- 24 Şubat 2018
- 159
- 39
- 18
- 40
Baktım canim super olmus masallahŞimdi bakabilirsin hele şükür oldu:))
Ilk 6ay bi hissizlik olmuştu bende de şu an yok 2yili gectiBenim sezaryen kesim de hissizlik yok ama bünyeye bağlı değişiyor sanırım. Doğum yapalı 1,5 yıl oldu yeni yeni yumuşuyor sertliği.
Boy ve kilomuz aynı 11 inde ameliyat olucam doktorum 275 cc demişti ama 325 cc istemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diyecek bilmiyordum
Ödemleriniz ne durumdaKızlar 6.günüm çok daha rahatım ,araba kullandım bugün
Hayır ben buralarda yeniyim mesajları bile zor takip ediyorum su an . Ameliyat olmayı kafaya koyduktan sonra araştırmalar yaparken buldum sizi, ama dünden beri çok moralim bozuldu, meme ultrasonu istemişti doktor, ben emzirmeyi bırakalı altı ay kadar oldu sut kanallarım genişmiş yanı bir miktar sut var daha göğsümde, buda riskli oluyormus mikrop kapilabiliyormus, sonra buradaki arkadaslardan bazılarında dalgalı bi görüntü oluşmuş onu sordum doktora onu önceden kestiremeyiz bir ihtimal oda dedi. Sonra dikişleri tutmayan arkadaşları bir yıl olmuş daha yüz üstü hatta yan yaramayan arkadaşları duyunca iyice canim sikildi , sizde bu işi yapmış ve memnun kalmış kişilersiniz ondan görmek istemiştim fotoları , tabi size de hak veriyorum yine de teşekkürlerMerhaba albümüniz var mı acaba
Hayır ben buralarda yeniyim mesajları bile zor takip ediyorum su an . Ameliyat olmayı kafaya koyduktan sonra araştırmalar yaparken buldum sizi, ama dünden beri çok moralim bozuldu, meme ultrasonu istemişti doktor, ben emzirmeyi bırakalı altı ay kadar oldu sut kanallarım genişmiş yanı bir miktar sut var daha göğsümde, buda riskli oluyormus mikrop kapilabiliyormus, sonra buradaki arkadaslardan bazılarında dalgalı bi görüntü oluşmuş onu sordum doktora onu önceden kestiremeyiz bir ihtimal oda dedi. Sonra dikişleri tutmayan arkadaşları bir yıl olmuş daha yüz üstü hatta yan yaramayan arkadaşları duyunca iyice canim sikildi , sizde bu işi yapmış ve memnun kalmış kişilersiniz ondan görmek istemiştim fotoları , tabi size de hak veriyorum yine de teşekkürlerKeediciK arzum77
Henüz ameliyat olmadığım için bilemiyorum. Doktorum ömür boyu garantisini veriyor. Ona güveniyorum ve herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Acı ağrı illaki çekicez. Güzelliğin bir bedeli olmalıBende ilk önce burun ameliyatı olacağım. Daha sonra meme ameliyatı ama biraz tedirginim daha karar veremedim ameliyat sonrası agrıları korkutuyor. Ya sonradan sorun cıktıgında tekrar ameliyat olmak istemiyorum. Ömürlük br sorun cıkmadan durur mu?
Henüz ameliyat olmadığım için bilemiyorum. Doktorum ömür boyu garantisini veriyor. Ona güveniyorum ve herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Acı ağrı illaki çekicez. Güzelliğin bir bedeli olmalı
Kızlar 8.günden selam .
ağrı sızı yok , uyuşukluklar geçtikçe kesi yerinin hafif sızı ve kaşıntısını hissetmeye başladım . Bu arada dün kontrole gittiğimde şekil duruş gayet iyi geldi gözüme . Yani " aman tanrım salak Deniz 335 neyine 300 yaptırsaydın şikayetlerimi unutun :) " Sadece içimde bir şey olduğu hissini ne zaman unutacağımı merak ediyorum .
Akşama yeni resim koyacağım .Şu an sadece ameliyat öncesi ve hemen sonrasını görebilirsin . İzlemeye alıyorumSelam, gecmis olsun ^^ 1 ay sonunda filan tamamen bütünleşmiş olursun muhtemelen. Resimlerini görebilir miyim, okudukça sonucunu merak ettim
Kızlar 8.günden selam .
ağrı sızı yok , uyuşukluklar geçtikçe kesi yerinin hafif sızı ve kaşıntısını hissetmeye başladım . Bu arada dün kontrole gittiğimde şekil duruş gayet iyi geldi gözüme . Yani " aman tanrım salak Deniz 335 neyine 300 yaptırsaydın şikayetlerimi unutun :) " Sadece içimde bir şey olduğu hissini ne zaman unutacağımı merak ediyorum .
Bende merak ettim dogrusu zamanla küçülecektir benimkiler şimdi çok dogsl oldu ama ben keşke dikleştirme olsaydı diyorum o şarkıklık bşraz var çünkü.Akşama yeni resim koyacağım .Şu an sadece ameliyat öncesi ve hemen sonrasını görebilirsin . İzlemeye alıyorum
Bence birden fazla doktorla görüşmelisiniz. Kas altı ameliyatın zorunlu olup olmadığını o şekilde anlayabilirsiniz bence. En az üç diyorun benKızlar bişe sorcam.
Benim az dokum var. Ölçtüm 7cm çıktı. Fotomu görenlerde yorum yaptı sağolsun. Çoğu az dokuyla kas altı iyi olur dedi. Bencede! Hatta dual plan çok daha hoş duru gibi geldi. Her neyse.
Estetik olayını eşimden zor izin almıştım. Biara yöntemlerden biraz bahsetmiştim. Gidip netten araştıracağı tuttu. Şimdi diyo ki güzel görüncen diye asla sağlıklı kaslarını kesmene izin vermem. Pectoral kaslardan bahsediyo. Kas altını unut diyo.
Hadi istiyosun o zmn kas zarı altını yaptırırsın diyo. Gayet net bu konuda.
Kas zarı altından protezin ele gelme olayını bir kaç arkadaş yazmıştı evet hissediyorum ama ben sonucundan memnunum, dışardan anlaşılmıyor, eski haline göre gayet iyi dediler.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız
Her gün bu topiği takipteyim, içimi dökeyim dedim. Uzun yazdım kusurabakmayın :)
İnsanın gözü alışınca küçülsün istemiyor. Şu an süt salgıladığımdan dolayı devasa boyuta geldiler. 500 cc takılmış gibiBence doktorunuzu arayıp akıntı konusunda bilgilendirin.
Önemli bir durum olabilir.
Aaaa sürekli küçülsün diye dua ediyorum kasaltı mıydı sizin
Bir taraf baya geçti .Bir taraf biraz daha vakit istiyor.Çok sevindim gözün alıştı o zamanç
Morluklar falan ne durumda?
albümünüz var mı ?Bende merak ettim dogrusu zamanla küçülecektir benimkiler şimdi çok dogsl oldu ama ben keşke dikleştirme olsaydı diyorum o şarkıklık bşraz var çünkü.
süt ile dolunca çok rahatsızlık verdi mi?İnsanın gözü alışınca küçülsün istemiyor. Şu an süt salgıladığımdan dolayı devasa boyuta geldiler. 500 cc takılmış gibiEski haline döndüğünde beğenmeyeceğim sanırım
Sütün verdiği rahatsızlığı hissediyorum sadece. Hatta dokununca bile hissedemiyorum protezleri. Ama benim bir yılı geçtiğinden silikonlarım yumuşamıştı zaten : ) şimdilik emzirirken hiç bir sıkıntısını yaşamadım çok şükür.süt ile dolunca çok rahatsızlık verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?