Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım izlermisin izleri merak ettim?

merhhaba foto görebilir miyz acaba?

Kızlarrrr ancak yazabildim çoooook kötüyüm.Çok fazla ağrım var.İki sezeryanı çok hafif şekilde atlatmıştım.Sıkıyımdır ama bu öyle böyle değil geberiyorum.Kasaltı olmasının etkiside çok tabiki.Daha sonra detaylıca yazıcam.

beni izler misiniz?

ilk günler normal değil mi? ağrı kesici iğne oluyor musunuz?

Canım çok geçmiş olsun.
Evet kasaltı daha zormuş buradaki yorumlar da yazılıyordu.
Hastanedesin en azından ağrı kesicilerini yaparlar.

Kizlaaaaar bugün ameliyatımın tam 2. Ayı ve dün dalış yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Çok korkuyordum fakat korktuğum gibi olmadı 2 hafta sonrada dans gösterim var ve full tempo çalışmalarimi yapabiliyorum. Henüz 2. Gününüzse ve lanetler okuyorsanız sabredin derim. Şuan mükemmel sütyenlerimin tadını çıkarıyorum. Çok çok mutluyummm

Kızlaarr bana yardım edin nolur 2 gün önce ameliyat oldum bugün 3. Günüm sağ göğsümün üst kısmı şiş altı boş gibi duruyor silikonun kayma ihtimali var mı bir sorun olur mu nolur yardımcı olun bana kafamda deli Sorular korktum bi an farkedince sol göğsüm normal gibi ama sağ göğsümde farklılık var neden olmuştur sizce normal mi ?

Canim sabret 3 4 gune cok cok daha iyi olacaksin. Su an en zor anların. Dantel bralet icinde kendini hayal et psikolojik olarak iyi geliyor ( tecrubeyle sabit) cok gecmis olsun...

Merhaba . Buyuk ihtimalle iki gogsunde ki odem farkindandir. Fotograf yuklersen bakalim. Gecmis olsun

Canim sabret 3 4 gune cok cok daha iyi olacaksin. Su an en zor anların. Dantel bralet icinde kendini hayal et psikolojik olarak iyi geliyor ( tecrubeyle sabit) cok gecmis olsun...
Çok sağol canım.Hayal kırıklığına uğradım bu memişler çok küçük.Asimetri olduğu için birine 300 diğerine 275 cc mentor mederate plus takmış.C cup olursun demişti ama bu basbayağı B cup bide daha ödemli hali.Biraz daha küçüleceğini düşünürsek eyvah yani

Kaçıncı gün acaba sizin

Beni izlermisin canım

Bende görebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…