Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana da 8 cm çok geldi zaten ya müsait olduğumda tekrar ölçeyim ben.

Sizi dinliycem evet
Doğru söylüyorSunuz

teşekkür ederim evet doğru söylüyorsunuz onu sorayım ozaman ameliyatın üzerinden 44 gün geçti

Bana da 8 cm çok geldi zaten ya müsait olduğumda tekrar ölçeyim ben.

8 cm fark da olabilir duruma göre. Vucudun daha genişleyerek yukarı çıkıyordur vs. Benim fark 12 cm idi mesela (87-75) ama ben de gayet tahtaya yakin gorunuyordum; ozellikle meme ucu üstü dokum senin kadar bile yoktu

Arkadaslar takibe alıyorsunuz ama ben resimlerimin hepsini sildim tatsız bir olaydan dolayi, tekrar yüklemeyi de düşünmüyorum. Sonuç görmek için izliyorsanız üzgünüm o yuzden. Ama tabi ki takibe aldığınız takdirde vaktim oldukça bakip yorum yapabilirim ya da danışmak istediğiniz bir seyler olursa elimden geldigince yardımcı olurum.

8 cm fark da olabilir duruma göre. Vucudun daha genişleyerek yukarı çıkıyordur vs. Benim fark 12 cm idi mesela (87-75) ama ben de gayet tahtaya yakin gorunuyordum; ozellikle meme ucu üstü dokum senin kadar bile yoktu
Valla bilemedim ben de canım, kardeşime ölçtürdüm hatta yanlış olmasın diye ama dediğin gibi meme dokusu büyük görünmüyor 8 cm olacak kadar ama vücut şeklinden kaynaklı da 8 cm olabilir. Teyit edip tekrar yazarım ben.

Size özel Msj attım geldimi

Canim yanlış anlamayın ama KediKumu nun tavsiyesini dikkate al bence.sagolsun benim ameliyat incemde ve sonramda çok yardımcı oldu.

Canim yanlış anlamayın ama KediKumu nun tavsiyesini dikkate al bence.sagolsun benim ameliyat incemde ve sonramda çok yardımcı oldu.
Evet Can'ım saatlerdir özelden yazışıyoruz zaten kendisi hem çok bilgili ve tecrübeli hemde bir okadar insanlıklı Allah ondan razı olsun bir krem önerdi şimdi aldım sürücem iyiki burası var yoksa kafayı yeme aşamasındayım

12 gün var ameliyatıma çok heycanlıyım :)
Nasıl olucak diye çok merak ediyorum. Dikiş izlerinden rahatsız olanınız var mı acaba.
Benim meme başı çevresi ve aşağı doğru bir kesi izi olucak. Meme başı çizgisinin bütünleşip kaybalonacağını söyledi doktorum. Ama aşağı doğru inen çizgi nasıl olur çok belirgin mi olur. Bu şekilde izi olan var mı?

Ben zaten tavsiye değil Öner’i olarak yazdım ayrıca alerjiyede göz önünde bulundurulmalı dedim ki!! İlaçı herhangibi bir yere Yani kas içine zerk etmiycekki sürücek ufak bir yerinde deneyip sonra yara yerinde denenebilir ve biz senelerdir yaparız bunu ve tekrar söylüyorum kas içine verilmiyor. Sevgiler

Kesinllikle katılıyorum zaten tıp okuyan doktorlarımız vs boşuna vakit harcıyorlar.
Anneanne babaanne tecrublerini kullanalım çünkü taş devrindeyiz hala

Sadece doktor önerilerine güveniyorsak burda insanların binlerce yorum yapıp yol göstermeye çalıştığı tecrübelerini anlattığı bi yerdesiniz ki doktor siteleri var direk doktora sorabileceğiniz yada vardır kendi doktorunuz.kimse burda kimse kötü olsun diye bişey söylemiyor Yani en azından ben öyleyim.niye burdayız eşşekten düşeni eşiekten düşen anlar diyoruz ve tavsiyelere kulak veriyoruz.bırakın allah aşkına bu saldırmaları nerde olduğunuza dönün Bidaha bakın.
Sevgiler.

Bakin, hala bilginiz olmadan konuşuyorsunuz. Allerjik reaksiyonu gösteren moleküller kanda bulunuyor, açık yaradan nasıl kuduz kapabiliyorsanız allerjen maddeyi de öyle alabiliyorsunuz. Böyle bir şeyi öneri olarak bile sunmamaniz gerektiği gibi (ki tavsiye ve oneri es anlamli kelimelerdir) kendiniz de yapmamalisiniz. Tekrar ediyorum, 100 kez penisiline maruz kalıp allerjik reaksiyon göstermemiş olmanız 101. seferde de gostermeyeceginiz anlamına gelmiyor. "Senelerdir yapariz" sozu hicbir seyin garantisi degil, sadece sansli oldugunuzu gosteriyor. Sizi eleştirmiyorum, uyarıyor ve korumaya çalışıyorum. Lutfen siz de yaptığınız şeyin ciddiyetini anlamaya calisin.

Arkadaşlar biliyoruz herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen birbirinizi kırmayın bu siteyi de burdaki arkadaşlarıda çok sevdim lütfen gerilme yapmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…