Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm inşallah bende rahatlarım bu ağrılardan kurtulurum. 2. Günün gecesi ağlamak istiyorummmm. Çatlak kremi sürdün mü acaba lierac vs?

Arkadaşlar, protezden önceki muayenede doktor meme ölçüsünü nasıl alıyor ayrıntılı anlatabilecek biri var mı?
Doku dahil nasıl bakıyor yani?

Cnm inşallah bende rahatlarım bu ağrılardan kurtulurum. 2. Günün gecesi ağlamak istiyorummmm. Çatlak kremi sürdün mü acaba lierac vs?
Sabırlı ol canım düşünme hiç orayı bakma bile hiçbişey olmamış gibi davran sürekli bişeylerle ilgilen ağrıları aklına getirme .ameliyat oldum olalı bebe yağı sürüyorum hergün ne olur ne olmaz diye

Bende de morluk oldu morluk olan mememde sorunlar bitmedi zaten protez oturmadı hala masaja başladım hala acıyor
Yaa benim de sorunlar bitmedi ama acımda bitmedi sol memem acıyor bastırdıkça iğne gibi batmalar hala düz yürümeme birde sağ göğüste dikişte açılma valla anlıycağın psikolojik çöküntü benimki başka bir şey değil bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum hepsi buuuu

Aynen canım bir an önce kapanir dikişin umarım benimde sorun sağda ama doktor sertce bastır aşağı doğru masaj yap dedi bende yapmaya çalışıyorum inecekmis başka bir sorun yok acı ve ağrı var hafif bide diğerinden büyük sıs morluk geçti dış izleri icin krem verdi onu da alip baalıcam hafta başında

Hadi Can'ım hayırlısı olsun inşaalah senle biz aynı gün olduk dimi 15 şubat şaka gibi nerdeyse 2 ay olucak ben ona sinirleniyorum keşke söyleselerdi bende bende sorun var diye bağır çağır 1 ay dolanmazdım neyse herşey güzel olsun dostum inşaallah

Canım ben 11 nisanda ameliyat olucam. Hem dikleştirme hem slikon hem fazla deriler alınacak dedi doktorum.3 doğum yaptım bende Ameliyat sonrası bilgileri buraya yazıcam :) şuan kafamda deli sorularla dolanıyorum.
İnsallah çok kolay ve güzel olur haberlerini bekliyoruz

Bu durumda olup ameliyat olmuş başka kimse var mi acep

Slm nasılsın son durumun Nasıl arkadaşım 2. Günün gecesindesin
Gece uyudum sırt üstü ama sol da meme altında dikişin olduğu yerden bıçak şaplıyorlar sanki orta derecede ağrım var hala kendim kalkamıyorum yataktan sanki hiç iyileşmeyecek gibiyim moralim çok kötü

Seni anlıyorum canım 2. günün gecesi bana da çok zor geçti,sırt ağrıma mı baskıya sertliğe mi yanayım bilemedim,3. gecem daha rahat yatıp kalktım,geçecek inşallah

Daha cok erken canım sakın tek başına kalkmaya calışma dikişlerini zorlama 1 hafta sonra kendi başına kalkmaya calış inşallah bian önce toparlarsın

Yardımcı olurmusun canım albüm oluşturup resim koymak istiyorum ama hem nereden yapıldığını bilmiyorum. Hemde sizler gibi takip ettiklerimin görmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim

Canım forum sayfasının yukarı barında üç tane eşittir simgesi var ordan albüm oluşturabiliyorsun. Ama fotoğraf ayarlarını sadece benim takip ettiklerim görebilir seçeneğini seçersen başkaları görmemiş olur

Yaptım sanırım Albümümü oluşturdum. Canım bi bakarmısın resime yorumunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…