Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Boy ve kilomuz aynı 11 inde ameliyat olucam doktorum 275 cc demişti ama 325 cc istemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diyecek bilmiyordum

Bende ilk önce burun ameliyatı olacağım. Daha sonra meme ameliyatı ama biraz tedirginim daha karar veremedim ameliyat sonrası agrıları korkutuyor. Ya sonradan sorun cıktıgında tekrar ameliyat olmak istemiyorum. Ömürlük br sorun cıkmadan durur mu?

Merhaba albümüniz var mı acaba
Hayır ben buralarda yeniyim mesajları bile zor takip ediyorum su an . Ameliyat olmayı kafaya koyduktan sonra araştırmalar yaparken buldum sizi, ama dünden beri çok moralim bozuldu, meme ultrasonu istemişti doktor, ben emzirmeyi bırakalı altı ay kadar oldu sut kanallarım genişmiş yanı bir miktar sut var daha göğsümde, buda riskli oluyormus mikrop kapilabiliyormus, sonra buradaki arkadaslardan bazılarında dalgalı bi görüntü oluşmuş onu sordum doktora onu önceden kestiremeyiz bir ihtimal oda dedi. Sonra dikişleri tutmayan arkadaşları bir yıl olmuş daha yüz üstü hatta yan yaramayan arkadaşları duyunca iyice canim sikildi , sizde bu işi yapmış ve memnun kalmış kişilersiniz ondan görmek istemiştim fotoları , tabi size de hak veriyorum yine de teşekkürler KeediciK arzum77

Yani canım kişiden kişiye doktorun tekniğine göre bile değişiyor.
Ben 16 şubatta ameliyat oldum şuan yan çok rahat yatıyorum yüzüstü yatamam ama çok yeni.
Mesela benim ilk sorduğum his kaybı yaşanır mı olmuştu şükür hissediyorun şuan herhangi bir sıkıntı yok

Henüz ameliyat olmadığım için bilemiyorum. Doktorum ömür boyu garantisini veriyor. Ona güveniyorum ve herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Acı ağrı illaki çekicez. Güzelliğin bir bedeli olmalı

Kızlar 8.günden selam .
ağrı sızı yok , uyuşukluklar geçtikçe kesi yerinin hafif sızı ve kaşıntısını hissetmeye başladım . Bu arada dün kontrole gittiğimde şekil duruş gayet iyi geldi gözüme . Yani " aman tanrım salak Deniz 335 neyine 300 yaptırsaydın şikayetlerimi unutun :) " Sadece içimde bir şey olduğu hissini ne zaman unutacağımı merak ediyorum .

Selam, gecmis olsun ^^ 1 ay sonunda filan tamamen bütünleşmiş olursun muhtemelen. Resimlerini görebilir miyim, okudukça sonucunu merak ettim

Çok sevindim gözün alıştı o zamanç
Morluklar falan ne durumda?

Akşama yeni resim koyacağım .Şu an sadece ameliyat öncesi ve hemen sonrasını görebilirsin . İzlemeye alıyorum
Bende merak ettim dogrusu zamanla küçülecektir benimkiler şimdi çok dogsl oldu ama ben keşke dikleştirme olsaydı diyorum o şarkıklık bşraz var çünkü.

Bence birden fazla doktorla görüşmelisiniz. Kas altı ameliyatın zorunlu olup olmadığını o şekilde anlayabilirsiniz bence. En az üç diyorun ben

Bence doktorunuzu arayıp akıntı konusunda bilgilendirin.
Önemli bir durum olabilir.
Aaaa sürekli küçülsün diye dua ediyorum kasaltı mıydı sizin
İnsanın gözü alışınca küçülsün istemiyor. Şu an süt salgıladığımdan dolayı devasa boyuta geldiler. 500 cc takılmış gibi Eski haline döndüğünde beğenmeyeceğim sanırım

süt ile dolunca çok rahatsızlık verdi mi?
Sütün verdiği rahatsızlığı hissediyorum sadece. Hatta dokununca bile hissedemiyorum protezleri. Ama benim bir yılı geçtiğinden silikonlarım yumuşamıştı zaten : ) şimdilik emzirirken hiç bir sıkıntısını yaşamadım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…