Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok içmiyorum birşey efkar dağıtmak istiyorum darlandım çok güzel olayım derken 46 gündür çile Çektim hakettim sanırım
Canım o zmn 2 kadehten hiç birşey Olmaz keyfini çıkar herkesin süreci bedeni iyileşmesi ağrı eşiği farklı ama hepsinin ilacı da Zaman

Ve ben camasirsiz gezemiyorumm ya . Bana ait olmayan bir sey asagida geziyormus gibi geliyor. Tek ilac zaman . 3 5 ay olan arkadaslar ne zaman butunluklestiklerini yazarsa seviniriz
3 ay oldu bana ve tamamen kendi dokum gibi geliyor artik. Yani aynada dik ve dolgun halini gorunce protez oldugunu hatirliyorum. Bugune dek kendim icin yaptigim en guzel sey diyebilirim.

Kızlar merhaba,2 gündür aktif giremiyordum bugün 3. günüm ilk gün fena değildi 2.gün çok ağrım oldu bugün daha iyiyim,drenlerim çekildi,manzara harikaydıhala kalkarken zorlanıyorum,225cc vücuduma uygun gelmiş,küçük mü diye endişeleniyordum,darısı tüm isteyenlerin başına

Ya hiç agrim yok benim. Ve nerdeyse hic olmadi. Ama daha alışamadim. Buyuk gibi biraz ama ınicek sanirim. Baya sis ve odemliyim ;(
Bi de morum biraz
Harika ağrının olmaması çok iyi olmuş canım. Dediğin gibi ödem kaynaklı fazla büyük duruyordur inince mükemmel olacaklar inşallah morluk da zamanla geçer zaten

İşe yeni başlamştm Haftayı bitirdik iştee 8 nisanda tam 1 ay olcak o zaman resimleri öncesi ve sonra paylaşacam yorumlarınızı merak ediyorum. Kendi gögsüm gibi hissediyorum sanki ameliyat olmamışım gibi bidaha olurmusun deseler olurum aynı doktoruma ama ne acı ne ağrı oldu . Sadece 1-2 gün zorlandım yatıp kalkarken. birde sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı yan yatmak için şafak sayıyorum korkmayın kızlar aynaya baktığında bugune kadar neden olmamışım ameliyatı diye söyleneceksiniz

Ya süpersiniz son yorumlar ne kadar rahatlatıcı..
Bi ara öyle yorumlar okuyordum ki bu sitede kızları ölmeden mezara koymuşlar, karanlık odalarda işkence etmişler sanıyordum.
Cok mutlu oluyorum böyle güzel iyileşmeleri okuyunca hepinize geçmiş olsun kızlar

Kızlar 9 Nisana ameliyat günü aldım. Opr.Dr.Sedat BAŞ hem dikleştirme hem protez yapacak 10 bin tl de anlaştık, lolipop kesi kullanacak çok heyecanlıyımm
Merhaba arkadaşlar bende buralarda yeniyim. Ve çok heyecanlıyım meme büyütme operasyonu düşünüp araştırırken buldum sizleri masallah hepiniz birbirinizin psikoloğu gibi olmuşsunuz :) bende iki çocuktan ve hızlı kilo vermekten sonra içi boşalmış ve sarkmış göğüslerle buldum kendimi. Aynaya baktıkça canim çok sıkılıyor özel hayatımı da etkiliyor .ameliyat olmak istiyorum bir yandan korkuyorum bi yandan gunaha mi giriyorum endişesi bir yandan eşimi ikna etme çabaları...kafamda deli sorular‍Medica nada Fulya findikcioglu hanıma gittim geçenlerde silikon un yanında Gogus dikkestirme de yapicaz dedi izi hafif kalacak dedi acaba çok rahatsız edici olur mu ki yaşayan arkadaşlar varmi?

Canım ben 11 nisanda ameliyat olucam. Hem dikleştirme hem slikon hem fazla deriler alınacak dedi doktorum.3 doğum yaptım bende Ameliyat sonrası bilgileri buraya yazıcam :) şuan kafamda deli sorularla dolanıyorum.

Yardımcı olurmusun canım albüm oluşturup resim koymak istiyorum ama hem nereden yapıldığını bilmiyorum. Hemde sizler gibi takip ettiklerimin görmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…