Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Z
Geçmiş olsun.Darısı bana ve tüm bekleyenlere.Kas altı bahsedildiği gibi çok zor mu?bana da 250 cc high profil kas altı mentor takılacak
orlukları car ama tuvalet kapısını kendim açıp tek başıma dişlerimi fırcaladım mesela evet baskı cok nefes aldıkca batıyor bişiler memeye ama geçicek dünden daha iyiyim

Z

orlukları car ama tuvalet kapısını kendim açıp tek başıma dişlerimi fırcaladım mesela evet baskı cok nefes aldıkca batıyor bişiler memeye ama geçicek dünden daha iyiyim
Hadi bakalım.Çok hızlı iyileşildiğini okumuştum forumda.26 Nisa’na kadar heyacandan ölmem inşallah.

Hemen kbb doktoruna git,ameliyat olacağını söyle. Ona göre Antibiyotik ve ilaç desteği al . Merak etme ona göre ilaç veriyorlar . Kendi doktorunuda bilgilendir,şu şu ilaçlara başladım de. Bitki çaylarından uzak dur. Zencefil bile kan sulandırabilir kullanma bence.

Cok sevindim canim. Gozun aydin diyorum sana. Ccokk gecmis olsun

Geçmiş olsun darisi basima ben de 2 hafta sonra olucam. Beni de izler misin?@leyla_ebrum Benim de 350civati takilacak buyuk mu olur acaba diye dusunuyorum

Cnm albümü olmayanları izlemeye alamıyorum malesefff , 350 CC kesinlikle büyük bir protez değil benim boy ve kiloma göre tam oldu daha büyüğü beni kaldırmazmis çok zayifsan ve boyun kısa ise tabiki büyük olur en iyisi drun bilir onlar bizden daha iyi biliyor :*

Kuzum senin boy kilo nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…