Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayy hemen bakıyorum :*

Ben emzirmeyeli 6 ay oluyor. Sütüm tam kesilmediği zaman
11 nisanmıydı tarihiniz AnaPatron
evet canım 11 Nisan nasipse

Benim meme dokum senden daha azdı seninki biraz daha dolgun durur benimkinden :)
Güzel dokunda var çünkü :)

Canım kedicigim C cup D cup arası demişsin, C cup oluyumda D cup piyango olur bana :))) ilk bir kaç hafta boyut olarak kendimi hazırladım direk büyük gelmicek gözüme kas altı olduğu için, ama her hafta foto çekeceğim ki değişimi gözlemlemek için :)

Cnm sende durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor hazırlıklar drla görüşme yaptinmi CC ve yöntem konusunda ne uygulanacak bilgin varmı ?
Ben büyük istemiyorum cünkü kendim cok miniğim minyonların efendisiyim :) 160 boy 48 kg bedenim ufak oldugu için biz 275 düşünüyoruz uygunu bu olr diye. Protezi elime aşdım oldukca içli dışlı oldum mıncıkladım filan hosuma gitti bakalım hayırlısı..
Günde üç dört defa filan ameliyattan vazgeçiyorum sonra haydeee tekrar ikna oluyorum.
Bakalım kendime bi sürpriz yapmazsam cuma silikonlanıcam inşallah..

Çok rahat c cup olursun canım :)
Ben şahane fotolar bekliyorum senden :)
Beklediğime değdi diyeceksin.
Çok merak ediyorum sendeki gelişmeleri :)

Cnm benim ben senden 4 cm çık kisayim kilom 52 çok zayıf değilim kiloluda değilim 38 bedenim zaten resimlerim var görmüşsündür , ama ben kendime yalancı dolgunluk verdiğim zaman aynada çok beğeniyorum bana göre dolgun göğüs her kadına yakışıyor bak kız kardeşim le aynı boydayiz ve benden daha zayıf 49 olmasi lazım Rabbim ona meme vermiş C cup takıyor gayet dolgun ve kesinlikle vücuduna uyumsuz durmuyor hoş duruyor herkes gönlündeki memelere kavussun :)

Çok rahat c cup olursun canım :)
Ben şahane fotolar bekliyorum senden :)
Beklediğime değdi diyeceksin.
Çok merak ediyorum sendeki gelişmeleri :)

Hemde ne pozlar ne fotolar gelecek emin ol çılgınlığa hazır olun :))) üstten yandan alttan önden her pozisyonda :) yeterki aşık oluyum onlara resim çekmeye doyamam

İzlemeye aldim şimdiden senin bu enerjine heyacanina bayılıyorum eminim çok güzel olcaklar

Canımsın
İnşallah bitanem içimde bir sıkıntı yok aslında , şuan tek endişem kas altı kesinleştiği için rahat atlayabilirmiyim korkusu var onun dışında iyiyim öpüyorum cnm benim

Kızlar bende bu yaz ameliyat olmak istiyorum da şuan dolar malum çok arttı ne en son ameliyat olanlar ne kadara oldu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…