Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Haydaaa bu kadar suruyormu ya ;(

Ben biraksaydim ameliyattan degil depresyondan basimi kaldiramazdan herhalde. Alkislar sana tatlim

Cnm yıllardır icmiyordum ne güzel oğlumu tertemiz dogurdum anne sütünü tertemiz verdim son bir kaç ay hariç bir gaflet geçen yıl tekrar .girdi hayatıma dediğin gibi her heyecanımda bir tane yakiyorum işyerinde mola saatleri var onun dışında içmiyorum ama akşam eve gelince sayı artıyor ben narkozu çok zor atcam Rabbim yardimcim olsun

Ben kendime geç kaldım diyordum siz daha bırakmamışsınız

Hiç sorma cnm ya ben ameliyat sonrası halimi düşünemiyorum ağrıyı hissetmicem herhalde istiğfar etmekten , o halimle aklıma gelmez 2 gün icmezsek zaten vücutta istemez kökten çözüm olur inşallah sen biraksbilirsin

Sigarayı ameliyat için mi bırakıyorsunuz. Doktorum 3 gün önceden azalt dedi bana. Bırakmak mı gerekiyor.
Evet cnm sağlıklı bir süreç ve erken iyilesebilmemiz için sigara çok önemli bir faktör , birde sigara icicileri narkozu çok zor atıyor bırakmak en güzeli

Beni izlermisin ben seni izliyorum

Birde arkadaşlar sigara kullandığınızi mutlaka ve mutlaka anastezi druna söyleyin bu konuyu önemli değildir deyip atlamayin en yakınımin başına geldi , görümcem bundan 3 yıl önce Ankara'da Gazi üniv. Hastanesi'nde burun ameliyat oldu , anastezi druna sigara içtiğini unuttumu yoksa onemsizmi gördü sigara içtiğini söylememiş neyse ameliyata giriyor uyutuyorlar kaç dk sonra uyandığını hatırlamıyor bir gözümü actim diyor Dr lar tepemde burnum sanırım açıktı diyor elinde bir alet kemik sesi geliyormuş müdahale anında uyanıyor hatta elindeki cisim gorumcemin gözüne girecekken Dr hamle yapmış kaşına girmiş çıktığında mosmordu kaşı feci haldeydi neyse bağırmaya başlıyor drlar eyvah eyvah hasta uyandı diyor görümcem sağındaki Dr'u tekmeliyor solundakini tekmeliyor Bırak'ın beni diyor ama yarı baygın yarı uyanık hemen uyutuyorlar ameliyat sonrası Dr bir güzel kızmış sen bu imzaladığın kağıda neden sigara içtiğini yazmadın narkozun dozu için bu atlanacak birşey değil diyor valla arkadaşlar gorumcemin hatasını yoksa Dr hatasıda gorumcemin ustunemi attı suçunu bilmiyorum bir kaç hafta psikolojisi çok bozuktu herşeyi gördüm diye oyuzden kesinlikle sigarayı içtiğinizi atlamayin sakin

Kızlar kontrolden cıktım şimdi.
İzlerim çok iyiymiş izler çok cabuk toparlamış.
Ama masaj önermedi gerek yok dedi.
Ayrıklık ödemden sonra gecer dedi kafam karıstı.
Masajsız nasıl olacak bilemedim ya.
Acele mi ediyorum 15günü geride bıraktım sonucta.

Ohh maasallah canim. Dr ne desiyse o

İyileşme süreci ve anestezi konforu için bırakmamı tavsiye etti son bir hafta ve meliyattan sonraki bir hafta toplamda iki hafta süre ile bırakmaya karar verdim ben de :)

Ya ben neden albume resim ekleyemiyorum. Resim yukle ye tikliyorum acilmiyor. Video yukle kisminda link alani aciliyor. Bu sorunu neden yasiyorum acaba.

Kk uygulama ayarlarini da kontrol ettim hicbir izin gerekmez diyor.

Varmi bu konuda bilgisi olan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…