Deniz izleyebilir miyim seni?süt ile dolunca çok rahatsızlık verdi mi?
İnsanın gözü alışınca küçülsün istemiyor. Şu an süt salgıladığımdan dolayı devasa boyuta geldiler. 500 cc takılmış gibiEski haline döndüğünde beğenmeyeceğim sanırım
Bir taraf baya geçti .Bir taraf biraz daha vakit istiyor.
Hassas tenin en büyük sıkıntısı
Eski fotoğraflara bakıp bakıp “ Allah bereket versin, bu kadar da yeter “ diyeceğim artık napalımBende ödemler gidince bir baktım da ee bunun eskiden ne farkı kaldı diyorum.
Gözüm doymuyor galiba
Yakında 500 cc olsun kıvamına gelirim bende
Eski fotoğraflara bakıp bakıp “ Allah bereket versin, bu kadar da yeter “ diyeceğim artık napalım
korkusuzca kullanacağımız zaman ne zaman? Onu da bir uzmanı söylese mesela ne güzel olur dimiOda geçer hiç sıkma canını :)
Bir sonraki etap hassasiyet :)
Regliyim ucuna sporcu sütyenim bile değince bir haller bir haller :)
tabi ki :)Deniz izleyebilir miyim seni?
Küçültme ile ilgili bilgi alacağını söyleyene bak :)Bende ödemler gidince bir baktım da ee bunun eskiden ne farkı kaldı diyorum.
Gözüm doymuyor galiba
Yakında 500 cc olsun kıvamına gelirim bende
Küçültme ile ilgili bilgi alacağını söyleyene bak :)
aynı durumdayız ya :)Kendime şaşkınım zaten deniz.
Şu braletleri deneyince ben sadece onlarla çıkarım yazın korkum bu
aynı durumdayız ya :)
slm kızlar,
benimde bugün 11. günüm. Çok şükür iyiyim her şey yolunda.
baştan kocaman gelen gögüsler artık batmıyor gözüme alışıyorum demek ki zaten kıyafetle belli olmuyor asla.
dikiş yerinde hafif kaşıntı bende de var o kadar da olsun diyorum.
kollarımı çok rahat kullanıyorum, 20 aylık kızım var artık dikkatli şekilde onu almaya başladım kucağıma, ilk zamanlar sadece oturup alabiliyordum.
tek sorun sırt üstü yatmak ben ki hep tam yan yatardım benim için ciddi eziyet sırt ağrım oluyor. yan yatmaya da başladım mı tamamdır.
Dün mentor marka kullanan yabancı formlara girdim 700 cc gördüm
Kendim tüüüüü bana dedim 350 cc için ortalığı yıktım
Ama seninkiler çok şahane duruyordu.
O hali bile şahane ben bayılmıştım
Ayy kedicik naaptın ya,hadi bende bi bakayım dedim 700cc lere,tiksindim valla büyük gögüsten soğudum,gidip benimkileri çıkartıp 250cc taktırasım geldi valla... kiii benim niyet ciddi,senin gibi alışamadım hala malum,ama senin adına çok sevindim,bu ameliyatta mutlu etmeyecekse neden çekiyoruz onca şeyi !
Ayy kedicik naaptın ya,hadi bende bi bakayım dedim 700cc lere,tiksindim valla büyük gögüsten soğudum,gidip benimkileri çıkartıp 250cc taktırasım geldi valla... kiii benim niyet ciddi,senin gibi alışamadım hala malum,ama senin adına çok sevindim,bu ameliyatta mutlu etmeyecekse neden çekiyoruz onca şeyi ![/QUObeni izlermisin rica etsem
Rica etsem beni izlermisinAyy kedicik naaptın ya,hadi bende bi bakayım dedim 700cc lere,tiksindim valla büyük gögüsten soğudum,gidip benimkileri çıkartıp 250cc taktırasım geldi valla... kiii benim niyet ciddi,senin gibi alışamadım hala malum,ama senin adına çok sevindim,bu ameliyatta mutlu etmeyecekse neden çekiyoruz onca şeyi !
Yatarken sırtınızın bir yanına yastık koyun hafifte olsa yan yatmanızı sağlar.
Hemde rahatlatıyor iki üç yastık koyun başınızın altına oda yükseklikten ötürü rahatlatır :)
Sen ameliyatı oldunmu cnm, biyerde 6nisanda günüm dediğini gördüm gibi hatırlıyorumda. :)Küçültme ile ilgili bilgi alacağını söyleyene bak :)
8 gün oldu canım ben ameliyat olalıSen ameliyatı oldunmu cnm, biyerde 6nisanda günüm dediğini gördüm gibi hatırlıyorumda. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?