Selam kızlar
Şimdi size yazdığım krem markalarından kullananlar hangisinin iyi olduğunu yazabilir mi ?
Fiyatlar 65 - 120 arası zaten
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel
Tatlım,sütyen içi denemesi ile Ameliyat sonrası sonuç asla aynı olmaz!! Kas,meme dokusu baskı yapacağı için o görüntüden küçük duracak. Bunu göz önünde bulundur. Doktor senin 265 cc nin nasıl durduğunu,neyi beğendiğini gördüğünde az çok kaç cc nin aslında o boyuta getireceğini anlayabilir. Bu yüzdende sana 265 cc degil,300-320-340 lambirer denerim demiştir .1 yıldır okuyorum burayı. İlk görüşmeme gittim nihayet. Ona olacağım diye değil de bilgi alayım diye. Belki kafama yatar bilemiyorum.
Aysegül Sivri.
Sporcu atleti gibi bişey giydirdi. İçine protezleri koydu. Bana hangileri olmayacağını vs anlattı. Ben de istemediğim tipleri anlattım. Yanlara taşma vs istemiyorum dedim. Koyduğu protezlerden sonra bu boy çok güzel oldu kaç cc dedim. Ben şok :) 265 cc ye güzel demişim.
Dedim çoğu kişi 350 den aşağı küçük geliyo gözüme diyo ama. Hatta beğendiğim fotoları gösterdim kendi hastalarından vs beğendiklerim de 350, 325, 340 gibi taktıranlar. (Eski yapısı benim gibi olup bu cc yi taktıranlar yani)
Ama sütyene koyduğu 265 inde beğendim yani kızlar. Şuan bende az diye gözüme hoş mu geldi, sonra alışırım da küçük mü gelir.
Emzirdiğim için yapım esnek alır dedi 350 vs de.
Ama bana bırakırsan ameliyata 300,320,340 la girerim bi duruşuna bakarım dedi.
DermatixSi yi ben bir yanik tedavisi sonrasinda kullanmistim ama cok faydasini gormemistim :/ hatta keske onun yerine madecasol falan surseymisim daha cok faydasi olurdu gibi geliyor.Selam kızlar
Şimdi size yazdığım krem markalarından kullananlar hangisinin iyi olduğunu yazabilir mi ?
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel
Hemen gösterdim ben :) Şok olur ama iyi yönde :)Kızlar bişiy sorucam. Benim gibi dikleştirme ve protez olanlar eşinize ne zaman gösterdiniz göğüslerinizi. Yaralarınızı daha doğrusu. Şok olur mu adamcağız yaa. Kesilerim nerde nasıl hiç bahsetmedim. Ama o da hiç sormadı. Bi fikir verin nolur.
Canım ben kilo vermek sorun olur mu sonuçta göğüs çapı degisecek dedim 40 kiloya düşmezsen olmaz dedi yani sıkıntı yok 5 kiloyla 10 kiloyla olcak şey degil kendi dokunuz azalir veya artar o da yağ dokunuz çok bir fark olmadıkça sıkıntı yaratıcağını bende sanmıyorumHerhangi bir hastalığı yok.
1.60 boyunda şuan 56 kg teyzem.
Daha fazlası protezin yerini dengesizleştirir tarzı yorumlar yapmış bilemedim.
Kendi doktoruma da sorup öğreneyim buraya da yazarım kızlar :)
Canım ben kilo vermek sorun olur mu sonuçta göğüs çapı degisecek dedim 40 kiloya düşmezsen olmaz dedi yani sıkıntı yok 5 kiloyla 10 kiloyla olcak şey degil kendi dokunuz azalir veya artar o da yağ dokunuz çok bir fark olmadıkça sıkıntı yaratıcağını bende sanmıyorum
Ben 38 bedenim zayıf değilim şişmanda değilim 300 cc bana küçük geldi ama ben büyük istemiyordum b cup oldu şu an bir tık büyük olsun isterdim sonradan küçülüyor ama korktum büyük olcak diye ben b cup istiyordum öyle olduFotona bakınca beğeniyorum mesela, genelde yani beğendiklerim 350 gibi(yapıya göre bi tık büyük/küçük durabilir herkeste)
Ama sütyene o kadarı koyunca taşıyamıycakmışım gibi geldi :) önümde kocaman.
Hadi hayırlısı,güzel haberlerle aramızda olKızlarrrr canım kızlar yarın sabah gidiyorum.11 de anestezi doktoru görücek.1 gibi operasyona alırlar diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlıyım.Dualarınıza ihtiyacım var.Bu süreçte gerek fotoğraflarınızla gerek bilgilerinizle çok yardımcı oldunuz.Ayrı ayrı teşekkür ederim.@leyla_ebrumdeniz1923 Liva5990 AnaPatron gulay86 kiwii meliSSAnil prensespinar S Sevi35 ve arzum77 Arzum özellikle sana teşekkür ederim.Bilgilerin den çok faydalandım.Hastane çantamı bile senin bilgilerin doğrultusunda hazırladım.Kafama bir soru takıldığında cevabımı mutlaka senin yorumlarında buldum.Allah razı olsun herbirinizden.Güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle.
Teşekkür ederim.İnşallahHadi hayırlısı,güzel haberlerle aramızda ol
Canım ben dermatix si kullanıyorum ama 7. Gün başladım o krem olgunlaşmamış yaralarda etkili diye biliyorum. Birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geldi Benin kesi yerimeSelam kızlar
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel
Cnm fotonu göremedim fotosu olanlarla karşılıklı izleşiyoruz kusura bakma lütfen olurmu.bende bakma bilirmiyim
Sağol cnm inşallah, valla Dr dikleştirmeye gerek yok derin gayet sıkı dedi umarım gerçekten sorun olmaz.Alyam2021 canim resimleri gordum haklisin o sutyenleri tekrar dolu dolu giymek sana bambaska hissettirecektir,tek takildigim umarim diklestirmesiz mutlu olursun,sonraki yillarda bir sorun cikmaz...
İzledim cnm :))Alyam2021 benide izler misin
Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz ,ayy ne heycanlısındır şimdi bende heyecanlandım senin adına bak :))Kızlarrrr canım kızlar yarın sabah gidiyorum.11 de anestezi doktoru görücek.1 gibi operasyona alırlar diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlıyım.Dualarınıza ihtiyacım var.Bu süreçte gerek fotoğraflarınızla gerek bilgilerinizle çok yardımcı oldunuz.Ayrı ayrı teşekkür ederim.leyla_ebrum deniz1923 Liva5990 AnaPatron gulay86 kiwii meliSSAnil prensespinar S Sevi35 ve arzum77 Arzum özellikle sana teşekkür ederim.Bilgilerin den çok faydalandım.Hastane çantamı bile senin bilgilerin doğrultusunda hazırladım.Kafama bir soru takıldığında cevabımı mutlaka senin yorumlarında buldum.Allah razı olsun herbirinizden.Güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle.
:))) Teşekkür ederim.Evet çok heyecanlıyım.Senin de az kalmış baya.Geçmiyor zaman dediğini duyar gibiyim. :)))Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz ,ayy ne heycanlısındır şimdi bende heyecanlandım senin adına bak :))
Buarada beni izlermisin.:))) Teşekkür ederim.Evet çok heyecanlıyım.Senin de az kalmış baya.Geçmiyor zaman dediğini duyar gibiyim. :)))
Canimm sana harika bir operasyon diliyorum. Lutfen pozitif gir ameliyata. Her sey cok guzel olacak. Ve tabiiki bizi bilgilendir bir araKızlarrrr canım kızlar yarın sabah gidiyorum.11 de anestezi doktoru görücek.1 gibi operasyona alırlar diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlıyım.Dualarınıza ihtiyacım var.Bu süreçte gerek fotoğraflarınızla gerek bilgilerinizle çok yardımcı oldunuz.Ayrı ayrı teşekkür ederim.leyla_ebrum deniz1923 Liva5990 AnaPatron gulay86 kiwii meliSSAnil prensespinar S Sevi35 ve arzum77 Arzum özellikle sana teşekkür ederim.Bilgilerin den çok faydalandım.Hastane çantamı bile senin bilgilerin doğrultusunda hazırladım.Kafama bir soru takıldığında cevabımı mutlaka senin yorumlarında buldum.Allah razı olsun herbirinizden.Güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?