Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnan çok karıştı kafam. Teşekkürler yorum için buarada. Eşitleme adına 345 konmuş ya hani eski haliniz nasıldı?
265 evet güzel durdu çıtı pıtı, avucu dolduruyo. Ama yaptırmışken değsin diyolar ya hani. Onun için 340 350 ler mi olsa diyorum. Çoğu kişi gözüme alışınca küçük geldi diyor.

Kızlar bişiy sorucam. Benim gibi dikleştirme ve protez olanlar eşinize ne zaman gösterdiniz göğüslerinizi. Yaralarınızı daha doğrusu. Şok olur mu adamcağız yaa. Kesilerim nerde nasıl hiç bahsetmedim. Ama o da hiç sormadı. Bi fikir verin nolur.

Protez ameliyatından Sonra çok kilo almak yada kilo vermek ameliyatın sonucunu olumsuz yönde değiştirdiği için doktorlar çok kilo alımını veya verimini önermiyor,tavsiye etmiyor.
Merhaba, peki hamilelik yaşandığında protezle, doğum sonrası nasıl olur? Ben ilkinde 18 kg aldım cünkü.

Merhaba, peki hamilelik yaşandığında protezle, doğum sonrası nasıl olur? Ben ilkinde 18 kg aldım cünkü.
Muhakkak deforme olacaktır. Yani hamilelikte sadece kilo alıp vermek degil,emzirme döneminde göğüsler aşırı büyüyecek ve sönecek. Ama asla protezsiz hali gibi deforme olmaz sanmam . Bu ameliyatı olup hamilelik geçiren,emziren bayanlar oldu. Çok şikayetçi değillerdi. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir bu durum. Hamilelikte kilo almakta farklı oluyor. Kimi kendi kilo alıyor kimi sağlıklı kilo alıyor. Kilo alıp aşırı yağlanmak değilde bebeği besleyip kilo almak,normal şişlikler ödemler olursa kişinin vücuduna çokta zarar vermez

Yeni fotolar ekledim ,eski sütyenlerimi buldumda giyeyim dedim nefret ettiğim kadar varmış iğrenç oldular, hele biri varki çok seviyodum onu, yıllar sonra takınca çok moralim bozuldu ne güzel emzirme dönemimden sonra onu takarken dolu doluydu memişlerim ,bide şimdiki haline bakın neyse 6günüm kaldı dolu dolu tekrar takarım inşallah :))

Aynı duygular içindeyiz arkadaşım.Ben de tören eşliğinde atıcam eski sütyenlerimi.Son bir gün kaldı

Bakabilir miyim ben de :)

Aynı duygular içindeyiz arkadaşım.Ben de tören eşliğinde atıcam eski sütyenlerimi.Son bir gün kaldı
Hadi hayırlısı cnm merakla bekliycem sonucunu ,umarım istediğin şekilde gider herşey rahatça atlatırsın şimdiden geçmiş olsun :))

Buarada valla ben atmıycam resmini çektiklerimi çünkü 7yıldır hiç takmadım öööyle duruyordu ,dedimya içinde yine dolgun durucağı günü iple çektim durdum sonunda hayalime kavuşuyorum, hepsini kullanırım tabi ayrı olarak yeni cicilerde alıcam ayy ne güzel duygu bu yaa gidip mağazaya dilediğin sütyeni denemek almak, hemde dolgulu bakmak zorunda kalmadan oooohhhh

Teşekkür ederim.Yazabildiğim ilk anda buraya yazıcam.Çok heycanlıyım aklıma gelince bile kalp atışlarım hızlanıyo.
Benimde benimde kalbim feci atıyo düşündükçe kaldı 5gün ve ben son bigün kala naparım nasıl hissederim tırsıyorum şimdiden :)))

bende bakma bilirmiyim

Eşim bütün süreçlerde yanımdaydı her halini gördü. Geçen hafta kontrolde doktor bantları açıp dikişleri aldı o esnada eşimin offlayışını duydum. Adamın içi gitti kesileri görünce. Eve dönünce anlattım meme başı çevresi kaynaşıcak hiç belli olmayacak. Sadece altta doğru olan çizgi şeklinde olucak. Onuda kremlerle hafifletmeye çalışıcam dedim. Bir problem yok sabırsızlıkla iyileşmesini bekliyor

Alyam2021 canim resimleri gordum haklisin o sutyenleri tekrar dolu dolu giymek sana bambaska hissettirecektir,tek takildigim umarim diklestirmesiz mutlu olursun,sonraki yillarda bir sorun cikmaz...

Merhaba . Benim size tavsiyem bir de vectra da görün kendinizi. Bazı doktorlarda var . Görüşmeleri ve fotoları ücretsiz zaten .ameliyatı karar verdiğiniz doktora olursunuz yine .Ama sporcu sütyeninden protezle karar verektense vectra da bakın .Belki de 350 cc yakışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…