Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dün yapıldı daha çok yeni.Ama ödemli hali böyleyse ödemler gidince çok daha küçük olucaklar baya mutsuzum şuan

Saret çok çokk geçmiş olsun bitanem sen dikleştirme de olacaktın oldunmu ?
Sen görüşme esnasında dolgun istiyorum dedinmi ? Eğer demediysen drlar kafalarına göre normal doğal boyut takıyorlar , birde lütfen CC ye aldanıp üzülme burda çok gördüm 250 CC olupta dolu dolu memeleri olan hiç belli olmaz , burdan aslmeliyat olacak arkadaşlara sesleniyorum , eğer goguslerinizin dolu dolu olsun istiyorsaniz drnuza iyi anlatin bana 350 CC takıldı ve kesinlikle aman aman büyük değil ve benim boyum 1.56 kilom 52 olduğu halde bu boyut gözümü doyurmuyor eğer biyunuz uzun omuz yapınız geniş ise 400 CC altı bana göre olmaz sende üzülme benim gibi zamana bırak bitanem dokun baya vardı senin belkide dolu dolu ciciklerin olur

Çok sağol Leylacım.Evet dikleştirme de yapıldı.Doktor muayene de demiştiki dokun olduğu için 250 cc düşünüyorum C cup olursun demişti.Operasyon sırasında asimetri olduğu için birine 275 diğerine 300 takmış.Ama bakıyorum değil c cup b bile zor yani okadar küçük.Boyum 1.70 kilom 59 sana zaten çok büyük cc ler olmaz zayıfsın dedi c ideal demişti.Yok anam bunlar c olamaz

Canım resim koyuyorum bi bak yorumla bakalım.

174'um, 60 kiloyum. 315 cc yapildi, üstelik dokum da yok'a yakındı, su an C'nin küçük geldiği oluyor. O yüzden hic canini sıkma, ameliyat psikolojisiyle beynin oyun oynuyor olabilir küçük olduklari yönünde. 2-3 ay geçmeden pek bir şey anlaşılmaz zaten

Canım resim koyuyorum bi bak yorumla bakalım.

Evet bende C cup oluyumda ne taksrsaniz takın demiştim Dr halen iddia ediyor dolu dolu C cupsin hatta D cup bile takacaksin bazı sutyenlerde diyor , bedenimiz belli olsa gidip sütyen denicem de halen aşağı tam inmedi ama baya baya yumuşadı beklediğimden hızlı yumuşuyor göğüs uçlarım çok hassas kıyafet degdikce açıyor hani çocuk emer ya ilk zamanlar yanma olur onun gibi , boyun uzun ama omuz yapın dar ise inan dolu dolu gözükebilir bitanem resim koyda yorumlayalim az önce baktım halen eski foton mevcut

leyla_ebrum Doktor sadece iddia etmiyor, gerçekleri söylüyor; sen ne olmuşsun öyle ya Ameliyat sutyenini pek çıkarma bence, göğüs uclarim anca onun icin de rahat ediyordu benim. Yoksa tişört giysem acıdan ölüyordum

KediKumu canımın en bı içi
Gercektenmi sanki C cubi doldurmucam diye korkuyorum ama şöyle birşey var C cup nasıl birşey onuda bilmiyorum :)))))
Yani C cup deyince kocaman kocaman bir beden gibi geliyor :)))) memisler evrim geçirdi harbi ama bir tık büyük olsaydı sankim diyorum :))))

Ya sen yinemi güzelim resimlerini kaldırdın Lolita ciciklim benim lütfen o ciciklerj görmekten bizi mahrum etme :* ben çok beğeniyorum inan ki

C cubi emzirirken giydim ameliyat olduğum gün yeni modellere yer açmak için tüm destekli sutyenlerle attım ve şuan boyut olarak unuttum nasıl birseydi beynimden silindi ama emzirirken dolu dolu C cuptim çokta memnundum sütlü memislerimi çok seviyordum :)))

Ayyy içim rahatladı arkadaşım umarım haklısındır.İzlemeye alırmısın nasıl görünüyorlar merak ediyorum

Canım dünden beri deniyorum hata veriyor yükleyemedim.

Leyla canım nasıl oldun iniyormu aşagıya memişler?

Geçmiş olsun canım dikleştirmede olmuşsun büyük bir sabır gerekli sonucu görmek için brnde merak ettim izlermisinn doktorun kimdi ankarada mısın?
Teşekkür ederim.İstanbul’da yaşıyorum.Anadolu yakasında oldum.Bir problem var fotoğraf yükleyemiyorum.Sen ameliyat oldun mu?

Selam kızlar nasılsınız. Benim beş ay oldu. Gayet iyi durumdayım. Ama dr bir yıl geçmesi lazım sürecin tam oturması için dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…