Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım anlattıklarına birebir uyuyorum lolipop kesi ile dikleştirme ve silikon yapılacak izler1 yıl sonra hafifler dedi dr çok takılma önemli olan memenin diri bir form kazanması dedi heyecanla gün sayıyorum
Bende aynı şekilde olucam takip edelim birbirimizi 11 nisan ameliyat günüm

Merhaba arkadaşlar ben de üç ay önce karın germe oldum şimdi de büyütme ameliyatı olmak istiyorum dr um son kontrole gittiğimde 385 cc uygun olur dedi sanki büyük olur gibime geliyor iyice araştırmak istiyorum dokum çok az iki çocuk emzirdim.350 civarı olan arkadaşların fotoğraflarını görmem mümkün mü? Şimdiki halimi ben de yükleyebilirim.

Bir de ödem için ananas önermişti doktorum.Çok faydasını gördüm.Mısır püskülü ve kiraz sapından çay yapıp içimiştim doktorumun önerisiyle çok iyi geldi.Ödemi olan arkadaşlar doktora danışarak bu çayı yapabilir siniz.

Son düzenleme:

Şimdi ki hali nasıl dokunuz var mı?
Albğm olusturun siz bende 350 cc var :)

Fotolarına baktım dikleştirmeye ihtiyacin yok dimi ne guzel çok imrendim

Cnm çok şükür 2 çocuk emzirdim belki gogsumun küçüklüğünden dolayı sarkmadi kızım 7 ay oğlum 3 yaşına kadar emdi hatta oğlum da kesin sarkar aktardı doğru inen bir deri olur diye düşünmüştüm eskiden küçüktü ama tabiki diriydi , memeden geçen yaz kestim sadece yumuşama oldu diriligi kalmadı, benim tek endişem göğsüm istediğim büyüklükteki protezi alirmi, senin goguslerin önceden zaten büyükmus çocuk emzirince biraz sarkiklik var ama hiç tatlı canını üzme bitanem dikleştirme + protez ile muhteşem olacaklar meme dokun bir hayli var 300 CC lik bir protez bile C cup sütyeni giydirir merakla takipteyim inşallah hepimiz musmutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…