Haydaaa bu kadar suruyormu ya ;(Ah o lıkırtılar bende geçmek bilmedi 15 şubat'a
Oldum kaç gün oldu bu nedir hala tam dikilemedin yürürken
Lık lık anlamadım birşey o yüzden rahat yürüyemiyorum çok sinir bozucu hala ellirim yanlardan göğüsleri tuta tuta geziyorum gıcık kapıyorum ya
Silikonlar
Bana alışmaDı yada ben onlaRa
Ben biraksaydim ameliyattan degil depresyondan basimi kaldiramazdan herhalde. Alkislar sana tatlim
Ben kendime geç kaldım diyordum siz daha bırakmamışsınız
Evet cnm sağlıklı bir süreç ve erken iyilesebilmemiz için sigara çok önemli bir faktör , birde sigara icicileri narkozu çok zor atıyor bırakmak en güzeliSigarayı ameliyat için mi bırakıyorsunuz. Doktorum 3 gün önceden azalt dedi bana. Bırakmak mı gerekiyor.
Beni izlermisin ben seni izliyorumCanım bende c vitamini alıyorum ameliyattan 15 gün önce başladım sonrasında da 15 gün daha iç dedi dr um verdi.
Kefir içemiyorum ben midemi bulandırıyor tadı ama ev yoğurtu baya tüketiyorum dediğin gibi buz olmadan yaparız smoothiemizi her gün içeriz hem kilo kontrolü hemde ödemlerden kurtuluruz inşallah Benin memelerim çok gergin günde 2 kez lierac 2 kez de bebe yağı sürüyorum baya rahatlatıyor bende 375 büyük oldu gibi hissediyorum bakalım
Zeliş beni izlermisinTesekkur ederim. Seninde yaklasiyor aneliyat zamanin hayirlisiyla atlatirsin insallah.
Beni izlermisinYok valla hiç dokum resim var bakabilirsin.
Canım ben seninkileri çoook beğendim inşallah benimkilerde zamanla böyle olur
Canım ben seninkileri çoook beğendim inşallah benimkilerde zamanla böyle olur
Beni izlermisin
Ne bileyim valla benim devam ediyor arkadaşım Doktorum normal diyorHaydaaa bu kadar suruyormu ya ;(
Benim ki de normal diyor ;(Ne bileyim valla benim devam ediyor arkadaşım Doktorum normal diyor
Ohh maasallah canim. Dr ne desiyse oKızlar kontrolden cıktım şimdi.
İzlerim çok iyiymiş izler çok cabuk toparlamış.
Ama masaj önermedi gerek yok dedi.
Ayrıklık ödemden sonra gecer dedi kafam karıstı.
Masajsız nasıl olacak bilemedim ya.
Acele mi ediyorum 15günü geride bıraktım sonucta.
Ohh maasallah canim. Dr ne desiyse o
Şişim ya yuruyus yapiyirum ben de ;(Bende şaşırdım ama napalım
Senin nasıl gidiyor ödemler canım ne durumdasın okuyamadım yorumları hiç bugün :)
Şişim ya yuruyus yapiyirum ben de ;(
İyileşme süreci ve anestezi konforu için bırakmamı tavsiye etti son bir hafta ve meliyattan sonraki bir hafta toplamda iki hafta süre ile bırakmaya karar verdim ben de :)Ben doktoruma sigara ictigimi soyledigimde biraksan iyi olur daha cabuk iyilesirsin dedi. Hatta eger zor bir ameliyat olsaydi sigarayi birakmadan yapmazdim bu ameliyati dedi. Keske biraksam ama ne bilim henuz aklimda bu secenek yok ama onunda zamsni gelecek insallah
Ama çok sıkıcı ve rahatsız edici gıcık bir his inş geçer biran önce hepimiz normale dönerizBenim ki de normal diyor ;(
Aa evet bak bide o var ya ;(Birkaç gün daha sık dişini yavaş yavaş rahatlıcaksın.
Sabahları uyanırken o agırlık hissi olmayacak.
Az daha sık dişini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?