Zelişcim çok teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatlıyor bu şekilde çok sağolun. Eğer mümkünse beni izlermisin şimdiki halim var sadece ama.Bende bu konuda cok endiseliydim cok iyi anliyorum seni. Doktorum ilk 4 gunden sonra araba kullanabilecegimi hstta isim yorucu degilse ise bile donebilecegimi soylemisti. Tamda dedigi gibi oldu 4. Gunden sonra cidden cok rahatladim araba kullandim ama iznimi kullanmak istedim ise donmedim. Ise 9. Gun dondum.
Bende belli olmasindan endiseliydim ama olmuyor zaten vucut odemli siyah hafif bol bir kazak giydim.
Dıştaki ufak dikiş ipleri kendi düşüyor kuruyunca. Doktorun pansumanda almadıysa daha kurumamıştır . Kendiliğinden düşer korkma
İzledimCanım benide izlermisin
Yok canım yaa hiç ağrım olmadı benim ağrı kesici dahil almadım sadece yatarken kalkarken batıyordu onun dışında iyiydim yaCanım senin 4. 5. Gün göğsünde iğne batar gibi ağrıların olmuş muydu sol meme beni öldürecek hala hiç bir işimi kendim yapamıyorum sen nasılsın memeler normal haline yaklaşıp yumuşadı mı
Arkadaşım benim 5.günüm işe başladım,evet çok kolay bir süreç değil amaBİTTİ İNŞALLAH:)Ayyy o kadar olsun da işte off yaa yemin ederim kararsız kalıyorum böyle
Sana hayranım deniz zaten kırkbir kere maşallahh annem sana yaaOlmalıyım bence yaaa çok istiyorum çünkü
Kasaltımıydı canım senin kaç cc takıldı yuvarlakmı damla mı. Çok sordum belki daha öncede sormuşumdur idare et artık :))Arkadaşım benim 5.günüm işe başladım,evet çok kolay bir süreç değil amaBİTTİ İNŞALLAH:)
Rica etsem beni izlermisin ben seni izledim:)merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Canım çok güzel olmuş gerçekten Haldun bey bu işi biliyor sağlıklı günlerin olsun inşallah bende ödem var hala senin bu foton kaçıncı gün canımİzledim
Teşekkür ederim canım bende çok beğeniyorım 25 inci gün foto dün çektimCanım çok güzel olmuş gerçekten Haldun bey bu işi biliyor sağlıklı günlerin olsun inşallah bende ödem var hala senin bu foton kaçıncı gün canım
Canım ilk günlerde şekli daha farklı mıydıTeşekkür ederim canım bende çok beğeniyorım 25 inci gün foto dün çektim
Teşekkür ederim canım bende çok beğeniyorım 25 inci gün foto dün çektim
Benideee izlerrrmisinnn meraktayımmmTeşekkür ederim canım bende çok beğeniyorım 25 inci gün foto dün çektim
Teşekkür ederim canım bende çok beğeniyorım 25 inci gün foto dün çektim
Aldım izlemeyeRica etsem beni izlermisin ben seni izledim:)
BenideAldım izlemeye
Aldım.Benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?