Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de likir likirim ;(

Aldım canım bugün kullanıcam birazdan peki sence çatlaklara etkisi olur mu?
Canım çatlak konusunda etkisi olur mu bilmiyorum,ama izlere iyi geldiğini düşünüyorum,çatlak oluşmadan sürülse belki o zaman etkili olabilirde sonrası zor ...

Evet işte bende bunu düşünüyorum sırf para için olmamış dese ne yapıcam bilemedim yani ama valla benimkini arıyamam odenli soğuk ameliyat olana kadar herşey iyiydi

Zor bi karar icinden nasil geliyorsa oyle yap bence.

Sol meme rahatladı biraz sağ taraf davul kadar gergin ve şiş . Kolumun altına kadar ödem var. Bu memeler ayrı ayrı zamanlarda duzelebiliyordu dimi ?

Sol meme rahatladı biraz sağ taraf davul kadar gergin ve şiş . Kolumun altına kadar ödem var. Bu memeler ayrı ayrı zamanlarda duzelebiliyordu dimi ?

Yani genel olarak biz bi 6 ay sonra filan rahatlayip kabul edicez bu protezleri heralde. Insallah odem durumu tez zamanda duzelir

O kadari bulmaz ya . 10 gun sonra daha da rahat oluruz bence.

Bugün 6.gündü dimi deniz.
En fazla 2 3 gün daha aşırı ödemli olursun.
Sonra gide gide azalıcak.
Sabah uyandığında o ağırlık hissi gittiği an şişmeler inmeye başlıyor.
Hatta ben ilk mememin üstüne dokunmustum yumusamaları öyle anlamıştım :)

Aslinda 5 ben ameliyat gününü de sayiyorum sali bir hafta olacak. Sol iyi durumda sag baya sis. Bugun yataktan kalkmam cok farketti mesela.

Aslinda 5 ben ameliyat gününü de sayiyorum sali bir hafta olacak. Sol iyi durumda sag baya sis. Bugun yataktan kalkmam cok farketti mesela.

Birkaç gün daha geçsin sende farkediceksin.
En zor zamanları aştın zaten şimdi git gide iyi kısıma yol alıyorsun canım.
Gör bak 2 3 gün sonraki sen daha farklı olacak.
Duş alırken rahatlama oluyor değil mi

Az once dus aldim. Olmaz mi ? Tabiki de oluyor. Zoru gecti canım dedigin gibi. Sali kontrolum var. Dikislerimi de bir goreyim bakalim . Morluklarim azaliyor , likirdim devam ama haftaya bugun cok daha iyi durumda olurum sanirim. Gozum hafiften alisiyor. Sol memem hosuma gitti mesela az once sag ile pek görüşmüyoruz bu ara

Sana en baştan beri maşallah diyorum.
Ben barış imzalayalı birkaç gün oldu :)
Çok güzel olacaklar dokun cok güzeldi zaten.
Şu acılara değecek inan.
Bugün braletler denedim enfes enfes.
Utanmasam onlarla gezeceğim :)
Bu evreler şahane gibi :)

Ben evde sporcu atleti ile geziyorum oyshodan aldim. Allahim senelerdir bakar bakar dururum. Artik üzerimdeler. Ve su an bile giyinikken fena değilim. Her sey cok guzel olacak. Herkeste farkli sorunlar oldu. Kimsenin bünyesi ayni degil. ;(

Üzme hiç kendini.
Zor bir süreç ama geçecek.
Pozitifliğini hiç kaybetme.
Sen bomba gibi fotolar koyduğunda bu acılara değmiş diyececeğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…