İnsan tereddüte düşüyor.Benim de çok az dokum var 385 cc ideal olur diyor dr um.Ben ya büyük olursa diye endişe ediliyorum alışkın değilim büyük memeye karar vermek zor.
aynı cc takılanlarda bile büyüklük farklı oluyo sizin vücut yapınızla ilgili anladığım kadarıyla 330 cc taktırdım diyen birisini gördüm benim göğüslerimden küçüktü . Siz doktorunuza kendinizi iyi ifade edin ve ona bırakın ben öyle yaptım bana küçük gibi geliyolar ama aslında tam vücuduma göre oldu bence ameliyat sonrası aşırı büyük geliyodu bana çok canım sıkılmıştı ama zamanla düzeldiİnsan tereddüte düşüyor.Benim de çok az dokum var 385 cc ideal olur diyor dr um.Ben ya büyük olursa diye endişe ediliyorum alışkın değilim büyük memeye karar vermek zor.
Evet öyle oldu valla:))))))))Amin inşallah.@jelesec
arkadaşlar ben bugün 6. haftayı doldurdum göğüslerim sanki hep böyleymiş gibi çok şükür iyiyim fakat regli olmadım 15 gün gecikti sağ meme ucundaki hassasiyet geçmedi derken sağ meme ucumdan akıntı başladı doktorumu aramalımıyım? yoksa normal birşey mi bu ? ve şunuda söylemek istiyorum küçülür diye dua ettiğim göğüslerim şimdi de çok küçük geliyolar gözüme
hahahhah hayırlısı olsun karnından çok daha iyi olsun o zaman memeden sonra ne var anam sıradahızlı giriş yaptın yetişemedim
aynı cc takılanlarda bile büyüklük farklı oluyo sizin vücut yapınızla ilgili anladığım kadarıyla 330 cc taktırdım diyen birisini gördüm benim göğüslerimden küçüktü . Siz doktorunuza kendinizi iyi ifade edin ve ona bırakın ben öyle yaptım bana küçük gibi geliyolar ama aslında tam vücuduma göre oldu bence ameliyat sonrası aşırı büyük geliyodu bana çok canım sıkılmıştı ama zamanla düzeldi
Ben iki tane sezeryan oldum ordaki dikişler alındıktan sonrada o çizgide 6ay kadar hem sertlik hem hissizlik oluyor belki göğüsteki dikiş yeride oyledirÇok teşekkür ederim içim rahatladı.
İpler çok sert naylon gibi olduğu için korktum :)
Merhaba karın germemi yaptınız varsa kanınızın eski ve yeni halini görebilir miyimBaşka yok çok şükür.Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.İkisi aynı anda olmalıydı aslında ama ben tırstım.
Ben iki tane sezeryan oldum ordaki dikişler alındıktan sonrada o çizgide 6ay kadar hem sertlik hem hissizlik oluyor belki göğüsteki dikiş yeride oyledir
Bende aynı durumdayım aşırı büyük geliyor kas altı genelde küçülüyor ödem gidince deniyoraynı cc takılanlarda bile büyüklük farklı oluyo sizin vücut yapınızla ilgili anladığım kadarıyla 330 cc taktırdım diyen birisini gördüm benim göğüslerimden küçüktü . Siz doktorunuza kendinizi iyi ifade edin ve ona bırakın ben öyle yaptım bana küçük gibi geliyolar ama aslında tam vücuduma göre oldu bence ameliyat sonrası aşırı büyük geliyodu bana çok canım sıkılmıştı ama zamanla düzeldi
Özel msj mi gönderdiniz acamiyorumBaşka yok çok şükür.Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.İkisi aynı anda olmalıydı aslında ama ben tırstım.
Özel msj mi gönderdiniz acamiyorum
Evet albüme yüklemeyi beceremedim ordan gönderdim ama niye acaba?
Boy ve kilomuz aynı 11 inde ameliyat olucam doktorum 275 cc demişti ama 325 cc istemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diyecek bilmiyordumYeni ameliyat olanlar ücreti ortalama yazabilir mı?
meselaa benim boyum 1,67 kilom 62 ortalama kaç cc takılırsa dogal olur.
Ankarada olan var mı?
Sarı renkte ise iltihap olabilir. Mutlaka doktorunuza ulaşındikiş yerimden değil meme ucumdan geliyor
Benim sezaryen kesim de hissizlik yok ama bünyeye bağlı değişiyor sanırım. Doğum yapalı 1,5 yıl oldu yeni yeni yumuşuyor sertliği.O dikiş kısmı hissiz mi bilemiyorum :)
Reglyim meme ucları falan memem çok hassas anlayamıyorum suan :)
Eşin araştırmış ama maalesef sana uygun olan yöntemin sana uygun olacağını,diger yöntemlerlede çok sağlıksız sonuç alıp sorun yaşayacağını anlayamamış!Kızlar bişe sorcam.
Benim az dokum var. Ölçtüm 7cm çıktı. Fotomu görenlerde yorum yaptı sağolsun. Çoğu az dokuyla kas altı iyi olur dedi. Bencede! Hatta dual plan çok daha hoş duru gibi geldi. Her neyse.
Estetik olayını eşimden zor izin almıştım. Biara yöntemlerden biraz bahsetmiştim. Gidip netten araştıracağı tuttu. Şimdi diyo ki güzel görüncen diye asla sağlıklı kaslarını kesmene izin vermem. Pectoral kaslardan bahsediyo. Kas altını unut diyo.
Hadi istiyosun o zmn kas zarı altını yaptırırsın diyo. Gayet net bu konuda.
Kas zarı altından protezin ele gelme olayını bir kaç arkadaş yazmıştı evet hissediyorum ama ben sonucundan memnunum, dışardan anlaşılmıyor, eski haline göre gayet iyi dediler.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız
Her gün bu topiği takipteyim, içimi dökeyim dedim. Uzun yazdım kusurabakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?