Valla ben baktikca buyuk oldu diyorum;(
Gece uyudum sırt üstü ama sol da meme altında dikişin olduğu yerden bıçak şaplıyorlar sanki orta derecede ağrım var hala kendim kalkamıyorum yataktan sanki hiç iyileşmeyecek gibiyim moralim çok kötü
Canım anlattıklarına birebir uyuyorum lolipop kesi ile dikleştirme ve silikon yapılacak izler1 yıl sonra hafifler dedi dr çok takılma önemli olan memenin diri bir form kazanması dedi heyecanla gün sayıyorumMerhaba arkadaşlar bende buralarda yeniyim. Ve çok heyecanlıyım meme büyütme operasyonu düşünüp araştırırken buldum sizleri masallah hepiniz birbirinizin psikoloğu gibi olmuşsunuz :) bende iki çocuktan ve hızlı kilo vermekten sonra içi boşalmış ve sarkmış göğüslerle buldum kendimi. Aynaya baktıkça canim çok sıkılıyor özel hayatımı da etkiliyor .ameliyat olmak istiyorum bir yandan korkuyorum bi yandan gunaha mi giriyorum endişesi bir yandan eşimi ikna etme çabaları...kafamda deli sorularMedica nada Fulya findikcioglu hanıma gittim geçenlerde silikon un yanında Gogus dikkestirme de yapicaz dedi izi hafif kalacak dedi acaba çok rahatsız edici olur mu ki yaşayan arkadaşlar varmi?
9 nisanda olucamBu durumda olup ameliyat olmuş başka kimse var mi acep
9 nisanda olucam
Tabiki memeYa kızlar size bir sorum olacak. Aranızda 20lik diş ameliyatı olanlar meme büyütme ameliyatıyla 20lik diş ameliyatı ağrısını kıyaslarsak hangisi daha beter?
Ayyy yapma yaaa dün 20lik diş ameliyatı oldum öldürdü beniiii ağrıdan bayılacak gibiyim vallaTabiki meme
Bu arada bende çatlakta oluştu ne yapayım arkadaşlar bilemiyorum
20 lik dis bin kat daha beter . 6 ay yuzumdeki apse geçmedi benim. Ki ben cabuk iyilesirim. Ayyy o neydi ya ;(Ya kızlar size bir sorum olacak. Aranızda 20lik diş ameliyatı olanlar meme büyütme ameliyatıyla 20lik diş ameliyatı ağrısını kıyaslarsak hangisi daha beter?
Ya kızlar size bir sorum olacak. Aranızda 20lik diş ameliyatı olanlar meme büyütme ameliyatıyla 20lik diş ameliyatı ağrısını kıyaslarsak hangisi daha beter?
Bu arada bende çatlakta oluştu ne yapayım arkadaşlar bilemiyorum
Canım teşekkür ederim Haldun beye sordum iç dikiş acıyordur dedi TEK başıma kalkmam zaten şu an için imkansız gibiDaha cok erken canım sakın tek başına kalkmaya calışma dikişlerini zorlama 1 hafta sonra kendi başına kalkmaya calış inşallah bian önce toparlarsın
Teşekkür ediyorum inşallah herşey gönlümüzce olacakGeçicek Can'ım merak etme yarın daha iyi Olucaksın
Ayy sorma canım mahvetti beni bir önceki 20lik diş ameliyatım da çok ağrılı sızılı geçmişti bu da öyle geçiyor mahvoldum. Dünden beri kaçıncı ağrı kesicim. Dedim acaba meme ameliyatı da mı böyle mahvedecek beni. Yanağım davul gibi oldu20 lik dis bin kat daha beter . 6 ay yuzumdeki apse geçmedi benim. Ki ben cabuk iyilesirim. Ayyy o neydi ya ;(
Rahatlattınız beni valla yoksa vazgeçecektim meme ameliyatından. Meme ameliyatı da böyleyse dayanamam dedim kendi kendimeDiş tabii kikorkunçççç
Evet içiyorum canım biraz rahatlattı ama bugün 2. Gün normal sanırım bu durum . TEK başıma ancak koltukta dik oturursam kalkabiliyorumCanım daha çok yeni ameliyatın ağrı kesicilerini içiyorsun değil mi?
Kalkarken yatarken birinden yardım al sakın tek kalkma dikişlerini zorlama.
Canım 20 yaş dişim gömülüydü benim tam kemik içinde idi çok zor oldu. Bu ona göre daha farklı bir ağrı ve durum bilemedim hangisi daha kolay yada zorAyy sorma canım mahvetti beni bir önceki 20lik diş ameliyatım da çok ağrılı sızılı geçmişti bu da öyle geçiyor mahvoldum. Dünden beri kaçıncı ağrı kesicim. Dedim acaba meme ameliyatı da mı böyle mahvedecek beni. Yanağım davul gibi oldu
Evet içiyorum canım biraz rahatlattı ama bugün 2. Gün normal sanırım bu durum . TEK başıma ancak koltukta dik oturursam kalkabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?