Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sorun olmuyor ben özellikle sormuştum . 2 gün öncesine denk geliyor reglim diye .ama şans işte ameliyattan 4 saat önce oldum . Hiç bir sorun yok .Ertelemene gerek yok yani ...
Ay iyi bari sevindim.Ertelemem için ölmem lazım

yapabilirsiniz mutlaka bütün fitness modellerinin, bikini competition yarışmacılarının memeleri estetikli :) beni izler misiniz?
Canim o profesyonel sporcular asla kasalti yaptirmiyor o zaman sorun yok,ama kasalti yaptirinca her egzersizde pectoral kaslarla opusen bir silikonun var :) bu acayip hisse alismakta zor ayrica doktorum uyarmisti asla eski performansin olmaz demisti

1 yıldır okuyorum burayı. İlk görüşmeme gittim nihayet. Ona olacağım diye değil de bilgi alayım diye. Belki kafama yatar bilemiyorum.
Aysegül Sivri.
Sporcu atleti gibi bişey giydirdi. İçine protezleri koydu. Bana hangileri olmayacağını vs anlattı. Ben de istemediğim tipleri anlattım. Yanlara taşma vs istemiyorum dedim. Koyduğu protezlerden sonra bu boy çok güzel oldu kaç cc dedim. Ben şok :) 265 cc ye güzel demişim.
Dedim çoğu kişi 350 den aşağı küçük geliyo gözüme diyo ama. Hatta beğendiğim fotoları gösterdim kendi hastalarından vs beğendiklerim de 350, 325, 340 gibi taktıranlar. (Eski yapısı benim gibi olup bu cc yi taktıranlar yani)
Ama sütyene koyduğu 265 inde beğendim yani kızlar. Şuan bende az diye gözüme hoş mu geldi, sonra alışırım da küçük mü gelir.
Emzirdiğim için yapım esnek alır dedi 350 vs de.
Ama bana bırakırsan ameliyata 300,320,340 la girerim bi duruşuna bakarım dedi.

Bende küçük isteyenlerdendim.
İnanın şuan 350 cc iyiymiş diyorum :)
Küçük gelirmiş diğerleri.
Dolgun duruyor mesela en güzel yönü bu.

Bende küçük isteyenlerdendim.
İnanın şuan 350 cc iyiymiş diyorum :)
Küçük gelirmiş diğerleri.
Dolgun duruyor mesela en güzel yönü bu.
Fotona bakınca beğeniyorum mesela, genelde yani beğendiklerim 350 gibi(yapıya göre bi tık büyük/küçük durabilir herkeste)
Ama sütyene o kadarı koyunca taşıyamıycakmışım gibi geldi :) önümde kocaman.

Seni yanıltmak istemem henüz tam sütyen kısmı olmadı bende :)
Ama sanki 265 çok küçük geldi bana.
Düşün ben 300 cc okey demiştim :)
Ama senin ne istediğinde önemli.

Canim o profesyonel sporcular asla kasalti yaptirmiyor o zaman sorun yok,ama kasalti yaptirinca her egzersizde pectoral kaslarla opusen bir silikonun var :) bu acayip hisse alismakta zor ayrica doktorum uyarmisti asla eski performansin olmaz demisti
bikini competerlar evet ama pek çok fitness personality/model kas altına yaptırıyor. eğer eski performansınızla atıyorum benchpresste vücut ağırlığı ve üstü falan kaldırmıyor çılgın maxlar denemiyor, normal ağırlıklarla çalışıyorduysanız eski performans yakalanabilir zaman içerisinde. eski antrenmanınızı bilmiyorum tabii doktorun yorumu ona göre olabilir.

E Evremnigne merhabalar. Ben de doktoruma gittiğimde dolu b cup küçük c cup olsun isterim demiştim ve bana denettiği ilk protezleri çok beğenmiştim. Benim iki memem arasında boyut farkı da mevcuttu. Sol mememe 240 cc, sağ mememe 320 cc planlamıştık. Ameliyatta sola 240 cc, sağa 345 cc koymuş doktorum. Diyorum iyi ki daha büyüğü olmamış, şu an bile gözüme kocaman görünüyorlar. Eminim şişleri inince daha da güzel görünecekler

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Dikişlerim alındı, masaj ve iz için jeli nasıl kullanacağım konusunda bilgiler verildi. Ameliyat sonrası sütyen 4.gün takılmıştı, bugün 11.gün, toplamda bir ay takacakmışım, artık geceleri çıkarabilirmişim. Uymayan kıyafetlerinin altına normal sütyen giyebilirsin dedi. Masajı günde iki defa her mememe 5 dk olmak üzere toplam bir ay yapacağım. Masajın amacı kapsül oluşumunu engellemek dedi. İz kremi olarak Dermatixsi ultra gel önerdi, onu da günde iki defa üç ay boyunca kullan dedi.

Kızlar bir sorum var.
Doktorunuz size protezden sonra maximum şu kiloda olmanız gerekiyor demiş miydi?
Protez ameliyatından Sonra çok kilo almak yada kilo vermek ameliyatın sonucunu olumsuz yönde değiştirdiği için doktorlar çok kilo alımını veya verimini önermiyor,tavsiye etmiyor.

Protez ameliyatından Sonra çok kilo almak yada kilo vermek ameliyatın sonucunu olumsuz yönde değiştirdiği için doktorlar çok kilo alımını veya verimini önermiyor,tavsiye etmiyor.

Evet tam bunu demiş Arzum.
Bende 4 kg almısım korktum şimdi.
Hemen diyet yapayım

Evet tam bunu demiş Arzum.
Bende 4 kg almısım korktum şimdi.
Hemen diyet yapayım
4 kilo ile birşey olmaz. Fazla kilo almak ve vermekten bahsediyor doktorlar canım . Yani 10 kilo üstü altı olabilir kanımca. Bende fazlası eksiği ne kadar olur diye sormamıştım ama öyle kilo almak vermek göğüsleri degil tüm vücudu bozar zaten

Çok teşekkürler cevap için :)
Dikkat edelim o halde :)

Çok teşekkürler cevap için :)
Dikkat edelim o halde :)
Doktorlar ideal,kalmak istediğiniz kiloda olunca bu ameliyatı olun diyor. Mantıken haklılar. Çünkü yag kas kaybı olunca vücut şekli değişiyor. Hele bilinçsiz kilo vermek deri esnekliği ini arttırıyor sadece göğüsler degil heryer deforme oluyor.
Sonrasında Yok göğüsüm sarktı,yok şöyle oldu böyle oldu demeyin :)) Görüyorsunuz,anlatmaya gerek Yok.görüyorsunuz

Arzum Allah razı olsun valla hepimize çok yardımın dokunuyor :)
Bide suçu doktora atarız öyle olunca boğazımızı tutucaz napalım :)

Benimde goguslerim kucuk kalcam cok buyuktu. Onu avantaja donusturdum . kalcamdan alinan yagi goguslerime ve yuzume enjejte ettirdim . kalcamda cok guzel oldu yuzum ve goguslerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…