Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Izler misiniz benimde natrelle 325 sizinkini merak ettim

Kızlar ben kısmet olursa bu cuma aahbahı operasyona giriyorum, önerileriniz var mı :)
Şimdiden geçmiş olsun canım endişelene stres yapma ağrı kesicilerini ihmal etme bol su iç bir de buz koy odemlere iyi geliyor önden düğmeli bir pijama veya gecelik götür umarım kolay rahat bir süreç olur

Nasılsınız kas altı mıydı toparlandınız mı
Kas üstü diye girdik ameliyata ama taktıktan sonra Dr beğenmeyip kas altına almış,ilk 3- 4 gün evet sıkıntılı,Ben 5. gün işe başladım ,bugün 7. günüm araba kullandım.Sırt üstü yatmak ve ameliyat sütyeni dışında çok şükür sıkıntım yok.

Maşallah sizede cok gecmis olsun teşekkürler

arkadaşlar ameliyat sonrası regli düzeniniz nasıldı? benim çok gecikti delirmek üzereyim bedenen tam toparlandım derken psikolojim bozuldu gerginlikten

doktoruma sordum ameliyattan dolayı regli gecikmez miş bugüne kadar düzensizliğim hiç olmamıştı ama o yüzden buna inanamıyorum

Arkadaşlar ben geldim :) son 1 gün , bugün sevgili drcugumla servis bölümünde görüşme yaptık göğsümde çizim yaptı garip birsuru aletler ile sagdan soldan yukardan aşağıdan ölçümü yaptı ölçümün karşılığını kitabını açarak gösterdi 350 CC rahat sigiyor 11.5 cm di sanırım yanlış hatırlamıyorsam :) kas üstü olarak drum kas zarı altı tekniğini uyguluyormus direk kas üstüne yani meme derisinin altına değil avantajlari dez avantajları anlattı bilirsinizki kas üstü takılanlara hep aynı soruyu sordum hissediyormusun eline geliyormu diye , onun garantisini vermedi hissedebilirsin yuksek profil kullancaz ve büyük bir protez olduğu için kas zarı altıda olsa hastalarından hissedende var hissetmeyen kesinlikle eline gelmeyende var bunun garantisini veremem dedi ve en son benim pimpirikligimden dolayı :) kas altına karar verdik mentor 350 CC pütürlü yüzey , hocamın çizimleri halen üzerimde cikarmadim onlarla uyucam :) çok heyecanlanıyorum aynada gördükçe :) ve halen inanamıyorum o sedyeye yatmadikcada inanamicam 350 ler kervanına katilcam cuma günü ameliyat haneye girerken hocam sigarsa 350 üstünüde deneyin dicem inşallah kizdirmam :) çünkü hocamla ilk görüşmede daha katıydı CC konusunda kesinlikle büyük protezden yana değildi 3 ayda adamı cildirttim kesinlikle iddialı göğüsten yana değildi :) en sonunda iddialı bir göğüs istiyorsun sınırları senin için zorlucam dedi :) cuma gününü heyecanla bekliyorum yeni katılan arkadaşlar var aramıza hoşgelmisler darısı en yakın zamanda size olsun inşallah

350 cc grubuna hoşgeldin diyorum o zaman :)
Hayallerine kavuşmana çoook az kaldı.
Herşey hayallerindeki gibi olur umarım :)

350 cc grubuna hoşgeldin diyorum o zaman :)
Hayallerine kavuşmana çoook az kaldı.
Herşey hayallerindeki gibi olur umarım :)

Evet ya kedicik , ara ara 350 CC olan arkadaşlara bakıyorum nasıl diye kesinlikle tatmin edecek beni , sadece şunu söyledi instigramdan bir yabancı site gösterdi , kas altı koyulan protezin zamanla nasıl kendini belli ettiğini gösterdi şok oldum , sana gösteriyorum ki ameliyat tan çıkınca hocam neden bunlar basık ve küçük deme dedi kaslar zamanla kendini saldikca boyutu ortaya çıkacak dedi , ki zaten hazirlikliyim birsey sorcam senin dokunla benim dokum hemen hemen aynıydı , sen 350 CC hangi cup sütyen takıyorsun ?

Canım ben 75c ve d arası hala şişliklerim ödemlerin var yeni fotolar koydum bakarsın şekli otıruyor.Ben senin içine sinecek diye düşünüyoru benimde kasüstü.
Zaten sen dolgun seviyorsun asla zorlanmazsın ve bence cok güzel olacak beklediğine değer gör bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…