Şimdi ki hali nasıl dokunuz var mı?
Albğm olusturun siz bende 350 cc var :)
Yok yükleyim hemen beni izlermisiniz
Hala göbekli biriyim :)
Sürekli göbeği açık giyinen ben hırkayla dolaşıyorum :)
Canım meyvesuyu değil komposto iç özellikle :)
Birde bugün deniz'den öğrendim maydanoz da ödem atıyormuş onu da dene :)
Ödem atıcı yiyeceklerde yiyecekl
Hızlı ödem atmak için ananas + muz da birebir emin olun , ben ameliyattan 1 gün önce dolabı doldurmayı düşünüyorum
Yarın yine alışveriş zamanı o zaman :)
Muz kabız yapar diye uzak duruyodum ben :)
Yok kuzum komposto ve paça çorbası kabızlığı önler , heleki ananas yoğurt muz ödemin düşmanı bak buraya da atiyim bol bol bunlardan yiyeceğiz valla ben 1 gün önce dolabı doldurcam, buarada yoğurt market yoğurdu değil ev yapımı yoğurt Eki Görüntüle 2131208
Aslında varya bende başlamam lazım sanıyorum. Bunları siz yazında bende liste yapiyimm. İyi ki varsınızMühim şeyler değil aslında ama drum gerek görürsem 2 gece yatış verebilirim deyince çanta hazırlamaya başladım. Iç çamaşır, çorap, pijama, terlik, şal, havlu peçete, ıslak mendil, diş macunu ve fırça, terlik, naneli şeker ve sakız, tuzlu cubuk kreker ve pipet aldım. Eksik olduğunu düşündüklerinizi yazarak bana yardımcı olabilirsiniz.
Seni izledim canım sende izlermisinBende izlemeye alıyorum sende beni alirmisin cnm
Rica ederim. Ne demek. Sizde öyle. İyi ki varsınız.Aslında varya bende başlamam lazım sanıyorum. Bunları siz yazında bende liste yapiyimm. İyi ki varsınız
Aaaa senin haberin yok mu kızz ben yazdım yaa :) Kaçırdın sanırım. 20 si ameliyat olucam o günde annemin işi var o yüzden salı günü dr la konuşup 18 ine aldırıcam inşallahh. Tabiki vazgeçmezsemmCnm ne 20 si ne 17 i sen görüşme yapıp ameliyat tarihinimi aldın
Bune hız masallahhh :)
Tabi ki siz yükleyince yazın izlemeye alayım
Vallahi kacirmisim ben buraya girene kadar 20 sayfalık birşey oluyor inan okuyamıyorum senin adına çok sevindim haydi bakalım sırada şafak saymaya tabiki 2 gün 2 gündür erken ol kurtulAaaa senin haberin yok mu kızz ben yazdım yaa :) Kaçırdın sanırım. 20 si ameliyat olucam o günde annemin işi var o yüzden salı günü dr la konuşup 18 ine aldırıcam inşallahh. Tabiki vazgeçmezsemm
Ne durumdasın heyecanın var mı halaVallahi kacirmisim ben buraya girene kadar 20 sayfalık birşey oluyor inan okuyamıyorum senin adına çok sevindim haydi bakalım sırada şafak saymaya tabiki 2 gün 2 gündür erken ol kurtul
Ne durumdasın heyecanın var mı hala
Benim deBen çok kötü oldum karnım acayip şiş
Ödem için ananas salatalık ve maydanoz yemek lazım bunları suyla smoothie mi yapsak içsek bilemedim
Kizlar iyi geceler
Yazmasamda takipteyim sizlerin tecrubelerini okumak iyi geliyor. Odem icin verilen listeyi bende not aldim cok tesekkurler.
Bugun tam bir hafta oldu ameliat olali. Pazartesi ise donuyorum.
Ilk gun agri aci pek yoktu ama 2, 3 ve 4. Gunler agrim oldu. Kollarimi kullanamadim. Geceleri oturarak uyudum.
Ama 4. Gunden sonra agri kesici bile almadim tabi zorladigi durumlar oldu ama genel olarak iyiydim. 5. Gun araba kullanmaya basladim her ne kadar ilk gunler vites gecisleri zorlasada oda duzeldi sukur.
Suan tek derdim yuzustu yatamamak kabizlik ve odem. Karnim sisti resmen.
Goguslerimde yumusama var ilk gunlere gore ama hala ozellikle alt kisimlar baya sert.
Ameliyatin ertesi gun goguslerimi gorunce gozumden yaslar akmisti bu ne kocaman diye ama anladimki oyle degil iyiki daha kucuk olmamis.
Kendi dokum vardi biraz 295 cc yerlestirildi.
Henuz resim ekleyemedim ilk firsatta oncesi sonrasi ekleyip sizinkileri de gormek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?