- 28 Aralık 2017
- 264
- 318
- 103
- 45
Merhaba, herkes kendi albümünü oluşturuyor genelde.Kızlar merhaba, burda ameliyattan önce ve sonra before after resim koyulan bir link Yok değil mi? Fikir alıp vermek içim vs vs
kiz çok komik ve çok hoşsun sen ya :) ben en çokta senin ameliyt sonra si haller ini merak ediyorum nedense. Takipteyim
Tamam anladım, teşekkürler cevap için. yabancı sitelerden birine üyeyim estetikle ilgili, biz orda herbişeyimizi birbirimize gösteriyoruzMerhaba, herkes kendi albümünü oluşturuyor genelde.
Albüm gizliliğini de takip ettiğimiz kişilere açıyoruz mesela. Malum forumu çok takip eden var, herkes görsün istemiyoruz.
Rica ederim her zaman :) işinin ehli bir doktor cogu zaman uygun ve normal olani biliyor aslinda dedigin bizler :))desteğin için çok teşekkürler. Evet yokluktan gelen iştahla çok büyük istiyoruz ama drlar bu ac gozlulugumuzu anlıyorlar ve bizi uzun süreçte en çok mutlu edecek cc ye ikna etmeye çalışıyorlar. Aslında tamamen onlara bıraksak hiç başımız ağrımayacak sanırım.
5 subat benimde izler misinCanım ben oynama hissetmiyorum da göğüslerimide hissetmiyorum hala sert adet döneminden önce daha bir gergin oluyor doktor yumusamaya başlamış dedi ama biri oturmamis benimde teki sorunlu cildin sıkı onu aşağı doğru sertce bastırarak masaj yap indir dedi 15 şubatta oldum ameliyati
İzledim canım ben az da olsa dokun var benim de öyleydi 300 cc taktirdim izlersinSevgili arkadaşlar,
Sonunda ölçtüm vücudumu ve küçük bir şoktan sonra yazıyorum :)
Vücut ölçülerim 83-76-100 cm
Meme dokum 8 cm
8 cm'den daha küçük dokum var gibi görünüyor bana ama bilemedim.
Şimdi benim memenin üstten ölçüsü 83 cm, meme ucu dahil ortadan ölçü 85 cm, meme altı(içinde meme yokken) 77 cm çıktı.
Tam anlamıyla ölçtüm mü dersiniz :)
Kilo: 59
Boy: 1,68
canım ben fotoğraflarına baktım sanırım ölçümünde bir yanlışlık var göğüs altı yani memesiz dokun 77 cm olabilir ama meme ucu çevrenden alınan ölçü 85 cm olmaz bence pek dokun yok gibi geldi bana sen benim fotoğrafımaa bak benim meme ucu çevrem 81 cm bence senden daha fazla dokum var.Sevgili arkadaşlar,
Sonunda ölçtüm vücudumu ve küçük bir şoktan sonra yazıyorum :)
Vücut ölçülerim 83-76-100 cm
Meme dokum 8 cm
8 cm'den daha küçük dokum var gibi görünüyor bana ama bilemedim.
Şimdi benim memenin üstten ölçüsü 83 cm, meme ucu dahil ortadan ölçü 85 cm, meme altı(içinde meme yokken) 77 cm çıktı.
Tam anlamıyla ölçtüm mü dersiniz :)
Kilo: 59
Boy: 1,68
Naçizane bi öneride bulunmak istiyorum İnan dua edersin annemin senelrdir tedavi yöntenidir yani tavsiye değil Öneri annem biz küçükken biyerimiz açılırsa açılmaktan kastım derin kesik düşme vs penesilin alerjin yoksa tabi penesilin iğnesini al sadece tozunu teremisinle karıştır alçı gibi olucak zaten bunu 3 gün yap bak nasıl kapanıyor dediğim gibi biz çocuklrımızada bunu kullanıyoruz bi düşün istersenSaol Can'ım inş düzelir evet sık sık pansuman yapıyorum temiz tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Bana kalsa yapıcamda doktorum sadece batikon diyor başka birşey demiyor ama kapanmanın zerresi yok yarın gidicem ve ne yapmaya çalıştığını sorucam her pansumanda psikolojim alt üst oluyor böyle aylarca kalır bu kapanmaz valla sanki açılıyor ama kapanmıyor yarından sonra valla herşeyi yapıcam önerin için saol arkadaşımNaçizane bi öneride bulunmak istiyorum İnan dua edersin annemin senelrdir tedavi yöntenidir yani tavsiye değil Öneri annem biz küçükken biyerimiz açılırsa açılmaktan kastım derin kesik düşme vs penesilin alerjin yoksa tabi penesilin iğnesini al sadece tozunu teremisinle karıştır alçı gibi olucak zaten bunu 3 gün yap bak nasıl kapanıyor dediğim gibi biz çocuklrımızada bunu kullanıyoruz bi düşün istersen
Naçizane bi öneride bulunmak istiyorum İnan dua edersin annemin senelrdir tedavi yöntenidir yani tavsiye değil Öneri annem biz küçükken biyerimiz açılırsa açılmaktan kastım derin kesik düşme vs penesilin alerjin yoksa tabi penesilin iğnesini al sadece tozunu teremisinle karıştır alçı gibi olucak zaten bunu 3 gün yap bak nasıl kapanıyor dediğim gibi biz çocuklrımızada bunu kullanıyoruz bi düşün istersen
Bana kalsa yapıcamda doktorum sadece batikon diyor başka birşey demiyor ama kapanmanın zerresi yok yarın gidicem ve ne yapmaya çalıştığını sorucam her pansumanda psikolojim alt üst oluyor böyle aylarca kalır bu kapanmaz valla sanki açılıyor ama kapanmıyor yarından sonra valla herşeyi yapıcam önerin için saol arkadaşım
Bana kalsa yapıcamda doktorum sadece batikon diyor başka birşey demiyor ama kapanmanın zerresi yok yarın gidicem ve ne yapmaya çalıştığını sorucam her pansumanda psikolojim alt üst oluyor böyle aylarca kalır bu kapanmaz valla sanki açılıyor ama kapanmıyor yarından sonra valla herşeyi yapıcam önerin için saol arkadaşım
Açık olan bir dikiş yerine sakın denemeyin.Bu bilgileri anlamıyorum nasıl yararlı gibi yazıyorlar.
Lütfen doktorlarınız dışında böyle kulak dolma saçmalıkları uygulamayın.
Doktorculuk oynamak resmen bu.
Biz kendimiz hastane ortamı dışında reçete edilen ignesini bile yapmayı reddederken insanların bu şekilde hareket etmesi korkunç geliyor. Keşke "x yapti y yapti, bir sey olmadi, demek ki iyi" demek yerine bilime ve yillarca aldigimiz egitime guvenseler.
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu çok takip edemiyorum artık ama bende büyük diye yakınıyordum şimdi birax daha büyük olabilirmiş diyorumDoğru hatırlıyorsun :)
iyileştim ben sadece çok büyük geliyor bana
Foto yükledim bakmak isterseniz.
Yani ödemler inip küçülme olacaksa mutluluktan ölebilirim :)
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu çok takip edemiyorum artık ama bende büyük diye yakınıyordum şimdi birax daha büyük olabilirmiş diyorum
Malesef eşimden dolayı foto yükleyemiyorum izin vermedi ama izlersen yorum yspabilirim. Eski üyeyim mesajlarıma bakabilirsin.Aaa fotolarınız var mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?