Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Zelişcim çok teşekkür ederim canım biraz olsun içim rahatlıyor bu şekilde çok sağolun. Eğer mümkünse beni izlermisin şimdiki halim var sadece ama.

Yok canım yaa hiç ağrım olmadı benim ağrı kesici dahil almadım sadece yatarken kalkarken batıyordu onun dışında iyiydim ya

Ayyy o kadar olsun da işte off yaa yemin ederim kararsız kalıyorum böyle

Sana hayranım deniz zaten kırkbir kere maşallahh annem sana yaa Olmalıyım bence yaaa çok istiyorum çünkü
Arkadaşım benim 5.günüm işe başladım,evet çok kolay bir süreç değil amaBİTTİ İNŞALLAH:)

Arkadaşım benim 5.günüm işe başladım,evet çok kolay bir süreç değil amaBİTTİ İNŞALLAH:)
Kasaltımıydı canım senin kaç cc takıldı yuvarlakmı damla mı. Çok sordum belki daha öncede sormuşumdur idare et artık :))

Rica etsem beni izlermisin ben seni izledim:)

Göğüs estetiği olanlar beni izleyebilirmisiniz tam yapacakken eşim 2.nci çocuğu istiyor acaba once hamilelik mi yoksa sonra mı bide ben doğal olsun her başı boryerde olsun istemiyorum ozellikle zayifken goguslerim duz kilo alinca gizel oluyorlar ama üst dekolte bildiğiniz gibi emzirmeden sonra düşüyor ve beni çok mutsuz oluyorum ozguven gidiyor

şöyle bordekolte istedigimizi soylesek olurmu hem doğal hemde dekolteli üst bölümü dolgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…