Yok albümü oluşturamadım değil,yüzümün görünmediği fotoğraf çekemedimAlbüm oluşturup foto ekle kısmına girince olması gerekiyor aslında.
Bakın ne güzel kararınızı almıssınız yaptırmak için en zoru oydu benim için :)
Daha o kadar erken ki sureciniz..Inanin ben ilk ayaga kalktigimda dusecekler sanip tutuyordum guluyolardi bana :) ama dedigim gibi 2 hafta sonra bile cok farkli olacak sadece sabredin.Garipsediginiz her seyi hepimiz yasiyoruz hic korkmayin.Agirlik hissi ne durumda ? Tas taşıyorum ben sanki. Meme basım da biraz acı da var ;( 8.gün
Gözünüz aydın.Darısı ben ve isteyen herkese inşallah.Banada kas altı 250 mentor dedi.Çok küçük geldi bana ama doktor dokum olduğu için yeterli olacağını söyledi.Herkese merhabalar, 12 Aralıkta kas zari alti yontemiyle 325 cc natrella marka silikon takılmıştı bana kızlar.Yaklaşik 5 ay oldu ve neler yasadim alisabildim mi paylasmak icin yaziyorum
Öncelikle olacak arkadaşlara tek tavsiyem ihtiyaciniz varsa asla ama asla ertelemeyin.Çunku sonrasinda neden daha once olmadim 1 2 haftalik agri sizi icin mi erteledim diye kafanizi duvarlara vurabilirsiniz
Benim ameliyat surecim çok ağır gecmedi zaten kas zari alti yontemiyle oldum ama eline igne batsa cığlik atan ben ameliyat masasina yatmayi goze alabildim cunku memesizlik canima tak etmisti
Şuan o kadar mutluyum ki ne agrim ne sizim var.Diledigim gibi bikiniler sutyenler dekolteli elbisler denemek harika bir duygu.Benim yaralarim zor iyilestigi icin dikis izlerim duruyor acikcasi surekli bakim yapacak zamanim olmadigindan ve usendigimden ugrasmadim da ama mememin olmasi bile bana o iki cizgiyi unutturuyor
Derimin hassasligindan dolayi biraz catlak olustu buna hala cozum bulamadim.Catlagin caresi yok diyorlar o yuzden beklemedeyim arada aklima gelirse masaj yapiyorumŞuan sadece meme altlarimda biraz uyusukluk var zamanla duzelir mi bi fikrim yok ama genel olarak his yerinde mesela meme ucun asiri hassas dokaninca hemen aciyor.
Genel anlamda ben ameliyat olmaktan memnunum.Umarım ihtiyaci olan herkese nasip olur.Maddi acida birikiminiz varsa hic dusumeyin.Hangi yontemle olursa olsun 15 gun sadece disinizi sikacaksiniz gerisine siz bile inanamiyorsunuz nasil bu kadar hizli iyilesiyorum diye.@Evremnigne
Yok albümü oluşturamadım değil,yüzümün görünmediği fotoğraf çekemedimEvet karar vermek benim içinde çok zor oldu.O kısmı aştım doktora karar vermek en büyük kabus. Neyseki son bölüme geldim.İnşallah iyi bir seçim yapmışımdır.Sizin doktorunuz kimdi
Beni izlermisinGögus arasında ki ayrıklik ne zaman kapanıyor çok fazla bir ayrıkilk oldu bende ödem gidince bu kadar değildi yani aralik
Gözünüz aydın.Darısı ben ve isteyen herkese inşallah.Banada kas altı 250 mentor dedi.Çok küçük geldi bana ama doktor dokum olduğu için yeterli olacağını söyledi.
Beklentimi ifade edebildiğimi düşünüyorum ama garanti olsun diye birde fotoğraf göstericem.Bende 325 cc ye cok kucuk demistim ama inanin simdi iyi ki daha buyugu olmamis diyorum.Bazen sutyenle kocaman duruyor.Eminim beklentinizi anlattiysaniz doktorunuz size dogru olcuyu yapacaktir.
Fotoğraflarınızı görebilir miyimDaha o kadar erken ki sureciniz..Inanin ben ilk ayaga kalktigimda dusecekler sanip tutuyordum guluyolardi bana :) ama dedigim gibi 2 hafta sonra bile cok farkli olacak sadece sabredin.Garipsediginiz her seyi hepimiz yasiyoruz hic korkmayin.
Beklentimi ifade edebildiğimi düşünüyorum ama garanti olsun diye birde fotoğraf göstericem.İnşallah pişman olmam.Benim dikleştirme de yapılacak.Şuan ki ruh halimi anlatamam.Korku,endişe,heyecan,stres hepsi var
Dikleştirme ve protez pazartesi sabah operasyona giricem sizin ki ne zaman heyecanımı yenemiyorumBeklentimi ifade edebildiğimi düşünüyorum ama garanti olsun diye birde fotoğraf göstericem.İnşallah pişman olmam.Benim dikleştirme de yapılacak.Şuan ki ruh halimi anlatamam.Korku,endişe,heyecan,stres hepsi var
Peki şuan iyki yaptırmışım diyomusunuz.Mutsuz hem de nasıl iki çocuk annesiyim.Emzirmeler güzelim memelerimi keçi memesine çevirdi.Eşim rahatsız olmadığını (yalan) söylesede Cinsel anlamda beni çok olumsuz etkiliyor.Kurtulmak istiyorummmmHepimiz aynısını yaşadık.
Ameliyat günümde vazgeçtiğimi söylemeye gitmiştim :)
Sizi hep mutsuz eden bir durumsa kararınızdan dönmeyin :)
Ayyy süper bişey kalmamış.Sorunsuz geçer inşallah.Benimde dikleştirme ve protez 26 Nisan Bende çok heyecanlıyım.Unutayım diyorum mümkün değil çıkmıyor aklımdanDikleştirme ve protez pazartesi sabah operasyona giricem sizin ki ne zaman heyecanımı yenemiyorum
Peki şuan iyki yaptırmışım diyomusunuz.Mutsuz hem de nasıl iki çocuk annesiyim.Emzirmeler güzelim memelerimi keçi memesine çevirdi.Eşim rahatsız olmadığını (yalan) söylesede Cinsel anlamda beni çok olumsuz etkiliyor.Kurtulmak istiyorummmm
İnşallah Birgün bende böyle yorumlar yapabilirim.Kendimi braletlere ve dantele boğacağımBen burda çok mızmızlandım büyük diye üzüldüm ettim ama şuan iyiki yaptırmısım diyorum.
Özellkle giymeye geves ettiğim braletler falan hepsini giyince bir özgüven geldi sormayın :)
Darısı bu daracık ameliyat sütyeninden kurtulursam bana kedicik,Nasıl daralıyorum bir bilsen,bir kurtulayım gelsin dantel çamaşırlar...Ben burda çok mızmızlandım büyük diye üzüldüm ettim ama şuan iyiki yaptırmısım diyorum.
Özellkle giymeye geves ettiğim braletler falan hepsini giyince bir özgüven geldi sormayın :)
Çok güzel olacak inşallahDikleştirme ve protez pazartesi sabah operasyona giricem sizin ki ne zaman heyecanımı yenemiyorum
Darısı bu daracık ameliyat sütyeninden kurtulursam bana kedicik,Nasıl daralıyorum bir bilsen,bir kurtulayım gelsin dantel çamaşırlar...
Inşallah canım darısı başınaÇok güzel olacak inşallah
Benim her yerimi acıtıyor artık sıkıyor resmen 1 ay nasıl geçer bunun içindeDarısı bu daracık ameliyat sütyeninden kurtulursam bana kedicik,Nasıl daralıyorum bir bilsen,bir kurtulayım gelsin dantel çamaşırlar...
İzlemeye aldimBeni izlermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?