Cnm inşallah bende rahatlarım bu ağrılardan kurtulurum. 2. Günün gecesi ağlamak istiyorummmm. Çatlak kremi sürdün mü acaba lierac vs?İşe yeni başlamştm Haftayı bitirdik iştee 8 nisanda tam 1 ay olcak o zaman resimleri öncesi ve sonra paylaşacam yorumlarınızı merak ediyorum. Kendi gögsüm gibi hissediyorum sanki ameliyat olmamışım gibi bidaha olurmusun deseler olurum aynı doktoruma ama ne acı ne ağrı oldu . Sadece 1-2 gün zorlandım yatıp kalkarken. birde sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı yan yatmak için şafak sayıyorum korkmayın kızlar aynaya baktığında bugune kadar neden olmamışım ameliyatı diye söyleneceksiniz
Amaç büyük olmaları zaten canım :) Boşver büyük olsun ne olacak :)Valla ben baktikca buyuk oldu diyorum;(
Sabırlı ol canım düşünme hiç orayı bakma bile hiçbişey olmamış gibi davran sürekli bişeylerle ilgilen ağrıları aklına getirme .ameliyat oldum olalı bebe yağı sürüyorum hergün ne olur ne olmaz diyeCnm inşallah bende rahatlarım bu ağrılardan kurtulurum. 2. Günün gecesi ağlamak istiyorummmm. Çatlak kremi sürdün mü acaba lierac vs?
Slm nasılsın son durumun Nasıl arkadaşım 2. Günün gecesindesinCnm inşallah bende rahatlarım bu ağrılardan kurtulurum. 2. Günün gecesi ağlamak istiyorummmm. Çatlak kremi sürdün mü acaba lierac vs?
Bende de morluk oldu morluk olan mememde sorunlar bitmedi zaten protez oturmadı hala masaja başladım hala acıyorBende morluk hiç olmadı olan arkadaşları cevaplamaya bekliyoruz
Yaa benim de sorunlar bitmedi ama acımda bitmedi sol memem acıyor bastırdıkça iğne gibi batmalar hala düz yürümeme birde sağ göğüste dikişte açılma valla anlıycağın psikolojik çöküntü benimki başka bir şey değil bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum hepsi buuuuBende de morluk oldu morluk olan mememde sorunlar bitmedi zaten protez oturmadı hala masaja başladım hala acıyor
Aynen canım bir an önce kapanir dikişin umarım benimde sorun sağda ama doktor sertce bastır aşağı doğru masaj yap dedi bende yapmaya çalışıyorum inecekmis başka bir sorun yok acı ve ağrı var hafif bide diğerinden büyük sıs morluk geçti dış izleri icin krem verdi onu da alip baalıcam hafta başındaYaa benim de sorunlar bitmedi ama acımda bitmedi sol memem acıyor bastırdıkça iğne gibi batmalar hala düz yürümeme birde sağ göğüste dikişte açılma valla anlıycağın psikolojik çöküntü benimki başka bir şey değil bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum hepsi buuuu
Hadi Can'ım hayırlısı olsun inşaalah senle biz aynı gün olduk dimi 15 şubat şaka gibi nerdeyse 2 ay olucak ben ona sinirleniyorum keşke söyleselerdi bende bende sorun var diye bağır çağır 1 ay dolanmazdım neyse herşey güzel olsun dostum inşaallahAynen canım bir an önce kapanir dikişin umarım benimde sorun sağda ama doktor sertce bastır aşağı doğru masaj yap dedi bende yapmaya çalışıyorum inecekmis başka bir sorun yok acı ve ağrı var hafif bide diğerinden büyük sıs morluk geçti dış izleri icin krem verdi onu da alip baalıcam hafta başında
İnsallah çok kolay ve güzel olur haberlerini bekliyoruzCanım ben 11 nisanda ameliyat olucam. Hem dikleştirme hem slikon hem fazla deriler alınacak dedi doktorum.3 doğum yaptım bendeAmeliyat sonrası bilgileri buraya yazıcam :) şuan kafamda deli sorularla dolanıyorum.
Bu durumda olup ameliyat olmuş başka kimse var mi acepMerhaba arkadaşlar bende buralarda yeniyim. Ve çok heyecanlıyım meme büyütme operasyonu düşünüp araştırırken buldum sizleri masallah hepiniz birbirinizin psikoloğu gibi olmuşsunuz :) bende iki çocuktan ve hızlı kilo vermekten sonra içi boşalmış ve sarkmış göğüslerle buldum kendimi. Aynaya baktıkça canim çok sıkılıyor özel hayatımı da etkiliyor .ameliyat olmak istiyorum bir yandan korkuyorum bi yandan gunaha mi giriyorum endişesi bir yandan eşimi ikna etme çabaları...kafamda deli sorularMedica nada Fulya findikcioglu hanıma gittim geçenlerde silikon un yanında Gogus dikkestirme de yapicaz dedi izi hafif kalacak dedi acaba çok rahatsız edici olur mu ki yaşayan arkadaşlar varmi?
Gece uyudum sırt üstü ama sol da meme altında dikişin olduğu yerden bıçak şaplıyorlar sanki orta derecede ağrım var hala kendim kalkamıyorum yataktan sanki hiç iyileşmeyecek gibiyim moralim çok kötüSlm nasılsın son durumun Nasıl arkadaşım 2. Günün gecesindesin
Seni anlıyorum canım 2. günün gecesi bana da çok zor geçti,sırt ağrıma mı baskıya sertliğe mi yanayım bilemedim,3. gecem daha rahat yatıp kalktım,geçecek inşallahGece uyudum sırt üstü ama sol da meme altında dikişin olduğu yerden bıçak şaplıyorlar sanki orta derecede ağrım var hala kendim kalkamıyorum yataktan sanki hiç iyileşmeyecek gibiyim moralim çok kötü
İnşallah ağladım ağlıycam fena yaniSeni anlıyorum canım 2. günün gecesi bana da çok zor geçti,sırt ağrıma mı baskıya sertliğe mi yanayım bilemedim,3. gecem daha rahat yatıp kalktım,geçecek inşallah
Daha cok erken canım sakın tek başına kalkmaya calışma dikişlerini zorlama 1 hafta sonra kendi başına kalkmaya calış inşallah bian önce toparlarsınGece uyudum sırt üstü ama sol da meme altında dikişin olduğu yerden bıçak şaplıyorlar sanki orta derecede ağrım var hala kendim kalkamıyorum yataktan sanki hiç iyileşmeyecek gibiyim moralim çok kötü
Geçicek Can'ım merak etme yarın daha iyi Olucaksınİnşallah ağladım ağlıycam fena yani
İşte o benimBu durumda olup ameliyat olmuş başka kimse var mi acep
Yardımcı olurmusun canım albüm oluşturup resim koymak istiyorum ama hem nereden yapıldığını bilmiyorum. Hemde sizler gibi takip ettiklerimin görmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim
Yaptım sanırımCanım forum sayfasının yukarı barında üç tane eşittir simgesi var ordan albüm oluşturabiliyorsun. Ama fotoğraf ayarlarını sadece benim takip ettiklerim görebilir seçeneğini seçersen başkaları görmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?