Krizi fırsata çevirmek.. harikasınız :)Benimde goguslerim kucuk kalcam cok buyuktu. Onu avantaja donusturdum . kalcamdan alinan yagi goguslerime ve yuzume enjejte ettirdim . kalcamda cok guzel oldu yuzum ve goguslerimde
İnan çok karıştı kafam. Teşekkürler yorum için buarada. Eşitleme adına 345 konmuş ya hani eski haliniz nasıldı?E Evremnigne merhabalar. Ben de doktoruma gittiğimde dolu b cup küçük c cup olsun isterim demiştim ve bana denettiği ilk protezleri çok beğenmiştim. Benim iki memem arasında boyut farkı da mevcuttu. Sol mememe 240 cc, sağ mememe 320 cc planlamıştık. Ameliyatta sola 240 cc, sağa 345 cc koymuş doktorum. Diyorum iyi ki daha büyüğü olmamış, şu an bile gözüme kocaman görünüyorlar. Eminim şişleri inince daha da güzel görünecekler
Merhaba, peki hamilelik yaşandığında protezle, doğum sonrası nasıl olur? Ben ilkinde 18 kg aldım cünkü.Protez ameliyatından Sonra çok kilo almak yada kilo vermek ameliyatın sonucunu olumsuz yönde değiştirdiği için doktorlar çok kilo alımını veya verimini önermiyor,tavsiye etmiyor.
Muhakkak deforme olacaktır. Yani hamilelikte sadece kilo alıp vermek degil,emzirme döneminde göğüsler aşırı büyüyecek ve sönecek. Ama asla protezsiz hali gibi deforme olmaz sanmam . Bu ameliyatı olup hamilelik geçiren,emziren bayanlar oldu. Çok şikayetçi değillerdi. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir bu durum. Hamilelikte kilo almakta farklı oluyor. Kimi kendi kilo alıyor kimi sağlıklı kilo alıyor. Kilo alıp aşırı yağlanmak değilde bebeği besleyip kilo almak,normal şişlikler ödemler olursa kişinin vücuduna çokta zarar vermezMerhaba, peki hamilelik yaşandığında protezle, doğum sonrası nasıl olur? Ben ilkinde 18 kg aldım cünkü.
Aynı duygular içindeyiz arkadaşım.Ben de tören eşliğinde atıcam eski sütyenlerimi.Son bir gün kaldıYeni fotolar ekledim ,eski sütyenlerimi buldumda giyeyim dedim nefret ettiğim kadar varmış iğrenç oldular, hele biri varki çok seviyodum onu, yıllar sonra takınca çok moralim bozuldu ne güzel emzirme dönemimden sonra onu takarken dolu doluydu memişlerim ,bide şimdiki haline bakınneyse 6günüm kaldı dolu dolu tekrar takarım inşallah :))
Bakabilir miyim ben de :)Yeni fotolar ekledim ,eski sütyenlerimi buldumda giyeyim dedim nefret ettiğim kadar varmış iğrenç oldular, hele biri varki çok seviyodum onu, yıllar sonra takınca çok moralim bozuldu ne güzel emzirme dönemimden sonra onu takarken dolu doluydu memişlerim ,bide şimdiki haline bakınneyse 6günüm kaldı dolu dolu tekrar takarım inşallah :))
Bakabilirsin cnm İzledim :)Bakabilir miyim ben de :)
Hadi hayırlısı cnm merakla bekliycem sonucunu ,umarım istediğin şekilde gider herşey rahatça atlatırsın şimdiden geçmiş olsun :))
Aynı duygular içindeyiz arkadaşım.Ben de tören eşliğinde atıcam eski sütyenlerimi.Son bir gün kaldı
Buarada valla ben atmıycam resmini çektiklerimi çünkü 7yıldır hiç takmadım öööyle duruyordu ,dedimya içinde yine dolgun durucağı günü iple çektim durdum sonunda hayalime kavuşuyorum, hepsini kullanırım tabi ayrı olarak yeni cicilerde alıcam ayy ne güzel duygu bu yaa gidip mağazaya dilediğin sütyeni denemek almak, hemde dolgulu bakmak zorunda kalmadan oooohhhh
Aynı duygular içindeyiz arkadaşım.Ben de tören eşliğinde atıcam eski sütyenlerimi.Son bir gün kaldı
Aa göremedim amaBakabilirsin cnm İzledim :)
Teşekkür ederim.Yazabildiğim ilk anda buraya yazıcam.Çok heycanlıyım aklıma gelince bile kalp atışlarım hızlanıyo.Hadi hayırlısı cnm merakla bekliycem sonucunu ,umarım istediğin şekilde gider herşey rahatça atlatırsın şimdiden geçmiş olsun :))
Teşekkür ederim.Yazabildiğim ilk anda buraya yazıcam.Çok heycanlıyım aklıma gelince bile kalp atışlarım hızlanıyo.
Ay cnm ya kusura bakma izleye basmıştım dün baktım şimdi basılmamış demekki, ama şimdi bastım izlendi bi bak bakalım yineAa göremedim ama
Benimde benimde kalbim feci atıyo düşündükçeTeşekkür ederim.Yazabildiğim ilk anda buraya yazıcam.Çok heycanlıyım aklıma gelince bile kalp atışlarım hızlanıyo.
Yeni fotolar ekledim ,eski sütyenlerimi buldumda giyeyim dedim nefret ettiğim kadar varmış iğrenç oldular, hele biri varki çok seviyodum onu, yıllar sonra takınca çok moralim bozuldu ne güzel emzirme dönemimden sonra onu takarken dolu doluydu memişlerim ,bide şimdiki haline bakınneyse 6günüm kaldı dolu dolu tekrar takarım inşallah :))
Eşim bütün süreçlerde yanımdaydı her halini gördü. Geçen hafta kontrolde doktor bantları açıp dikişleri aldı o esnada eşimin offlayışını duydum. Adamın içi gitti kesileri görünce. Eve dönünce anlattım meme başı çevresi kaynaşıcak hiç belli olmayacak. Sadece altta doğru olan çizgi şeklinde olucak. Onuda kremlerle hafifletmeye çalışıcam dedim. Bir problem yok sabırsızlıkla iyileşmesini bekliyorKızlar bişiy sorucam. Benim gibi dikleştirme ve protez olanlar eşinize ne zaman gösterdiniz göğüslerinizi. Yaralarınızı daha doğrusu. Şok olur mu adamcağız yaa. Kesilerim nerde nasıl hiç bahsetmedim. Ama o da hiç sormadı. Bi fikir verin nolur.
Merhaba . Benim size tavsiyem bir de vectra da görün kendinizi. Bazı doktorlarda var . Görüşmeleri ve fotoları ücretsiz zaten .ameliyatı karar verdiğiniz doktora olursunuz yine .Ama sporcu sütyeninden protezle karar verektense vectra da bakın .Belki de 350 cc yakışacak1 yıldır okuyorum burayı. İlk görüşmeme gittim nihayet. Ona olacağım diye değil de bilgi alayım diye. Belki kafama yatar bilemiyorum.
Aysegül Sivri.
Sporcu atleti gibi bişey giydirdi. İçine protezleri koydu. Bana hangileri olmayacağını vs anlattı. Ben de istemediğim tipleri anlattım. Yanlara taşma vs istemiyorum dedim. Koyduğu protezlerden sonra bu boy çok güzel oldu kaç cc dedim. Ben şok :) 265 cc ye güzel demişim.
Dedim çoğu kişi 350 den aşağı küçük geliyo gözüme diyo ama. Hatta beğendiğim fotoları gösterdim kendi hastalarından vs beğendiklerim de 350, 325, 340 gibi taktıranlar. (Eski yapısı benim gibi olup bu cc yi taktıranlar yani)
Ama sütyene koyduğu 265 inde beğendim yani kızlar. Şuan bende az diye gözüme hoş mu geldi, sonra alışırım da küçük mü gelir.
Emzirdiğim için yapım esnek alır dedi 350 vs de.
Ama bana bırakırsan ameliyata 300,320,340 la girerim bi duruşuna bakarım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?