- 13 Mart 2017
- 801
- 1.094
- 113
Bana da 8 cm çok geldi zaten ya müsait olduğumda tekrar ölçeyim ben.canım ben fotoğraflarına baktım sanırım ölçümünde bir yanlışlık var göğüs altı yani memesiz dokun 77 cm olabilir ama meme ucu çevrenden alınan ölçü 85 cm olmaz bence pek dokun yok gibi geldi bana sen benim fotoğrafımaa bak benim meme ucu çevrem 81 cm bence senden daha fazla dokum var.
Sizi dinliycem evetAçık olan bir dikiş yerine sakın denemeyin.Bu bilgileri anlamıyorum nasıl yararlı gibi yazıyorlar.
Lütfen doktorlarınız dışında böyle kulak dolma saçmalıkları uygulamayın.
Doktorculuk oynamak resmen bu.
teşekkür ederim evet doğru söylüyorsunuz onu sorayım ozaman ameliyatın üzerinden 44 gün geçtiStajyer bir doktor, bu ameliyat sonrasinda da acik yara sorunu yasayan biri olarak soyluyorum, pansumaninizi rifocin ampul ile yapabilirsiniz; baticonun antibiyotiklisi olarak dusunun. Doktorunuza da baticonun içinizi rahatlatmadigini söyleyerek rifocin konusunda danisabilirsiniz icinizin rahatlamasi icin. Kullanimi zaten anlatir, olmadi bana dönüş yaparsanız yardımcı olurum. Ameliyatinizin üzerinden ne kadar vakit geçti bilmiyorum ama endiselenmeyin, tam kapanma benim de bir buçuk iki ayimi aldı yanlış hatırlamıyorsam
Malesef eşimden dolayı foto yükleyemiyorum izin vermedi ama izlersen yorum yspabilirim. Eski üyeyim mesajlarıma bakabilirsin.
Bana da 8 cm çok geldi zaten ya müsait olduğumda tekrar ölçeyim ben.
Valla bilemedim ben de canım, kardeşime ölçtürdüm hatta yanlış olmasın diye ama dediğin gibi meme dokusu büyük görünmüyor 8 cm olacak kadar ama vücut şeklinden kaynaklı da 8 cm olabilir. Teyit edip tekrar yazarım ben.8 cm fark da olabilir duruma göre. Vucudun daha genişleyerek yukarı çıkıyordur vs. Benim fark 12 cm idi mesela (87-75) ama ben de gayet tahtaya yakin gorunuyordum; ozellikle meme ucu üstü dokum senin kadar bile yoktu
Size özel Msj attım geldimiArkadaslar takibe alıyorsunuz ama ben resimlerimin hepsini sildim tatsız bir olaydan dolayi, tekrar yüklemeyi de düşünmüyorum. Sonuç görmek için izliyorsanız üzgünüm o yuzden. Ama tabi ki takibe aldığınız takdirde vaktim oldukça bakip yorum yapabilirim ya da danışmak istediğiniz bir seyler olursa elimden geldigince yardımcı olurum.
Hayır, gelmedi. Tekrar atabilir misiniz?Size özel Msj attım geldimi
Canim yanlış anlamayın amaBana kalsa yapıcamda doktorum sadece batikon diyor başka birşey demiyor ama kapanmanın zerresi yok yarın gidicem ve ne yapmaya çalıştığını sorucam her pansumanda psikolojim alt üst oluyor böyle aylarca kalır bu kapanmaz valla sanki açılıyor ama kapanmıyor yarından sonra valla herşeyi yapıcam önerin için saol arkadaşım
Evet Can'ım saatlerdir özelden yazışıyoruz zaten kendisi hem çok bilgili ve tecrübeli hemde bir okadar insanlıklı Allah ondan razı olsun bir krem önerdi şimdi aldım sürücem iyiki burası var yoksa kafayı yeme aşamasındayımCanim yanlış anlamayın amaKediKumu nun tavsiyesini dikkate al bence.sagolsun benim ameliyat incemde ve sonramda çok yardımcı oldu.
Ben zaten tavsiye değil Öner’i olarak yazdım ayrıca alerjiyede göz önünde bulundurulmalı dedim ki!! İlaçı herhangibi bir yere Yani kas içine zerk etmiycekki sürücek ufak bir yerinde deneyip sonra yara yerinde denenebilir ve biz senelerdir yaparız bunu ve tekrar söylüyorum kas içine verilmiyor. SevgilerSakin sakin sakin bir daha böyle bir sey yapmayın, sağlığınızla ve belki de yaşamınızla oynuyorsunuz. Penisilin ve benzeri ilaçlar asla gerekli teçhizatların bulunmadığı mekanlarda bu şekilde ya da enjeksiyon olarak kullanilmamali. Sanslisiniz, hicbirinize bir şey olmamis. Şimdiye kadar allerjiniz olmaması bundan sonraki seferde olmayacağı anlamına gelmez, aksine ne kadar çok penisiline maruz kalırsanız bir sonraki sefere allerji geliştirme ihtimaliniz o kadar yükselir. Allah korusun öyle bir durumda da adrenalin vs. şoku engelleyecek ilaç ve malzemeler ortamda bulunmadığı için can kaybı çok olasi. Doktorların varoluş sebebini bir düşünün; ilaçları doktor gözetiminde olmadan geleneksel bilgilerle kullanıp kendinizi de sevdiklerinizi de tehlikeye atmayin.
Kesinllikle katılıyorum zaten tıp okuyan doktorlarımız vs boşuna vakit harcıyorlar.
Anneanne babaanne tecrublerini kullanalım çünkü taş devrindeyiz hala
Ben zaten tavsiye değil Öner’i olarak yazdım ayrıca alerjiyede göz önünde bulundurulmalı dedim ki!! İlaçı herhangibi bir yere Yani kas içine zerk etmiycekki sürücek ufak bir yerinde deneyip sonra yara yerinde denenebilir ve biz senelerdir yaparız bunu ve tekrar söylüyorum kas içine verilmiyor. Sevgiler
Ya ben ceza almisim
Kural ihlaliymis anlamadimCanım hesabın neden pasif olmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?