Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de resim yüklemek istiyorum ama bu korseyi açmaya çok korkuyorum ,bu önden fermuarlı olandan.Siz açıyor musunuz,şimdiden ruhum daraldı,daha 3 hafta Nasıl kullanacağım bilemiyorum
Benimki çıt-çıt li buyuk dert valla. Ama bana 5 saat tak sonra camasirsiz gez dedi. Sirkette sutyensiz gezicem sanirim

Arkadaşlar yardım edin albüm oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor hep aşağıdaki hata oluştu yazısı çıkıyor karsima

Az kalmışşş. Benimde 20 siydi dr la konuşup 18 ine aldırmak istiyorum. Ben daha hiçbirşey hazırlamadımmm yaa
Mühim şeyler değil aslında ama drum gerek görürsem 2 gece yatış verebilirim deyince çanta hazırlamaya başladım. Iç çamaşır, çorap, pijama, terlik, şal, havlu peçete, ıslak mendil, diş macunu ve fırça, terlik, naneli şeker ve sakız, tuzlu cubuk kreker ve pipet aldım. Eksik olduğunu düşündüklerinizi yazarak bana yardımcı olabilirsiniz.

Haklısın canım. Takip ediyorum seni. Acil şifalar dilerim. Umarım bende çabuk atlatırım.
Umarım herkes çabuk atlatır bugün kontrolüm vardı gittim açık yer için fito krem önerdi genel olarak iyi göründüğünü söyledi ama acım sızım iğne gibi batmalarım hala devam ediyor silikonlarımı bana alışamadı benmi onlara anlamadım hala tam dik yürüyemiyorum

Resimlerine bakabilirmiyim
Bende albüm oluşturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…