Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam kızlar
Şimdi size yazdığım krem markalarından kullananlar hangisinin iyi olduğunu yazabilir mi ?
Fiyatlar 65 - 120 arası zaten
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel

Tatlım,sütyen içi denemesi ile Ameliyat sonrası sonuç asla aynı olmaz!! Kas,meme dokusu baskı yapacağı için o görüntüden küçük duracak. Bunu göz önünde bulundur. Doktor senin 265 cc nin nasıl durduğunu,neyi beğendiğini gördüğünde az çok kaç cc nin aslında o boyuta getireceğini anlayabilir. Bu yüzdende sana 265 cc degil,300-320-340 lambirer denerim demiştir .
Üç boyutlu sonuç gösteren Vectra cihazları da ameliyat sonucunun aynısını,tıpatıp aynısını göstermez. Forumda hiçkimse o görüntü ile aynı sonucu alamadı.
Bunlar tahmini sonuçları gösteren sistemler denemeler Aslında. Birçok doktorda bu yöntemlerden uzak duruyor çünkü hasta bu sefer aynı beklenti içine giriyor,aynı sonucu alamayınca da mutsuz oluyor sorun yaşıyor. Misal sütyen denemesinde 250 cc yi beğeniyor,ameliyatta deneniyor ve hastaya misal 300 cc takılıyor. Hasta ameliyattan Sonra ilk sorusu kaç cc takıldı olunca ve 300 ü duyunca eyvah büyük oldu endişesine ve mutsuzluğa ulaşıyor. Zamanla göğüslerin değişeceğine ve asıl görüntüye ancak altı ay bir sene Sonra ulaşacağını düşünmüyor. Kendini yiyip bitiriyor..
Esnemiş olan göğüse heleki içi doldurmayan bir protez kullanılırsa o gögüs kalkmaz,diri bir gögüs olmaz. Böyle bir göğüse ameliyatta deneme protezleri denenmeden öyle sütyen içi deneme ile kaç cc olabilir görüntüsünü anlayamazsınız.
En önemli nokta hasta nasıl bir gögüs istiyor. Bunu doktora çok iyi anlatmalı. Görsellerle bunu izah edebilir. Doktor neler yapılabilir,ne kadar büyütülebilir bunu hastaya çok iyi anlatmalı. Hasta ufak diri bir gögüs istiyorsa dikleştirme toparlama gerekebilir. hastanın göğüs yapısına göre farklı tekniklere ihtiyaç duyulabilir.
Sütyen içi denemeleri evdede yapabilirsiniz hem. Bir buzdolabı poşetine evde mutfak teraziniz varsa misal 300 ge pirinç tartın koyun. Penye sütyenin içine koyun,aynı şey ama dediğim gibi bunalt net sonucu göstermez. Dıştan sütyen içindeki büyüklük farklı,kasın altında,meme dokusu altına girmiş protezin aldığı baskı nedeni ile verdiği görüntü farklı

Selam kızlar
Şimdi size yazdığım krem markalarından kullananlar hangisinin iyi olduğunu yazabilir mi ?
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel
DermatixSi yi ben bir yanik tedavisi sonrasinda kullanmistim ama cok faydasini gormemistim :/ hatta keske onun yerine madecasol falan surseymisim daha cok faydasi olurdu gibi geliyor.

Hemen gösterdim ben :) Şok olur ama iyi yönde :)

Herhangi bir hastalığı yok.
1.60 boyunda şuan 56 kg teyzem.
Daha fazlası protezin yerini dengesizleştirir tarzı yorumlar yapmış bilemedim.
Kendi doktoruma da sorup öğreneyim buraya da yazarım kızlar :)
Canım ben kilo vermek sorun olur mu sonuçta göğüs çapı degisecek dedim 40 kiloya düşmezsen olmaz dedi yani sıkıntı yok 5 kiloyla 10 kiloyla olcak şey degil kendi dokunuz azalir veya artar o da yağ dokunuz çok bir fark olmadıkça sıkıntı yaratıcağını bende sanmıyorum

Çok kilo almadıkça sorun olmuyormuş :)
Şükürler olsun ki :)
4 kg paniğe girdim :)

Ben 38 bedenim zayıf değilim şişmanda değilim 300 cc bana küçük geldi ama ben büyük istemiyordum b cup oldu şu an bir tık büyük olsun isterdim sonradan küçülüyor ama korktum büyük olcak diye ben b cup istiyordum öyle oldu

Kızlarrrr canım kızlar yarın sabah gidiyorum.11 de anestezi doktoru görücek.1 gibi operasyona alırlar diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlıyım.Dualarınıza ihtiyacım var.Bu süreçte gerek fotoğraflarınızla gerek bilgilerinizle çok yardımcı oldunuz.Ayrı ayrı teşekkür ederim. leyla_ebrum deniz1923 Liva5990 AnaPatron gulay86 kiwii meliSSAnil prensespinar S Sevi35 ve arzum77 Arzum özellikle sana teşekkür ederim.Bilgilerin den çok faydalandım.Hastane çantamı bile senin bilgilerin doğrultusunda hazırladım.Kafama bir soru takıldığında cevabımı mutlaka senin yorumlarında buldum.Allah razı olsun herbirinizden.Güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle.

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı,güzel haberlerle aramızda ol

Selam kızlar
Scarex Jel
DermatixSi
Siliskar
Contractubex jel
Canım ben dermatix si kullanıyorum ama 7. Gün başladım o krem olgunlaşmamış yaralarda etkili diye biliyorum. Birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geldi Benin kesi yerime

Alyam2021 canim resimleri gordum haklisin o sutyenleri tekrar dolu dolu giymek sana bambaska hissettirecektir,tek takildigim umarim diklestirmesiz mutlu olursun,sonraki yillarda bir sorun cikmaz...
Sağol cnm inşallah, valla Dr dikleştirmeye gerek yok derin gayet sıkı dedi umarım gerçekten sorun olmaz.

Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz ,ayy ne heycanlısındır şimdi bende heyecanlandım senin adına bak :))

Canim
Canimm sana harika bir operasyon diliyorum. Lutfen pozitif gir ameliyata. Her sey cok guzel olacak. Ve tabiiki bizi bilgilendir bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…