Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım daha çok yeni ameliyatın ağrı kesicilerini içiyorsun değil mi?
Kalkarken yatarken birinden yardım al sakın tek kalkma dikişlerini zorlama.

Canım anlattıklarına birebir uyuyorum lolipop kesi ile dikleştirme ve silikon yapılacak izler1 yıl sonra hafifler dedi dr çok takılma önemli olan memenin diri bir form kazanması dedi heyecanla gün sayıyorum

Ya kızlar size bir sorum olacak. Aranızda 20lik diş ameliyatı olanlar meme büyütme ameliyatıyla 20lik diş ameliyatı ağrısını kıyaslarsak hangisi daha beter?

Daha cok erken canım sakın tek başına kalkmaya calışma dikişlerini zorlama 1 hafta sonra kendi başına kalkmaya calış inşallah bian önce toparlarsın
Canım teşekkür ederim Haldun beye sordum iç dikiş acıyordur dedi TEK başıma kalkmam zaten şu an için imkansız gibi

20 lik dis bin kat daha beter . 6 ay yuzumdeki apse geçmedi benim. Ki ben cabuk iyilesirim. Ayyy o neydi ya ;(
Ayy sorma canım mahvetti beni bir önceki 20lik diş ameliyatım da çok ağrılı sızılı geçmişti bu da öyle geçiyor mahvoldum. Dünden beri kaçıncı ağrı kesicim. Dedim acaba meme ameliyatı da mı böyle mahvedecek beni. Yanağım davul gibi oldu

Canım daha çok yeni ameliyatın ağrı kesicilerini içiyorsun değil mi?
Kalkarken yatarken birinden yardım al sakın tek kalkma dikişlerini zorlama.
Evet içiyorum canım biraz rahatlattı ama bugün 2. Gün normal sanırım bu durum . TEK başıma ancak koltukta dik oturursam kalkabiliyorum

Canım 20 yaş dişim gömülüydü benim tam kemik içinde idi çok zor oldu. Bu ona göre daha farklı bir ağrı ve durum bilemedim hangisi daha kolay yada zor

Evet içiyorum canım biraz rahatlattı ama bugün 2. Gün normal sanırım bu durum . TEK başıma ancak koltukta dik oturursam kalkabiliyorum

En dikkat etmen gereken günler canım.
Benim ilk hafta çok kötüydü tam hafta bitince düzelmeye başladım.
Beslenmene dikkat et tavuksuyu kemik suyu bunları içip direncini yükses tut.
Ödemler için hafif hafif evde yürüyüp hareket et.
Doktorun ne zaman duş alabilirsin dedi?
Oda çok rahatlamıştı annen ya da yanında biri varsa duşunu onlar aldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…