Güvenmesek zaten ameliyat olmayızEvet işte bende bunu düşünüyorum sırf para için olmamış dese ne yapıcam bilemedim yani ama valla benimkini arıyamam odenli soğuk ameliyat olana kadar herşey iyiydi
Ben de likir likirim ;(Lıkırtı löpürtü tıkırtı bugün tavan yapmış durumda çok sinir bozucu durumda of offfff bildiğiniz höpürdüyolar hopur hopur ya inşaallah ters giden birşey yoktur benim doktorda çok gıcık öyle arayıp birşey soramıyorum zaten 3 hafta sonra kontrol Var içim içimi yiyor açılan yeri bile bugün unutmuş durumdayım löpürtüden sanki oynarken yürürken ağzıma kadar çıkacak ağzımdanda dışarı çıkacak gibi bugün tarihimin en gıcık günü çok değişik şeyler hissetmeye başladım anlamadım arkadaşlar benim durumu yaşıyan oldumu takma diyorum kendime ama takılmayacak gibi değil valla Allah düşmanımın başına vermesin
Yaaaa arkadaşım inş geçer hadi seninki yeni ya bana ne demeli hergün başka derdim varBen de likir likirim ;(
Sen çok çektin gerçektenYaaaa arkadaşım inş geçer hadi seninki yeni ya bana ne demeli hergün başka derdim var
Canım çatlak konusunda etkisi olur mu bilmiyorum,ama izlere iyi geldiğini düşünüyorum,çatlak oluşmadan sürülse belki o zaman etkili olabilirde sonrası zor ...Aldım canım bugün kullanıcam birazdan peki sence çatlaklara etkisi olur mu?
Evet işte bende bunu düşünüyorum sırf para için olmamış dese ne yapıcam bilemedim yani ama valla benimkini arıyamam odenli soğuk ameliyat olana kadar herşey iyiydi
Ben de likir likirim ;(
Ben de likir likirim ;(
Sol meme rahatladı biraz sağ taraf davul kadar gergin ve şiş . Kolumun altına kadar ödem var. Bu memeler ayrı ayrı zamanlarda duzelebiliyordu dimi ?
O kadari bulmaz ya . 10 gun sonra daha da rahat oluruz bence.Yani genel olarak biz bi 6 ay sonra filan rahatlayip kabul edicez bu protezleri heralde. Insallah odem durumu tez zamanda duzelir
Düşünüyorum arkadaşım çok saol ilgin içinZor bi karar icinden nasil geliyorsa oyle yap bence.
Canım çatlak konusunda etkisi olur mu bilmiyorum,ama izlere iyi geldiğini düşünüyorum,çatlak oluşmadan sürülse belki o zaman etkili olabilirde sonrası zor ...
Evet çok çektim ve çekiyorum bin pişmanım o denli güzelleşelim derken sağlıktan olduk inş kimse benim kadar ÇekmezSen çok çektin gerçekten
O kadari bulmaz ya . 10 gun sonra daha da rahat oluruz bence.
Aslinda 5 ben ameliyat gününü de sayiyorumBugün 6.gündü dimi deniz.
En fazla 2 3 gün daha aşırı ödemli olursun.
Sonra gide gide azalıcak.
Sabah uyandığında o ağırlık hissi gittiği an şişmeler inmeye başlıyor.
Hatta ben ilk mememin üstüne dokunmustum yumusamaları öyle anlamıştım :)
Aslinda 5 ben ameliyat gününü de sayiyorumsali bir hafta olacak. Sol iyi durumda sag baya sis. Bugun yataktan kalkmam cok farketti mesela.
Az once dus aldim. Olmaz mi ? Tabiki de oluyor. Zoru gecti canım dedigin gibi. Sali kontrolum var. Dikislerimi de bir goreyim bakalim . Morluklarim azaliyor , likirdim devam amaBirkaç gün daha geçsin sende farkediceksin.
En zor zamanları aştın zaten şimdi git gide iyi kısıma yol alıyorsun canım.
Gör bak 2 3 gün sonraki sen daha farklı olacak.
Duş alırken rahatlama oluyor değil mi
Az once dus aldim. Olmaz mi ? Tabiki de oluyor. Zoru gecti canım dedigin gibi. Sali kontrolum var. Dikislerimi de bir goreyim bakalim . Morluklarim azaliyor , likirdim devam amahaftaya bugun cok daha iyi durumda olurum sanirim. Gozum hafiften alisiyor. Sol memem hosuma gitti mesela az once sag ile pek görüşmüyoruz bu ara
Ben evde sporcu atleti ile geziyorum oyshodan aldim. Allahim senelerdir bakar bakar dururum. Artik üzerimdeler. Ve su an bile giyinikken fena değilim. Her sey cok guzel olacak. Herkeste farkli sorunlar oldu. Kimsenin bünyesi ayni degil. ;(Sana en baştan beri maşallah diyorum.
Ben barış imzalayalı birkaç gün oldu :)
Çok güzel olacaklar dokun cok güzeldi zaten.
Şu acılara değecek inan.
Bugün braletler denedim enfes enfes.
Utanmasam onlarla gezeceğim :)
Bu evreler şahane gibi :)
Ben evde sporcu atleti ile geziyorum oyshodan aldim. Allahim senelerdir bakar bakar dururum. Artik üzerimdeler. Ve su an bile giyinikken fena değilim. Her sey cok guzel olacak. Herkeste farkli sorunlar oldu. Kimsenin bünyesi ayni degil. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?