Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçen sene herşeyim tamamdı son anda vazgeçtimm Bu sefer daha kararlıyım ama ameliyat sonrasını düşünmeden edemiyorum canımmm. Güzell dileklerin için teşekkür ederim
Tüm samimiyet im le söylüyorum ki ameliyat tan sonrası en kolayı... Tamam herkesin süreci farklı ama yine de en kötüsü bile olsa yaşayacağın sıkıntı en fazla on gün. Ki kesinlikle değil on gün bana deselerdiki ameliyat tan sonra iki üç ay agrin sızın olacak ölecen bayılacan deseler yinede olurdum bu ameliyat i. Çünkü ameliyat tan önceki görüntümle hayata ve kendine küsmüş bir ben vardım ama şimdi en basitinden özgüven imi geri kazandım. Kadın için meme demek herşey demek arkadaş kim ne derse desin. Ne kadar güzel olsan da albenili olsan da memen yoksa bı hiç sin. Ben kendimi kadın gibi bile görmüyordum..ama şimdi o kadar mutluyum ki..demem o ki 3 - 4 ay bile sıkıntı çekecek olsaydım yine de olurdum bu ameliyat i. Ki şükürler olsun ki çok rahat bı süreç atlattım

Canımsın. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Senin de herşey gönlünce olsun. İyi geceler tatlı uykular :)

Walla cookk rahat atlatanlar da var. Benimki de cok sıkıntılı değildi. Yine de herşeye değer. Sakın vazgeçme
Vazgeçmek istemiyorum içim vazgeçmeye elvermiyor ama korkmuyor da değilim umarım bende sengillerden olurum ve sıkıntısız atlatırım inşallah :)

Çok doğru yazdın yine canım. Sizler iyiki burdasınız ve bize destek oluyorsunuz. Çok teşekkürler

Bugün H&M de ilk defa desteksiz sütyenlere baktım Motive olmak çok güzel. Birde sapık gibi herkesin memesine bakıyorum

Cnm senin yine çevrenden bilen var benim eşim hariç kimse bilmiyor bu ameliyatı destekleyecek kimse yok laf söz duyacagima hiç söylemedim , buarada bende sutyenlere bakıyorum almamak için zor tutuyorum kendimi ameliyat sonrası cup ölçüsü belli olsun minik bir servet harcayacagim kesin

Ya hiç sorma bende neler neler alacağımmm şu üstü dantel sütyenler hep içimde kalıyordu. Gidip 150₺ bayılmayacağım artık bi sütyene Evet benim arkadaşlarım ailem ( babam hariç ) bide sevgilim biliyor. Onlarla konuşurken rahatlıyorum.

Hepimiz için hayırlısi olsun cnm ameliyat sonrası burda musmutlu memisli kadinlar olalım Ve buradaki eski yazılarımızı hatırlayıp hep beraber gülelim ne günlerdi olup bitti 1. Yılımızı doldurduk diye plajdan esintilerle fotolar paylaşalım Amin Allah'ım Aminnnnn

Ayy aminn canımm inşallahh yarın bide fotoğraf yükleyeyim kimse fotoğraf yok diye izlemiyor malum. İnşallahhh Allah hepimizin dileklerini kabul eder ağrısız acısuz olup biter

Canım bende 3. haftadan sonra başladım iz kremine. Yara tam kapanmadan kesinlikle kullanılmaz dedi benim doktorum ki merhem in üzerinde bile öyle yazıyor. Sen Doktor unu dinle

Evet çok haklısın canım.
Doktorumu dinleyeceğim.
İz kalırsa da zaten çok küçük kesiydi napalım artık

Bir süre zaten sütyenli ve sütyensiz ayn şekilde sabit duracaklar. Normal meme dokusu gibi olmayacak :)

Bir sürü yeni sütyen, bikini, mayo... ameliyat olurken bütçeye bunları koymamışız, ciddi bir servet gidiyor

leyla_ebrum ayyy haydi hayirlisi canim benimm guzel haberlerini bekliyoruz inan her sey guzel gececek kendini motivasyonunu dusurecek seylerden uzak dur sonucunun guzel olucagina inan canimm dualarim yeni ameliyat olacsk arkadaslara insallah sorunsuz ve rahat atlatirsiniz :) guzel haberini bekliyoruz tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…