Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Albüm oluşturup foto ekle kısmına girince olması gerekiyor aslında.
Bakın ne güzel kararınızı almıssınız yaptırmak için en zoru oydu benim için :)
Yok albümü oluşturamadım değil,yüzümün görünmediği fotoğraf çekemedim Evet karar vermek benim içinde çok zor oldu.O kısmı aştım doktora karar vermek en büyük kabus. Neyseki son bölüme geldim.İnşallah iyi bir seçim yapmışımdır.Sizin doktorunuz kimdi

Agirlik hissi ne durumda ? Tas taşıyorum ben sanki. Meme basım da biraz acı da var ;( 8.gün
Daha o kadar erken ki sureciniz..Inanin ben ilk ayaga kalktigimda dusecekler sanip tutuyordum guluyolardi bana :) ama dedigim gibi 2 hafta sonra bile cok farkli olacak sadece sabredin.Garipsediginiz her seyi hepimiz yasiyoruz hic korkmayin.

Gözünüz aydın.Darısı ben ve isteyen herkese inşallah.Banada kas altı 250 mentor dedi.Çok küçük geldi bana ama doktor dokum olduğu için yeterli olacağını söyledi.

Benşm doktorumu barış keklikti canım.

Bende 325 cc ye cok kucuk demistim ama inanin simdi iyi ki daha buyugu olmamis diyorum.Bazen sutyenle kocaman duruyor.Eminim beklentinizi anlattiysaniz doktorunuz size dogru olcuyu yapacaktir.
Gözünüz aydın.Darısı ben ve isteyen herkese inşallah.Banada kas altı 250 mentor dedi.Çok küçük geldi bana ama doktor dokum olduğu için yeterli olacağını söyledi.

Bende 325 cc ye cok kucuk demistim ama inanin simdi iyi ki daha buyugu olmamis diyorum.Bazen sutyenle kocaman duruyor.Eminim beklentinizi anlattiysaniz doktorunuz size dogru olcuyu yapacaktir.
Beklentimi ifade edebildiğimi düşünüyorum ama garanti olsun diye birde fotoğraf göstericem.İnşallah pişman olmam.Benim dikleştirme de yapılacak.Şuan ki ruh halimi anlatamam.Korku,endişe,heyecan,stres hepsi var

Daha o kadar erken ki sureciniz..Inanin ben ilk ayaga kalktigimda dusecekler sanip tutuyordum guluyolardi bana :) ama dedigim gibi 2 hafta sonra bile cok farkli olacak sadece sabredin.Garipsediginiz her seyi hepimiz yasiyoruz hic korkmayin.
Fotoğraflarınızı görebilir miyim

Hepimiz aynısını yaşadık.
Ameliyat günümde vazgeçtiğimi söylemeye gitmiştim :)
Sizi hep mutsuz eden bir durumsa kararınızdan dönmeyin :)

Dikleştirme ve protez pazartesi sabah operasyona giricem sizin ki ne zaman heyecanımı yenemiyorum

Hepimiz aynısını yaşadık.
Ameliyat günümde vazgeçtiğimi söylemeye gitmiştim :)
Sizi hep mutsuz eden bir durumsa kararınızdan dönmeyin :)
Peki şuan iyki yaptırmışım diyomusunuz.Mutsuz hem de nasıl iki çocuk annesiyim.Emzirmeler güzelim memelerimi keçi memesine çevirdi.Eşim rahatsız olmadığını (yalan) söylesede Cinsel anlamda beni çok olumsuz etkiliyor.Kurtulmak istiyorummmm

Dikleştirme ve protez pazartesi sabah operasyona giricem sizin ki ne zaman heyecanımı yenemiyorum
Ayyy süper bişey kalmamış.Sorunsuz geçer inşallah.Benimde dikleştirme ve protez 26 Nisan Bende çok heyecanlıyım.Unutayım diyorum mümkün değil çıkmıyor aklımdan

Ben burda çok mızmızlandım büyük diye üzüldüm ettim ama şuan iyiki yaptırmısım diyorum.
Özellkle giymeye geves ettiğim braletler falan hepsini giyince bir özgüven geldi sormayın :)

Ben burda çok mızmızlandım büyük diye üzüldüm ettim ama şuan iyiki yaptırmısım diyorum.
Özellkle giymeye geves ettiğim braletler falan hepsini giyince bir özgüven geldi sormayın :)
İnşallah Birgün bende böyle yorumlar yapabilirim.Kendimi braletlere ve dantele boğacağım

Darısı bu daracık ameliyat sütyeninden kurtulursam bana kedicik,Nasıl daralıyorum bir bilsen,bir kurtulayım gelsin dantel çamaşırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…