Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

K KK_askeri neredesin? Whatsapp’tan da yazdım yoksun canım. Ameliyata karar vermek sorun değilmiş, bekledikçe kafası karışıyor insanın. Bir an önce olsam da düşünmekten kurtulsam
Hep yaptığım gibi giremedigim zamandan beridir tum mesajlari okuyorum. Kizlar uzulmeyin bende destekcinizim Bebegim bir bakiyoruz 300ler küçük bir bakiyoruz 250 275ler buyuk benimde kafam karisti bu konudaa

Ayyy insallahhh tiramisu insallahhh
Diceksinki neden C cup ' a bukadar taktın sen sormadan açıklayın tatlım :) oğlumu memeden bu yaz kestim maşallah 3 yaşına kadar anne sütü aldi o gördüğün küçük göğüsler , Allah tarafından öyle sütle dolduki dolu dolu C cup oldum :) göğsüm sutluyken biraz da keyfini çıkarmak için cicik cicik sutyenler aldım 3 yıl takabildim bu yaz sütten kesince haliyle fisss goguslerde söndü balon misali ben yine eski ful dolgu kazık gibi sutyenlere dönüş yaptim sünger alerji yaptı işten eve gelince fırlatıp atıyorum kaşıntı tutuyor beni hatta Dr kontrolünde sende dermatitmi var bu ne hal dedi bende hocam şu süngerler den neolur beni kurtarın alerji yaptı ama kullanmadanda olmuyor dedim ameliyat gününe kadar iyileştir bu şekilde ameliyat olamazsın dedi hergun kremlerle spreyleele birsekilde geçirdim uzun lafın kısası ben tozlu raflarda duran sutyenlerimi giymek istiyorum oyuzden dolu dolu C olmam lazım yani anlayacağın B cup beni kurtaramaz :) bende diyorum ki mantık olarak Rabbim goguslerime okadar sütü doldurup C cup sütyen taktiysam Dr da birsekilde uygun ölçüde silikon yerleştirir dimi ? Sonuçta göğüsler gevşedi sarkık değil çok şükür ama yumuşadı yani merakla sonucu bekliyorum inanki tek takıntım oyuzden CC den ziyade Cup ölçüsu çünküsü ben C cup olmak istiyorum

Ahahaha şu satırları ben yazmışım sanki . Ama sana birşey diyim mi Leyla ben de aynı senin gibi düşünmüştüm ama emzirirkenki göğüslerim şu ankinden daha büyüktü :)) hatta 3 tane çocuk emzirdiğim için derimin daha iyi gevşeyeceğini düşünmüştüm ama o şekilde olmadı :)) ben de c cup olmak istiyordum ama c cup da olamadım :)) ama sen olursun , bomba gibi göğüslerin olacak hatta o eski sğtyrnlerin dar gelecek diyorum

Hadi ya , neden öyle oluyor ki bende 2 çocuk emzirdim kizimda fazla emziremedim erken kesildi ama oğlumda baya gevşedi alır diye düşünüyordum peki senin iki göğsün ayrikmiydi ? benim uçlar koltuk altına biraz bakiyor bir arkadaş göğsün bu durumlarında büyük protez sigmwyacagini söylemişti sence protez boyutunu bu göğsün ayrikligini engellermi tek korkum bu yönde , drum sigdiramazsa istediğim boyutu uçlardan dolayı gibi geliyor bana

Dr bana 7 cm dokun var sana moderate plus 300 -350 cc arasında yuvarlak mentor uygun olur dedi. Benim ölçülerim 74 cm e 81 cm mis sizce göğüs ölçümün 90 cm olabilmesi ićin kaç cc gerek ve moderate plus hakkında ne düsünuyorsunuz

Son düzenleme:

Canım benimde gögüs uclarım yanlara bakıyor 350 cc kullandı doktor.
Gögüs iç cebine bakıyor doktorlar.
Ama ayrıklasmam var normalde de gögüs aram açıktı masajdan sonra yakınlasır belki pazar günü kontrolümde soracağım bu durumu.

Benim 325 cc orta yukseklik ve meme dokum belki 3 cm bile olmayabilir foto yuklersen oncesi sonrasi halini gorebilirsin bende foto olmadan izlemeye alamiyoruz kusurabakma cok sahte profil oldu burada bir nevi guvenlik onlemi gibi dusunebilirsin

Al

Canim birkac cesit yazmislar kafamız karisti valla kendi doktoruma sordum iyi bir marka dedi :) cesitleri hakkinda bilgin var mi baktim netten hic birsey anlamadım ben
Tatlim kutulara baktim jel dolgu falan bisiler diyor icerisinde de ama cok anlayamadim sadece ben doktoruma max. Dogallik ve omrumun geri kalaninda bu ameliyati unutmak sorun riskini minimum duzeye indirmek istiyorum dedigim icin bunu tercih ettigini biliyorum

Göğüs altı ve üzeri ölçünün arasındaki fark diye biliyorum
Şimdi meme aşağısından ölçerken tam göğüs altından mı alıyoruz içinde meme olmayacak şekilde mi olacak yani?
Bir de üzeri dediğin meme ucu dahil mi oluyor, yani meme ortasından geçecek değil mi?

Fazla cahilim galiba :))))

Canim suan ki sutyen olcun 75A . Her 6.5 cmlik doku 1 cup degistiriyormus fotograf aticaktim ama atamadim. Arkadaşlarda her 200 cc de 1 cup buyuyorsun yazmislar o zaman her 200 cc 6.5cm dersek sen 350 cc ile 9 cmlik farki kapatirsin ve c kup olursun diye düşünüyorum ama bu isin matematik kismi. Bunun kuculmesi kasin baskilamasi vs var. Doktorun onu ayarlacaktir söylersen.

Gayet güzel anlamışsın olayı aynenn öyle yapıyoruz

Evet canim natrelle dedigimiz zaman denilen en onemli sey dogallik diyorlar.Dedigin gibiyse cok guzel umarim beklentilerimizi karsilar :)

Cnm 90 beden sütyen ölçüsu olmaz , göğüs altı olcun mu 90 di o kısmı anlamadim? Göğüs çevresi ölçün A-B-C-D olarak devam eder yani bahsettiğin 90 beden göğüs altı ölçüsüdür göğüs çevresi ölçüsü değildir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…