Canım o zmn 2 kadehten hiç birşey Olmaz keyfini çıkar herkesin süreci bedeni iyileşmesi ağrı eşiği farklı ama hepsinin ilacı da ZamanYok içmiyorum birşey efkar dağıtmak istiyorum darlandım çok güzel olayım derken 46 gündür çile Çektim hakettim sanırım
Bu arada çok geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyleAntibiyotik içmiyorsan kullandığın bir ilaç yoksa bence iç arkadaşım.
Sol çok ağrıyor sağ daha iyi gibi birde kas altı benimki ağrı var ama geçecek inşallah sağlıkla gelsin güzelliklerAy canim hayirli olsun. Merak etme iki gune bisiy kalmayacak
Teşekkür ederim inşallah hep birlikte bugünleri iyi ki yaptırdık kavuştuk güzelliklere diye anacağızBu arada çok geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle
İnşaallahTeşekkür ederim inşallah hep birlikte bugünleri iyi ki yaptırdık kavuştuk güzelliklere diye anacağız
Buz koyun iyi geliyor ama direk vücuda değmesin beze sarıp koyun bu eczanelerde satılan mavi jeller varya onlardan alın buzluğa koyun buz olsun sonra kompres yapın iyi geliyroİnşaallah
Gayet normal arkadaşım yazdıklarımı okursan,ben ameliyathaneden dönüyordum bugün 3.günğmTakmıyorum ama psikolojim bozuldu inş normal olur herşey
3 ay oldu bana ve tamamen kendi dokum gibi geliyor artik. Yani aynada dik ve dolgun halini gorunce protez oldugunu hatirliyorum. Bugune dek kendim icin yaptigim en guzel sey diyebilirim.Ve ben camasirsiz gezemiyorumm ya . Bana ait olmayan bir sey asagida geziyormus gibi geliyor. Tek ilac zaman . 3 5 ay olan arkadaslar ne zaman butunluklestiklerini yazarsa seviniriz
Ben ameliyathanede ağlamaya başladım odenli yanı inş herşey geçerGayet normal arkadaşım yazdıklarımı okursan,ben ameliyathaneden dönüyordum bugün 3.günğm
Harika ağrının olmaması çok iyi olmuş canım. Dediğin gibi ödem kaynaklı fazla büyük duruyordur inince mükemmel olacaklar inşallah morluk da zamanla geçer zatenYa hiç agrim yok benim. Ve nerdeyse hic olmadi. Ama daha alışamadim. Buyuk gibi birazama ınicek sanirim. Baya sis ve odemliyim ;(
Bi de morum biraz
Valla ben baktikca buyuk oldu diyorum;(Harika ağrının olmaması çok iyi olmuş canım. Dediğin gibi ödem kaynaklı fazla büyük duruyordur inince mükemmel olacaklar inşallah morluk da zamanla geçer zaten
Merhaba arkadaşlar bende buralarda yeniyim. Ve çok heyecanlıyım meme büyütme operasyonu düşünüp araştırırken buldum sizleri masallah hepiniz birbirinizin psikoloğu gibi olmuşsunuz :) bende iki çocuktan ve hızlı kilo vermekten sonra içi boşalmış ve sarkmış göğüslerle buldum kendimi. Aynaya baktıkça canim çok sıkılıyor özel hayatımı da etkiliyor .ameliyat olmak istiyorum bir yandan korkuyorum bi yandan gunaha mi giriyorum endişesi bir yandan eşimi ikna etme çabaları...kafamda deli sorularKızlar 9 Nisana ameliyat günü aldım. Opr.Dr.Sedat BAŞ hem dikleştirme hem protez yapacak 10 bin tl de anlaştık, lolipop kesi kullanacak çok heyecanlıyımm
Canım ben 11 nisanda ameliyat olucam. Hem dikleştirme hem slikon hem fazla deriler alınacak dedi doktorum.3 doğum yaptım bendeMerhaba arkadaşlar bende buralarda yeniyim. Ve çok heyecanlıyım meme büyütme operasyonu düşünüp araştırırken buldum sizleri masallah hepiniz birbirinizin psikoloğu gibi olmuşsunuz :) bende iki çocuktan ve hızlı kilo vermekten sonra içi boşalmış ve sarkmış göğüslerle buldum kendimi. Aynaya baktıkça canim çok sıkılıyor özel hayatımı da etkiliyor .ameliyat olmak istiyorum bir yandan korkuyorum bi yandan gunaha mi giriyorum endişesi bir yandan eşimi ikna etme çabaları...kafamda deli sorularMedica nada Fulya findikcioglu hanıma gittim geçenlerde silikon un yanında Gogus dikkestirme de yapicaz dedi izi hafif kalacak dedi acaba çok rahatsız edici olur mu ki yaşayan arkadaşlar varmi?
Yardımcı olurmusun canım albüm oluşturup resim koymak istiyorum ama hem nereden yapıldığını bilmiyorum. Hemde sizler gibi takip ettiklerimin görmesini istiyorum. Nasıl yapabilirimCanım ameliyat öncesi ben atletli fotoğrafımı koymuştum yani çıplak koymak zorunda değilsin hem hepimizin göğsü aşağı yukarı seninkisi gibiydi eğer iyi olsaydı zaten ameliyat olmazdık değil mi utanmana hiç gerek Yok canım benim . Yine de koymak istemezsen sen bilirsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?