Canım ben 75c ve d arası hala şişliklerim ödemlerin var yeni fotolar koydum bakarsın şekli otıruyor.Ben senin içine sinecek diye düşünüyoru benimde kasüstü.
Zaten sen dolgun seviyorsun asla zorlanmazsın ve bence cok güzel olacak beklediğine değer gör bak :)
Ayy hemen bakıyorum :*
Ben emzirmeyeli 6 ay oluyor. Sütüm tam kesilmediği zamanHayır ben buralarda yeniyim mesajları bile zor takip ediyorum su an . Ameliyat olmayı kafaya koyduktan sonra araştırmalar yaparken buldum sizi, ama dünden beri çok moralim bozuldu, meme ultrasonu istemişti doktor, ben emzirmeyi bırakalı altı ay kadar oldu sut kanallarım genişmiş yanı bir miktar sut var daha göğsümde, buda riskli oluyormus mikrop kapilabiliyormus, sonra buradaki arkadaslardan bazılarında dalgalı bi görüntü oluşmuş onu sordum doktora onu önceden kestiremeyiz bir ihtimal oda dedi. Sonra dikişleri tutmayan arkadaşları bir yıl olmuş daha yüz üstü hatta yan yaramayan arkadaşları duyunca iyice canim sikildi , sizde bu işi yapmış ve memnun kalmış kişilersiniz ondan görmek istemiştim fotoları , tabi size de hak veriyorum yine de teşekkürlerKeediciK arzum77
evet canım 11 Nisan nasipse11 nisanmıydı tarihinizAnaPatron
Benim meme dokum senden daha azdı seninki biraz daha dolgun durur benimkinden :)
Güzel dokunda var çünkü :)
Ben büyük istemiyorum cünkü kendim cok miniğim minyonların efendisiyim :) 160 boy 48 kg bedenim ufak oldugu için biz 275 düşünüyoruz uygunu bu olr diye. Protezi elime aşdım oldukca içli dışlı oldum mıncıkladım filan hosuma gitti bakalım hayırlısı..Cnm sende durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor hazırlıklar drla görüşme yaptinmi CC ve yöntem konusunda ne uygulanacak bilgin varmı ?
Canım kedicigim C cup D cup arası demişsin, C cup oluyumda D cup piyango olur bana :))) ilk bir kaç hafta boyut olarak kendimi hazırladım direk büyük gelmicek gözüme kas altı olduğu için, ama her hafta foto çekeceğim ki değişimi gözlemlemek için :)
Ben emzirmeyeli 6 ay oluyor. Sütüm tam kesilmediği zaman
evet canım 11 Nisan nasipse
Ben büyük istemiyorum cünkü kendim cok miniğim minyonların efendisiyim :) 160 boy 48 kg bedenim ufak oldugu için biz 275 düşünüyoruz uygunu bu olr diye. Protezi elime aşdım oldukca içli dışlı oldum mıncıkladım filan hosuma gitti bakalım hayırlısı..
Günde üç dört defa filan ameliyattan vazgeçiyorum sonra haydeee tekrar ikna oluyorum.
Bakalım kendime bi sürpriz yapmazsam cuma silikonlanıcam inşallah..
Çok rahat c cup olursun canım :)
Ben şahane fotolar bekliyorum senden :)
Beklediğime değdi diyeceksin.
Çok merak ediyorum sendeki gelişmeleri :)
Teşekkür ederim sağ taraftaki oturmadı onu bekliyorum o da inince daha orantilı olacaklar inşallahÇok güzeller canım:)
İzlemeye aldim şimdiden senin bu enerjine heyacanina bayılıyorum eminim çok güzel olcaklarHemde ne pozlar ne fotolar gelecek emin ol çılgınlığa hazır olun :))) üstten yandan alttan önden her pozisyonda :) yeterki aşık oluyum onlara resim çekmeye doyamam
bende ameliyattan çıkınca 3. gün oldum bu ikinci regl dönemim onun için çok şaşkınımKesinlikle ameliyatla ilgisi var ameliyata girecegim gun regl olmak uzereydim ki gunum de asla sasmaz yillardir. ameliyattan tam uc hafta sonra regl oldum
Selam izlemeye alırmısın beni deTeşekkür ederim sağ taraftaki oturmadı onu bekliyorum o da inince daha orantilı olacaklar inşallah
İzlemeye aldim şimdiden senin bu enerjine heyacanina bayılıyorum eminim çok güzel olcaklar
Ben yarın sabah giriyorum 7,500 tlKızlar bende bu yaz ameliyat olmak istiyorum da şuan dolar malum çok arttı ne en son ameliyat olanlar ne kadara oldu acaba ?
Fiyat iyiymiş nrredenoluyorsun acabaBen yarın sabah giriyorum 7,500 tl
Ya ben daha fazladır diye bekliyodumm sevindim peki doktorunuz kim acaba ?Ben yarın sabah giriyorum 7,500 tl
Ekrem keskin doktorumYa ben daha fazladır diye bekliyodumm sevindim peki doktorunuz kim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?