Nasıl gidiyor ne durumdasın :)
Valla iyiyim. Formu okuyorumda yorum yapmaya çok üşeniyorum. Kociş e memeleri daha göstermedim elletmedim degulay86 Sende canım durumlar ne
ben de şimdi mesajlarınıza baktım daha yeni olmuşsunuz şok oldum
geçmiş olsun, sonucunuzdan memnun musunuz? daha 20 gün olmuş ama 7 yıldır forumdaysanız nasıl olacağınız tahmin ediyorsunuzdur zaten. hangi boyut/profil/marka silikon takıldı? önceki haliniz nasıldı sarkıklık vs var mıydı?
İyiyim bitanem bugün tam 20 günlük oldular ve sabah okadar rahat uyandım ki o baskı hissi çok çokk az kaldı , boyut olarak alışmaya çalışıyorum hani diyorlar ya kıyafetli normal ama ciplakken büyük diye bende tam tersi :)))) kıyafetli cokkk cokkk dolgun çıplak küçük görünüyor gözüme böyle acayiplikler yaşıyorum :)))
Valla iyiyim. Formu okuyorumda yorum yapmaya çok üşeniyorum. Kociş e memeleri daha göstermedim elletmedim deiyileşme sürecinde kendimi dinliyorum. Spora gidiyorum. Iz kremlerini abartmıyorum günde 3 veya 4 kez sürüyorum. Bi ara belki haftasonu olur memişleri fotoğraflayıp yüklerim yorum isterim sizden. Sen de iyisin inşallah
evet resmim var sizi izledim, izleyebilir misiniz?Cnmmm ben çokk cokkk dolgun istiyordum drum ölçtü biçti 350 CC yüksek profil rahat sigiyor dedi boyum 1.56 kilo 51-52 350 CC pütürlü yüzey yuvarlak yüksek profil kas altı konuldu dual planda diyebiliriz bana istediğimden küçük gibi geliyor bazen gözüme kocaman geliyor özellikle sabah uyandigimda :)))) resmin varsa izleyebilirim eski - yeni halleri mevcutablası evrim geçirdiler ama ben daha dolgun istiyordum :))) diceksinki etin ne budun ne ama olmuşken de büyük olsun istiyorsun
Kız senin operasyonun üzerinden ay geçti bi silkelen. Zaten çimcik kadar bir kesin var allah aşkına. Drcum benimkileri enine boyuna kesti. 1 saat orta tempolu yürüyüş 30 dkk bisiklet sürüyorum. Spordan kasıt bu. Çünkü operasyon sonrası bana ilik çorbası içirdi annem bol bol... Eee o löp löp yağlar evde oturuken erimez keşke eriseAyyy maşallah sana spor mu helal valla.
Ben totomu doğrultamıyordum :)
Maşallahhhh diyorum :)
Yükle yükle merak ediyorum.
Bende durumlar iyi şükür :)
Valla bende dr u dinleyip 355 yapsaydım demiyor degilim. 335 az gelmeye başladı gözümeCnmmm ben çokk cokkk dolgun istiyordum drum ölçtü biçti 350 CC yüksek profil rahat sigiyor dedi boyum 1.56 kilo 51-52 350 CC pütürlü yüzey yuvarlak yüksek profil kas altı konuldu dual planda diyebiliriz bana istediğimden küçük gibi geliyor bazen gözüme kocaman geliyor özellikle sabah uyandigimda :)))) resmin varsa izleyebilirim eski - yeni halleri mevcutablası evrim geçirdiler ama ben daha dolgun istiyordum :))) diceksinki etin ne budun ne ama olmuşken de büyük olsun istiyorsun
Kapsül oluşumu ihtimalini azaltıyor diye biliyorumevet resmim var sizi izledim, izleyebilir misiniz?
doktorunuz neden pütürlü yüzey koyduğunu açıkladı mı? Hangi protez başlığına da yazdım bunu pürüzsüz/pürüzlü yüzey konusunda bana farklı doktorlar farklı şeyler söylediler, ben kendim de araştırmalar yaptım (bildiğiniz akademik makale okuyorum) onlarda da farklı farklı yorumlar oldu benim aklım çok karışmış durumda. Size doktorunuz şu yüzden takıyorum diye açıkladı mı?
Kız senin operasyonun üzerinden ay geçti bi silkelen. Zaten çimcik kadar bir kesin var allah aşkına. Drcum benimkileri enine boyuna kesti. 1 saat orta tempolu yürüyüş 30 dkk bisiklet sürüyorum. Spordan kasıt bu. Çünkü operasyon sonrası bana ilik çorbası içirdi annem bol bol... Eee o löp löp yağlar evde oturuken erimez keşke erise
benim anladığım kadarıyla damla silikon kullanılıyorsa silikon ters dönmesin diye pürüzlü kullanılıyor ve kapsül oluşumu ihtimali daha düşük diyorlar (ama bazı araştırmalar böyle bir fark yaratmadığını iddia ediyor mesela) ama bir taraftan da pürüzlü olunca dolgu hareket etmiyor(bazıları da pürüzsüz için elini yukarı kaldırıyosun yukarı çıkıyor top gibi oynuyor asıl garip görüntü o diyor) ve sen elini kolunu oynattıkça yerinde duruyor ve garip bi görüntü oluşturuyor ve silikonun köşeleri dışarıdan daha belirgin olur diyorlar. bu konuda karar çok zor çünkü doktorlar öneride bulunuyor ama diğerini de yaparım sorun değil diyorlar :/Kapsül oluşumu ihtimalini azaltıyor diye biliyorum
beni izler misiniz bu arada?Ok cimciklendim
Merhaba,mümkünse beni de izlermisinizMoralim çok bozuk, bugün görüşmeye gitmiştim ya randevu vermişti.26sında gel son görüşmeyi yapalım diye ,(silikonları almıştık epey önce,bugünde hatta giderken medcal sütyenimi aldım götürdüm görsün diye ne ümitliydim yaa)
Bana dediki tel nomu almamışlar arıycaklarmıştı erteleme olucak diye, ama gidince öğrendim bunu, 30u dahil baya bi yoğunluk acil ameliyatlar vs varmış benim iş yattı, öyle kızgınımki zaten stresliydim iyice arttı ocak ayından beri uğraşıyorum tam geçen ay gün aldım diye sevinirken günleri haftaları ne düşüncelerle bitirmeye çalışırken tam günüme 3gün kalmışken böyle bi erteleme neden okur neden anlamıyorum ,mayıs ayının 25ine diye yazdı ama o gün de gelince tekrar erteleme olurmu kesin bişey diyemem dedi. Cidden Yoruldum ben artık yoruldummm... .
Cnm inan bana eve geldiğimden beri öğlenden beri yani başka Dr araştırıyorum kafam öyle bi bozulduki ,dokunsalar ağlıcam o derece ,söylediklerinde öyle haklısınki ama eşim bütçe konusunda cidden olayı kapattı bütçemiz bi kuruş dahi çıkmıcak ,oyüzden tek sra kaldım bende ,ama cidden araştırıyorum kafam beynim dahada doldu karıştı, bulamıyorum yok ,30unda eskişehşre çocuklarımın hastane kontrolleri var gidicez öğüne bi plastik cerraha randevu alayım fiyat sorayım dedim ama bakıyorum hangüne kğme gidilir, geçtiğimiz aylarda yine gittiğimizde dra sordum doğan alhandı sanırım ,ama ben silikon yapmıyorum dedi, bende şimdi gittiğim drlarda yapmıyorum derse boşa olucak offf sıkıldım başım çatlıyor yaaa : ((Cnm samimiyetimle söylüyorum lütfen başka hastaneleri araştır bak önüne hep bir engel çıkıyor belkide bu bir işaretneden bukadar şansını zorluyorsun bak ben 1 saatlik yolunu çektiğim araştırma Hastanesi'nde oldum , vereceğin para 5.500 TL başka hastanelerde de daha uyguna bulabilirsin ve drunu iyi araştır lütfen özel klinikte olan o süper drlarda zamanında devlet-arastirma hastanelerinden gelme oyuzden güven lütfen bir kaç Dr gez görüş al tek bir dra kanalize olma
Bende öyle diyorum var bi hayırki olmuyo ama bi yanımda sabredemiyo yıpratıyo beni, çok zor bi durumdayım yaniHay Allah çok üzüldüm. Yaşadığın üzüntüyü ve stresi anlıyorum. Ne desek boş tabi. Hayırlısı diyelim. Her şer bildiğimizde hayır vardır derler öyle düşün teselli et kendini canım
Yok cnm ne yanlış anlıcam sıkıntı yok, drun dediği oydu ve evet eğilince sırf içinde fazla Dokum olmadığı için o görüntü oluyo yoksa normalde derim çokta esnek değil silikon konduğunda baya bi sert dolgun olabilicek eminim ben :)) ama malum şuan onu bile düşünücek halde değilimCnm son fotolarini bende gördüm ne olur yalnis anlama ama drun senin goguslerine nasıl sıkı dedi inan aklım almıyor , hani eğilmiş sütyen içinde bir goruntun var tabiki bir Dr kadar tecrübeye bilgiye sahip degiliz ama yılların verdiği tecrübeyle konuşuyorum senin goguslerin dikleştirme olmadan burda gördüğün göğüsler gibi diri yuvarlak bir görüntü olmaz , ve bundan en fazla 2 yıl sonra keşke dikleştirme yapabilecek bir dra olsaydım diceksin , sen anladığım kadarıyla tek dra görünüp birazda maddiyatan çok araştırmadan ameliyata karar vermişsin sunu bilki dogal bir gogsun sarkikligi ile protezli bir gogsun sarkikligi cok baska keşke bir kaç Dr önerisi alsaydın özel klinikte olsa çoğu ücretsiz muayene yapıyor , yinede hakkında hayırlısı olsun diyorum inşallah tüm duam bizim yanılıyor olmamız ve sen mutlu mesut paylaşımlar yapman umarım mutlu olursun cnm
Cnm fotosu olmayanları izleyemiyoruz kusura bakma, malum karşılıklı foto görmemiz lazım güven açısından yanlış anlama olurmuMerhaba,mümkünse beni de izlermisiniz
Merhaba . Ameliyat olmuşsunuz sanırım hayırlı olsun , nasılsınız ,izleriniz ne durumda, diklestirme de oldunuz sanırım çok agriniz oldu mu , bende de iki yavru var küçüğü iki yaşında daha ana kucakçısı yani. Siz zorlandınız mi o konuda. Kusura bakmayın çok soru sordum ama ameliyat tarzınız ve emzirmeyi bırakalı çok olmayışı açısından çok benzerlik gösterdiğimiz icin soruyorum. En son korkup vazgeçmiştim ama aklımdan çıkaramıyorumBen emzirmeyeli 6 ay oluyor. Sütüm tam kesilmediği zaman
evet canım 11 Nisan nasipse
Evet ameliyat oldum. İlk üçgün gerçekten çok zor geçiyor. Eğer 5 gün sizinle kalıp ev ve çocuklarla ilgilenicek biri varsa hiç korkmayın. Kızımla sarılıp öpüşüyoruz kucağıma oturabiliyor hiç bir problem yok. Altını temizleyip üzerini değişterebiliyorum. Banyosunu babası yaptırıyor. Yemek konusunda kendimi yormadan yapıyorum.1 gün ben yapıyorsam 2 gün eşim yapıyor. Bulaşıkları makinaya koyabiliyorum ama temizleri yerleştiremiyorum.Kurutma makinası olduğu için çamaşır işidinide hallediyorum. Ev içinde başka hiç bir iş yapmıyorum çünkü dikişlerim henüz tam kaynamadı. Ev aldı başını gitti. Doktorum ilk 15 günü atlat bebeğini kaldırıp alabilirsin dedi ama ben 1-2 hafta daha dikkat edicem. Kızım 13 kg :)Merhaba . Ameliyat olmuşsunuz sanırım hayırlı olsun , nasılsınız ,izleriniz ne durumda, diklestirme de oldunuz sanırım çok agriniz oldu mu , bende de iki yavru var küçüğü iki yaşında daha ana kucakçısı yani. Siz zorlandınız mi o konuda. Kusura bakmayın çok soru sordum ama ameliyat tarzınız ve emzirmeyi bırakalı çok olmayışı açısından çok benzerlik gösterdiğimiz icin soruyorum. En son korkup vazgeçmiştim ama aklımdan çıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?