Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnsan tereddüte düşüyor.Benim de çok az dokum var 385 cc ideal olur diyor dr um.Ben ya büyük olursa diye endişe ediliyorum alışkın değilim büyük memeye karar vermek zor.

Aslında dokunuz az güzel durabilir.
Sizin ne sevdiğiniz önemli dolgun meme seviyor musunuz :)
Ben 350 cc yeni alıştım :)

İnsan tereddüte düşüyor.Benim de çok az dokum var 385 cc ideal olur diyor dr um.Ben ya büyük olursa diye endişe ediliyorum alışkın değilim büyük memeye karar vermek zor.
aynı cc takılanlarda bile büyüklük farklı oluyo sizin vücut yapınızla ilgili anladığım kadarıyla 330 cc taktırdım diyen birisini gördüm benim göğüslerimden küçüktü . Siz doktorunuza kendinizi iyi ifade edin ve ona bırakın ben öyle yaptım bana küçük gibi geliyolar ama aslında tam vücuduma göre oldu bence ameliyat sonrası aşırı büyük geliyodu bana çok canım sıkılmıştı ama zamanla düzeldi

Yeni ameliyat olanlar ücreti ortalama yazabilir mı?
meselaa benim boyum 1,67 kilom 62 ortalama kaç cc takılırsa dogal olur.
Ankarada olan var mı?

Kesi yeri göğüs ucu muydu , neden göğsünüzden akıntı geliyor ? Bence acilen doktorunuzla görüşmelisiniz .

hahahhah hayırlısı olsun karnından çok daha iyi olsun o zaman memeden sonra ne var anam sırada hızlı giriş yaptın yetişemedim

Başka yok çok şükür.Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.İkisi aynı anda olmalıydı aslında ama ben tırstım.

Doğru aslında doktorumda cc ye takılma dedi ona güveniyorum kesinlikle ama elimde değil ya büyük olursa diye düşünmeden edemiyorum.Hayırlısı artık.

Bende aynı durumdayım aşırı büyük geliyor kas altı genelde küçülüyor ödem gidince deniyor

Yeni ameliyat olanlar ücreti ortalama yazabilir mı?
meselaa benim boyum 1,67 kilom 62 ortalama kaç cc takılırsa dogal olur.
Ankarada olan var mı?
Boy ve kilomuz aynı 11 inde ameliyat olucam doktorum 275 cc demişti ama 325 cc istemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diyecek bilmiyordum

O dikiş kısmı hissiz mi bilemiyorum :)
Reglyim meme ucları falan memem çok hassas anlayamıyorum suan :)
Benim sezaryen kesim de hissizlik yok ama bünyeye bağlı değişiyor sanırım. Doğum yapalı 1,5 yıl oldu yeni yeni yumuşuyor sertliği.

Kızlar bişe sorcam.
Benim az dokum var. Ölçtüm 7cm çıktı. Fotomu görenlerde yorum yaptı sağolsun. Çoğu az dokuyla kas altı iyi olur dedi. Bencede! Hatta dual plan çok daha hoş duru gibi geldi. Her neyse.
Estetik olayını eşimden zor izin almıştım. Biara yöntemlerden biraz bahsetmiştim. Gidip netten araştıracağı tuttu. Şimdi diyo ki güzel görüncen diye asla sağlıklı kaslarını kesmene izin vermem. Pectoral kaslardan bahsediyo. Kas altını unut diyo.
Hadi istiyosun o zmn kas zarı altını yaptırırsın diyo. Gayet net bu konuda.

Kas zarı altından protezin ele gelme olayını bir kaç arkadaş yazmıştı evet hissediyorum ama ben sonucundan memnunum, dışardan anlaşılmıyor, eski haline göre gayet iyi dediler.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız
Her gün bu topiği takipteyim, içimi dökeyim dedim. Uzun yazdım kusurabakmayın :)

Eşin araştırmış ama maalesef sana uygun olan yöntemin sana uygun olacağını,diger yöntemlerlede çok sağlıksız sonuç alıp sorun yaşayacağını anlayamamış!
Şöylede bir durum var,kas altı olsan bile bazı bölgelerde protezi yine hissedersin ama emin ol kas zarı altı yada kas üstü herneyse o yöntemlerden daha az olacaktır. Yani kas altı olsan,sorun yaşasan emi ol kas üstü yöntemler olsaydın daha fazla olacaktı bı sorunlar .
Protezi hissedenler eğildiği zaman protezin dalgalanmasınıda hisseder . Yani görüntüde de farklı olur,dışarıdan baktığın zaman göğsün dalga dalga durur. Elinle yokladıgında elinle hissedersin,belki eşinde hisseder. Bu onun Ne kadar hoşuna gider bilmem!
Çok iyi konuşulup değerlendirilmeli bu konu. Bu sizin degil doktorun vereceği bir karar. Birlikte doktora gitmeli,eksileri artıları hep birlikte konuşmalısınız. Doktor kas altı önerirse eşin ve sen illede kas üstü diye ısrar edersiniz hertürlü yaşayabileceğin komplikasyonun arkasında olmaz,bir sorun yaşasan siz istediniz bu yöntemi ben önermedim der ve siz sorunlarla başbaşa kalabilirsiniz. Birçok doktorda zaten bu riski göze almaz ve ameliyatı yapmayıda kabul etmez.
Dediğim gibi,eşinle doktora gidin konuşun. Doktor eşinizi ikna edebilir. Belkide kas altı önermez kas üstü önerir bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…