Limon kullanamıyorum maalesef.Zencefil ve limonla çay yap c vitamini takviyesi al mutlaka
orlukları car ama tuvalet kapısını kendim açıp tek başıma dişlerimi fırcaladım mesela evet baskı cok nefes aldıkca batıyor bişiler memeye ama geçicek dünden daha iyiyimGeçmiş olsun.Darısı bana ve tüm bekleyenlere.Kas altı bahsedildiği gibi çok zor mu?bana da 250 cc high profil kas altı mentor takılacak
Sanada geçmiş olsun canım.Kendim oturup kalkabiliyorum bugün ama yatıp kalkamıyorum:)
Hadi bakalım.Çok hızlı iyileşildiğini okumuştum forumda.26 Nisa’na kadar heyacandan ölmem inşallah.Z
orlukları car ama tuvalet kapısını kendim açıp tek başıma dişlerimi fırcaladım mesela evet baskı cok nefes aldıkca batıyor bişiler memeye ama geçicek dünden daha iyiyim
Hemen kbb doktoruna git,ameliyat olacağını söyle. Ona göre Antibiyotik ve ilaç desteği al . Merak etme ona göre ilaç veriyorlar . Kendi doktorunuda bilgilendir,şu şu ilaçlara başladım de. Bitki çaylarından uzak dur. Zencefil bile kan sulandırabilir kullanma bence.Geçmiş olsun kızlar yeni cicileriniz hayırlı olsun
Arkadaşlar ben grip oldum. Öksürük balgam fenayım. Zencefil bal yiyorum. Ameliyatın ertelenmesini istemiyorum napıcamçarşambaya kadar iyileşmiş olmam lazım. Öneri verin bana nolur nasıl hızlı iyileşirim
Geçmiş olsun darisi basima ben de 2 hafta sonra olucam. Beni de izler misin?@leyla_ebrum Benim de 350civati takilacak buyuk mu olur acaba diye dusunuyorumAldım cnm :)
Benim de 20sindeÇok geçmiş olsun.Benimde 26 Nisan ameliyat günüm.Bazen vazgeçer gibi oluyorum.Çok korkuyorum kötü olur beğenmem diyeYazdıkların moral verdi.Beni de izlemeye alırmısın.
Ayyy zaman hiç geçmiyor sanki.Benim de 20sinde
hadi bakalım memnun kalırız hepimiz inşallahBenim de 20sinde
HaydaaaBen hala hiç bişi yiyemedm yedikce kusuyorum kızlar napıcam
Cok sevindim canim. Gozun aydin diyorum sana. Ccokk gecmis olsunCanlarimmm özür dilerim buraya girip haber veremediğim için , dün çok kotuydum kollarım kazık gibiydi ve akşama kadar uyudum gezemedim birşey yiyip icemedim gerçekten kas altı çok zormuş dün uyandikca ağrıdan baskıdan ağladım,bugün dünden biraz daha iyiyim destekle kalkıp gezinebildim miğde bulantısı hic yaşamadım çok şükür narkozu idrarla atıyorum , dün WC ye bile kalkamadım kayınvalidem sağolsun sürgü ile halletti bugün destekle WC ye çıkıyorum biraz gezinip yatıyorum , 350 CC mentor marka high profil pütürlü yüzey yuvarlak takıldı , burnumun hiç ağrısı yok sadece tamponlar zorluyor hiç nefes alamıyorum gogsumun ağrısından zaten burnu düşüncek durumda değilim dün 12 de girdim dortbucuk ta cikmisim kendime geldiğimde ameliyat haneden odaya gelene kadar bağırdım ağladım çok kotuydum bandaj var gogsumun üstünde sağ memem çok odemli ve şiş sol memem daha rahat , sabah drum kontrole geldi bandaji açtı gözlerime inanamadim çok beğendim :))) tabiki kaslarim baskı yapıyor zamanla kendini saldikca dahada güzelleşebilecegine inanıyorum canlarım :* dün msj yazacak durumda değildim kollarımı oynatamiyordum bugün msj yazabilecek duruma geldim bende 350 ler kervanina katıldım çok şükür 36 yaşında meme sahibi oldum, tmm çok zor bir süreç kolay bir ameliyat değil ama dün bile okadar ağrım olmasına rağmen pişman olmadım hayatımda kendimle ilgili yaptığım en güzel şey olmak isteyen arkadaşlar kesinlikle eetelemeyin sabah aynada gösterdi drum işte o an tüm ağrım geçti duygulandım şimdilik bu kadar sormak istediğiniz birşey olursa cvp veririm buarada drum ANKARA KEÇİÖREN ARAŞTIRMA HASTANESİ
Uzman Dr : Mehmet hakan bulam
Çok sıkıntılı bir yapıya sahip olduğum halde bıkmadan usanmadan beni dinledigi için özel klinikte gibi bizi hissettirdigi için ilgisi alakası bizi psikolojik anlamda müthiş bir şekilde motive ettiği için yakışıklı druma burdan şükranlarımı sunuyorum onu çok seviyorum iyiki iyiki hakan hocami bbulmusum çünkü beni çekebilecek bir Dr tanımıyorum :))) hepinize sevgiler
Geçmiş olsun darisi basima ben de 2 hafta sonra olucam. Beni de izler misin?@leyla_ebrum Benim de 350civati takilacak buyuk mu olur acaba diye dusunuyorum
Cok sevindim canim. Gozun aydin diyorum sana. Ccokk gecmis olsun
Gecmis olsun. Bulantilar icin ilac veriliyor canim drdan isteseydin .Ben hala hiç bişi yiyemedm yedikce kusuyorum kızlar napıcam
Kuzum senin boy kilo nedirCnm albümü olmayanları izlemeye alamıyorum malesefff , 350 CC kesinlikle büyük bir protez değil benim boy ve kiloma göre tam oldu daha büyüğü beni kaldırmazmis çok zayifsan ve boyun kısa ise tabiki büyük olur en iyisi drun bilir onlar bizden daha iyi biliyor :*
Birkaç güne rahatlarsın canımKendim oturup kalkabiliyorum bugün ama yatıp kalkamıyorum:)
Ben 5. gün başladım bünyeye göre değiliyorCanım rapor vs iste 5 gün çok az gibi geldi bana
Canım bende çık oldu hatta 9. Günde hala ara ara oluyor sıkıntı etme kas altı olduğu için kaslarda kramp benzeri ağrı yapıyorKızlar nefes aldıkca iki göğsümün arasına sancı giriyor daha önce yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?