Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hızlı ödem atmak için ananas + muz da birebir emin olun , ben ameliyattan 1 gün önce dolabı doldurmayı düşünüyorum

Yarın yine alışveriş zamanı o zaman :)
Muz kabız yapar diye uzak duruyodum ben :)

Yok kuzum komposto ve paça çorbası kabızlığı önler , heleki ananas yoğurt muz ödemin düşmanı bak buraya da atiyim bol bol bunlardan yiyeceğiz valla ben 1 gün önce dolabı doldurcam, buarada yoğurt market yoğurdu değil ev yapımı yoğurt

Çok sağol canım hemen alıyorum yarın bende eksikleri hala ödemliyim hala :)

Aslında varya bende başlamam lazım sanıyorum. Bunları siz yazında bende liste yapiyimm. İyi ki varsınız

Cnm ne 20 si ne 17 i sen görüşme yapıp ameliyat tarihinimi aldın
Bune hız masallahhh :)
Aaaa senin haberin yok mu kızz ben yazdım yaa :) Kaçırdın sanırım. 20 si ameliyat olucam o günde annemin işi var o yüzden salı günü dr la konuşup 18 ine aldırıcam inşallahh. Tabiki vazgeçmezsemm

Aaaa senin haberin yok mu kızz ben yazdım yaa :) Kaçırdın sanırım. 20 si ameliyat olucam o günde annemin işi var o yüzden salı günü dr la konuşup 18 ine aldırıcam inşallahh. Tabiki vazgeçmezsemm
Vallahi kacirmisim ben buraya girene kadar 20 sayfalık birşey oluyor inan okuyamıyorum senin adına çok sevindim haydi bakalım sırada şafak saymaya tabiki 2 gün 2 gündür erken ol kurtul

Ne durumdasın heyecanın var mı hala

Olmamı :)))) bugün erken çıktım işyerinden kendimi alışveriş merkezine attım :)) heyecan korku endişe hepsini bir arada yaşıyorum ama gündüz düşünemiyorum cnm aklıma gelmiyor iş yoğunluğundan ama akşam olup buraya giriyorum yeni eklenen resimleri görünce kalp çarpıntısı yaşıyorum cookkk cokkkkk istediğim bir şeydi bu 7 yıldır mücadele verdigim asla donmedigim, 6 gün kaldı :))) sende nasıl durumlar halen birşey yok deme sakın :)

Ödem için ananas salatalık ve maydanoz yemek lazım bunları suyla smoothie mi yapsak içsek bilemedim

Aslında mantikli , smoothie dondurulmuş buz parçaları ile servis ediliyor yada soğuk biz oda sıcaklığına getirip blendirdan hepsini çekip içmemiz lazım , oğlum doğduğundan buyana 3 yıldır kendim yapıyorum yoğurdumu yine 1 gün önceden 5 kilo mayalayip dolaba koymak lazım yoğurtta çok faydalı , birde C vitamin takviyesi Enfla- C var gıda takviyesi drlar tavsiye ediyor odemde birebir eczaneye siparişi verdim hafta içi alacağım biraz külfetli bir ameliyat ama yapacak birşey yok erken iyilesebilmemiz ve sağlıklı bir süreç için zorlucaz artık

Kizlar iyi geceler
Yazmasamda takipteyim sizlerin tecrubelerini okumak iyi geliyor. Odem icin verilen listeyi bende not aldim cok tesekkurler.

Bugun tam bir hafta oldu ameliat olali. Pazartesi ise donuyorum.
Ilk gun agri aci pek yoktu ama 2, 3 ve 4. Gunler agrim oldu. Kollarimi kullanamadim. Geceleri oturarak uyudum.
Ama 4. Gunden sonra agri kesici bile almadim tabi zorladigi durumlar oldu ama genel olarak iyiydim. 5. Gun araba kullanmaya basladim her ne kadar ilk gunler vites gecisleri zorlasada oda duzeldi sukur.
Suan tek derdim yuzustu yatamamak kabizlik ve odem. Karnim sisti resmen.
Goguslerimde yumusama var ilk gunlere gore ama hala ozellikle alt kisimlar baya sert.
Ameliyatin ertesi gun goguslerimi gorunce gozumden yaslar akmisti bu ne kocaman diye ama anladimki oyle degil iyiki daha kucuk olmamis.
Kendi dokum vardi biraz 295 cc yerlestirildi.
Henuz resim ekleyemedim ilk firsatta oncesi sonrasi ekleyip sizinkileri de gormek istiyorum.

Cokkk cokkk geçmişler olsun cnm merakla bekliyorum resimlerini , arada katil aramiza :) ameliyat olacak bizlere sizlerin küçücük tavsiyesi çok iyi geliyor tecrübelerini sürecini dinlemek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…