Tek hekim tek seferde fazla 10 gün rapor yazabilir tatlımKızlar rapor işini nasıl yaptınız. 1 aylık rapor istesem doktor verir mi acaba
İşyeri sıkıntı yapmaz. 1 ay yatayım
Kizlar yeni fotograf yukledim dantelli camasirlara nihayet kavustum iki ayimi tamamladim 2. Kontrolumu de oldum darisi hepinizin basina oncesi ve sonrasi sureci icin merak ettiginiz varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisabilirim
Takip edebilir misiniz görebilmem için?:)Arkadaşlar albüme bakın ne olur sol çok şiş
Ettim sizde izler misinizTakip edebilir misiniz görebilmem için?:)
Ameliyat öncesi halin var mı nasıl bu kadar doğal ve güzel olmuş merak ettim muhtesemsin gercektenAldım izlemeye
Benide izlermisin rica etsem:)İzledim
Rica etsem beni de izler misiniz ameliyat öncesi sonrası olumlu geçen arkadaslardan cesaret almam lazım konuştuğum doktor 15 Nisa’n da yurtdışına gidecekmiş hemen yapalım diyor korkuyorumYok canım yaa hiç ağrım olmadı benim ağrı kesici dahil almadım sadece yatarken kalkarken batıyordu onun dışında iyiydim ya
Selam beni de izler misinTeşekkür ederim
Selam beni de izler misinEttim sizde izler misiniz
Selam beni de izler misinCanım çok güzel olmuş gerçekten Haldun bey bu işi biliyor sağlıklı günlerin olsun inşallah bende ödem var hala senin bu foton kaçıncı gün canım
Selam beni izler misinArkadaşlar fotoğrafıma bakıp yorum yapar mısınız
Beni izlermisinSana kac cc takildi ?Ben 3 ay doldu hala normal sutyen kullanamiyorum.Balensiz daha rahat geliyor bana .Zaten sutyen ihtiyacida duymuyorum. Yillarin komplexinden kurtuldum ya as tadini cikarayim diyorum .
Seninkiler daha erken tam sekil almasi 6 ayi bulur diyor drlar. Sporcu sutyeniyle rahat edersin onlardan kullan .Zamanla daha iyi olucagina inaniyorum
Çok güzel olmuşlar.
anam ben bir bakım dedim foruma mesajlarıma sen karın bitti memeye başladın he hadi hayırlısı olsun karın gibi kolay sıkıntısız geçsin
İzledim.Rica etsem beni izlermisinizarzum77
Evet vardı,belki diger albümlerin içinde kalmıştır bakayım hemenAmeliyat öncesi halin var mı nasıl bu kadar doğal ve güzel olmuş merak ettim muhtesemsin gercekten
Albümü olmayanları,güven vermeyenleri izlemeye almıyorum.Arzum beni izleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?