Bilmiyorum Nasıl bir doktora denk geldim ben normal sütyenle biraz daha şeklini düzeltebilirmiyim bu arada seninkileri gördüm çok güzel olmuşlar güle güle kullanCanim seni izlemeye alicam benimkileri gor diye. Ben daha sana sorucaktim neden diklestirme yapmadin diye Ama yapmissin .Onceki halini bilmiyorum nasildi Ama daha cok toparlayabilirdi drun
Sana kac cc takildi ?Ben 3 ay doldu hala normal sutyen kullanamiyorum.Balensiz daha rahat geliyor bana .Zaten sutyen ihtiyacida duymuyorum. Yillarin komplexinden kurtuldum ya as tadini cikarayim diyorum .Bilmiyorum Nasıl bir doktora denk geldim ben normal sütyenle biraz daha şeklini düzeltebilirmiyim bu arada seninkileri gördüm çok güzel olmuşlar güle güle kullan
ayy hadi hayırlısı inşallahBende bu cuma sabahı inşallah
250 cc takıldı bana şimdi birtane daha foto yüklüyorum bakanlirmisin kas altı mentor ben zaten büyük olsun istememiştim ama ödem gitti gerçek orTaya çıktı morAlim bozuk onca acı sızı birde beğenmedimSana kac cc takildi ?Ben 3 ay doldu hala normal sutyen kullanamiyorum.Balensiz daha rahat geliyor bana .Zaten sutyen ihtiyacida duymuyorum. Yillarin komplexinden kurtuldum ya as tadini cikarayim diyorum .
Seninkiler daha erken tam sekil almasi 6 ayi bulur diyor drlar. Sporcu sutyeniyle rahat edersin onlardan kullan .Zamanla daha iyi olucagina inaniyorum
Bilmiyorum Nasıl bir doktora denk geldim ben normal sütyenle biraz daha şeklini düzeltebilirmiyim bu arada seninkileri gördüm çok güzel olmuşlar güle güle kullan
İlaçlarımı ihmal etmiyorum inşallah bir an evvel geçerC
çok iyi anlıyorum o batmalardan beni de bitirdi ağrısın ama o batma yanma olmasın diyordum ağrı kesicilerı ihmal etme bana aile hekimim ağrı kesicimi iyileştirici özelliği de var mutlaka kullan demişti ben 2 kutu bitirdim
Yaaa şu işyernden dolayı vazgeçtim geçicem yaa
Yardıma ihtiyacın var kızlar. Kaç günde normal işime dönebilirim. Muhasebeciyim ağır bi işim yok ama dışardan farkedilmesin istiyorum. Napıcam yaaa
Ya 12 gün falan izinli olmuş olacağım da yeterli olurmu sence. Oturup kalkarken falan ne biliyim normalde çok aktif olduğum için dışardan belli olsun istemiyorumCanım muhasebeciyim bende.
Bir hafta kesinllikle dinlemen lazım.
Sonrasında merak etme belli olmuyor hafif bol şeyler giyersin.
Ya 12 gün falan izinli olmuş olacağım da yeterli olurmu sence. Oturup kalkarken falan ne biliyim normalde çok aktif olduğum için dışardan belli olsun istemiyorumİş yerinede tümör varmış alınacak dedim şimdiden. O ameliyattan sonra 1 hafta izinli olucam ya göze batmam inşallah
Mali musavirim bugun basladim. Yarin aksam bir hafta olacak ameliyat olali.Yaaa şu işyernden dolayı vazgeçtim geçicem yaa
Yardıma ihtiyacın var kızlar. Kaç günde normal işime dönebilirim. Muhasebeciyim ağır bi işim yok ama dışardan farkedilmesin istiyorum. Napıcam yaaa
Bu benim 14. Narkozum. Korkulacak bisiy yok. Benim basima gelmeyen is kalmadi arkadasim. Rahim agzi kanseri oldum ben 26 yaşında. Şunu unutma bu bir keyif ameliyati. Narkoz isin en kolay kismi. Ayılamam uyanamam vs diye düşünmeArtık burayı okumaktan kafayı yicem.iste bile elimden telefon düşmüyor.gece uykularim kaciyo.ruyamda bile meme goruyorum.bugun bugun doktora gidicem.kesin karar verdim ameliyat olmak istiyorum ama çokta korkuyorum.narkozdan korkuyorum,ameliyattan korkuyorum.sonradan pişman olurum doğal olmaz diye korkuyorum azıcık cesaret diyorum.ooof of.
Ayyy o kadar olsun da işte off yaa yemin ederim kararsız kalıyorum böyleYok canım merak etme kollarını falan cok uzun yerlere uzatamazsın birde dikkatli oturup kalkarsın onun dısında belli olmuyor merak etme
Sana hayranım deniz zaten kırkbir kere maşallahh annem sana yaaMali musavirim bugun basladim. Yarin aksam bir hafta olacak ameliyat olali.
Canım benim 375 cc ve dışarıdan hiç farkedilmiyor. Öncesinde ben hep full dolgulu sulu sütyen taktığım için hiç farketmezler merak etme ama ile dönme konusunda ben açıkçası 4. Günümde olduğumdan birşey söyleyemeyeceğimYaaa şu işyernden dolayı vazgeçtim geçicem yaa
Geçmiş olsun canım.ama ne güzel yazmışsın keyif ameliyatı diye ama işte olsa bitsede keyfini çıkarsam.bugunlerde hep diyorum kendime azıcık cesaret diyeBu benim 14. Narkozum. Korkulacak bisiy yok. Benim basima gelmeyen is kalmadi arkadasim. Rahim agzi kanseri oldum ben 26 yaşında. Şunu unutma bu bir keyif ameliyati. Narkoz isin en kolay kismi. Ayılamam uyanamam vs diye düşünme
Dıştaki ufak dikiş ipleri kendi düşüyor kuruyunca. Doktorun pansumanda almadıysa daha kurumamıştır . Kendiliğinden düşer korkmaarzum77
Arzum bir sorum olacaktı.
Dikişlerde kullanılan ipler nasıl eriyor?
Yani benim bilfiğin ip plastik mesine mi deniyor acaba ona.
Ucu kalmıştı dikişin yanından dokundum plastik o ip.
Dün doktor ucunu çekip kesti hala erime vs yok.
Yaaa şu işyernden dolayı vazgeçtim geçicem yaa
Artık burayı okumaktan kafayı yicem.iste bile elimden telefon düşmüyor.gece uykularim kaciyo.ruyamda bile meme goruyorum.bugun bugun doktora gidicem.kesin karar verdim ameliyat olmak istiyorum ama çokta korkuyorum.narkozdan korkuyorum,ameliyattan korkuyorum.sonradan pişman olurum doğal olmaz diye korkuyorum azıcık cesaret diyorum.ooof of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?