookk rahat atlatanlar da var. Benimki de cok sıkıntılı değildi. Yine de herşeye değer. Sakın vazgeçme
Çok doğru yazdın yine canım. Sizler iyiki burdasınız ve bize destek oluyorsunuz. Çok teşekkürlerTüm samimiyet im le söylüyorum ki ameliyat tan sonrası en kolayı... Tamam herkesin süreci farklı ama yine de en kötüsü bile olsa yaşayacağın sıkıntı en fazla on gün. Ki kesinlikle değil on gün bana deselerdiki ameliyat tan sonra iki üç ay agrin sızın olacak ölecen bayılacan deseler yinede olurdum bu ameliyat i. Çünkü ameliyat tan önceki görüntümle hayata ve kendine küsmüş bir ben vardım ama şimdi en basitinden özgüven imi geri kazandım. Kadın için meme demek herşey demek arkadaş kim ne derse desin. Ne kadar güzel olsan da albenili olsan da memen yoksa bı hiç sin. Ben kendimi kadın gibi bile görmüyordum..ama şimdi o kadar mutluyum ki..demem o ki 3 - 4 ay bile sıkıntı çekecek olsaydım yine de olurdum bu ameliyat i. Ki şükürler olsun ki çok rahat bı süreç atlattım
Aynen canım içim içimi yiyor benimde annemlere soruyorum sürekli birde buraya yazıyorum. Allahtan ablamlar yaptır diyorda rahatlıyorum. Bide 2 tane arkadaşım oldu onlarda 4-5 gün de atlatırsın diyorya bakalım hayırlısı
Bugün H&M de ilk defa desteksiz sütyenlere baktımMotive olmak çok güzel. Birde sapık gibi herkesin memesine bakıyorum
Ya hiç sorma bende neler neler alacağımmm şu üstü dantel sütyenler hep içimde kalıyordu. Gidip 150₺ bayılmayacağım artık bi sütyeneCnm senin yine çevrenden bilen var benim eşim hariç kimse bilmiyor bu ameliyatı destekleyecek kimse yok laf söz duyacagima hiç söylemedim , buarada bende sutyenlere bakıyorum almamak için zor tutuyorum kendimi ameliyat sonrası cup ölçüsü belli olsun minik bir servet harcayacagim kesin
Ya hiç sorma bende neler neler alacağımmm şu üstü dantel sütyenler hep içimde kalıyordu. Gidip 150₺ bayılmayacağım artık bi sütyeneEvet benim arkadaşlarım ailem ( babam hariç ) bide sevgilim biliyor. Onlarla konuşurken rahatlıyorum.
Ayy aminn canımm inşallahh yarın bide fotoğraf yükleyeyim kimse fotoğraf yok diye izlemiyor malum. İnşallahhh Allah hepimizin dileklerini kabul eder ağrısız acısuz olup biterHepimiz için hayırlısi olsun cnm ameliyat sonrası burda musmutlu memisli kadinlar olalımVe buradaki eski yazılarımızı hatırlayıp hep beraber gülelim ne günlerdi olup bitti 1. Yılımızı doldurduk diye plajdan esintilerle fotolar paylaşalım Amin Allah'ım Aminnnnn
Before çektim :) after da olur inş
Canım bende 3. haftadan sonra başladım iz kremine. Yara tam kapanmadan kesinlikle kullanılmaz dedi benim doktorum ki merhem in üzerinde bile öyle yazıyor. Sen Doktor unu dinle
Geçen yıl bana en çok destek olan da tiramisu35 ve arkadaşlarıydıFotograflarınız varsa tabi ki takip edebilirsiniz
Bir süre zaten sütyenli ve sütyensiz ayn şekilde sabit duracaklar. Normal meme dokusu gibi olmayacak :)Cnm acaba bandaj göğüste cokmu kaba durur yani kat kat bandaj takiyorlarsa 5 gün sonra yarım gün işe gitmem lazım ve kıyafet altından belli olurmu bilemiyorum sütyen yine toparlar diye düşünüyorum yanıma alacağım mutlaka ama kat kat birşey sararsa büyük ihtimalle sütyeni giydirmesini isticem bol kıyafette giyilirse belli olur diye düşünüyorum aman ya ne zormuş hayırlısıyla bir olup bitseydi küçücük ayrıntıyı kafama takar oldum uykularim kaçtı ne sorunlu bir kadinmisjm kendime gıcık olur oldum
Bir sürü yeni sütyen, bikini, mayo... ameliyat olurken bütçeye bunları koymamışız, ciddi bir servet gidiyorCnm senin yine çevrenden bilen var benim eşim hariç kimse bilmiyor bu ameliyatı destekleyecek kimse yok laf söz duyacagima hiç söylemedim , buarada bende sutyenlere bakıyorum almamak için zor tutuyorum kendimi ameliyat sonrası cup ölçüsü belli olsun minik bir servet harcayacagim kesin
Keşke o zamanlara bir gelebilsek başka birşey istemiyorumBir sürü yeni sütyen, bikini, mayo... ameliyat olurken bütçeye bunları koymamışız, ciddi bir servet gidiyor
Nasıl güzel şeyler bakıyorum kiwi sorma yaaaBir sürü yeni sütyen, bikini, mayo... ameliyat olurken bütçeye bunları koymamışız, ciddi bir servet gidiyor
Az kaldı artık benim en fazla 1 ay Allah’ın izniyleKeşke o zamanlara bir gelebilsek başka birşey istemiyorum
Keşke o zamanlara bir gelebilsek başka birşey istemiyorum
Keşke o zamanlara bir gelebilsek başka birşey istemiyorum
Çok heyecanlı zamanlar bunlar :) inşallah istediğiniz gibi olur her şey. güzel düşünelim güzel olsunNasıl güzel şeyler bakıyorum kiwi sorma yaaa
Az kaldı artık benim en fazla 1 ay Allah’ın izniyle
Geçen yıl bana en çok destek olan da tiramisu35 ve arkadaşlarıydıbenden de eskidir o :)
Maalesef albümümü kapadım uzun zamandır .
6 Nisan Cuma günü canım yıllardır hayallerini kurduğum ameliyatıma 12 gün kaldı 2 çocuğum var ve benim kafam okadar karışık ki anlamadım , duygusallık çöktü kolay değil 4 saat kalacakmisim ameliyatta , hergun dua ediyorum sag salim atlatayim hayırlısıyla evime çocuklarıma dönebileyim diye benim eşim hariç hiç kimse bilmiyor memeyi :) burun biliniyor hiç kimseye caktirmamam lazım ve 4. Günden sonra yalnızım tek başıma yetmem lazım çocuklarıma 5 günden sonra iş başı yapmam lazım yarım günde olsa isim masa başı WC ihtiyacimda birde yemekhaneye inerken kalkıyorum masamdan oyuzden iş başı yapabilirim diye düşündüm inşallah sikintisiz geçirebiliriz bir sorun olmazda senin ne zaman ameliyat günü aldinmi cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?