Arkadaşlar operasyon sonrası karın şişliği ve kabızlık yaşayan var mı?
Bende aynı şekilde olucam takip edelim birbirimizi 11 nisan ameliyat günümCanım anlattıklarına birebir uyuyorum lolipop kesi ile dikleştirme ve silikon yapılacak izler1 yıl sonra hafifler dedi dr çok takılma önemli olan memenin diri bir form kazanması dedi heyecanla gün sayıyorum
Resimlerine bakabilirmiyim
Bende albüm oluşturdum
Ben seni izliyorum canım sen de beni izler misin
Ben çok kötü oldum karnım acayip şişCanım karın şişliğim hala var ama kabızlık yaşamadım.
Kayısı kompostosu iç canım rahatlatır.
Ben çok kötü oldum karnım acayip şiş
Beni de izler misin ? :)Kizlar foto yukledim. Odem gormek isteyenler baksin ;( bu aradaarzum77 senin fotolarini goremiyorum ben ;(
Fotolarına baktım dikleştirmeye ihtiyacin yok dimi ne guzel çok imrendimAslında ben seni izlemeye almistim nasıl oluyorsa geri izlemeden çıkıyorsunuz daha öncede bir kişide yaşadım neden oluyor çözemedim aldım izlemeye cnm
ameliyat.olduktan sonra benimde karin sisligim oldu ya anesteziden dolayı ya da ameliyathane de mi usuttum.bilemedim. ama davul.gibiydi cok fenaydim :)Ben çok kötü oldum karnım acayip şiş
İzle beni kedicikİzledim canım sende izler misin :)
İzlemeye aldım seni sende beni izler misinBende aynı şekilde olucam takip edelim birbirimizi 11 nisan ameliyat günüm
İzle beni kedicik
Okey gördüm süperlerİzledim canım :)
Okey gördüm süperler
Benide izlermisin fotoğraf yukledimİzledim canım :)
Benide izlermisin fotoğraf yukledim
Merhaba arkadaşlar ben de üç ay önce karın germe oldum şimdi de büyütme ameliyatı olmak istiyorum dr um son kontrole gittiğimde 385 cc uygun olur dedi sanki büyük olur gibime geliyor iyice araştırmak istiyorum dokum çok az iki çocuk emzirdim.350 civarı olan arkadaşların fotoğraflarını görmem mümkün mü? Şimdiki halimi ben de yükleyebilirim.
Fotolarına baktım dikleştirmeye ihtiyacin yok dimi ne guzel çok imrendim
Benide izlermisin fotoğraf yukledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?