Canım izlermisin izleri merak ettim?Evet ameliyat oldum. İlk üçgün gerçekten çok zor geçiyor. Eğer 5 gün sizinle kalıp ev ve çocuklarla ilgilenicek biri varsa hiç korkmayın. Kızımla sarılıp öpüşüyoruz kucağıma oturabiliyor hiç bir problem yok. Altını temizleyip üzerini değişterebiliyorum. Banyosunu babası yaptırıyor. Yemek konusunda kendimi yormadan yapıyorum.1 gün ben yapıyorsam 2 gün eşim yapıyor. Bulaşıkları makinaya koyabiliyorum ama temizleri yerleştiremiyorum.Kurutma makinası olduğu için çamaşır işidinide hallediyorum. Ev içinde başka hiç bir iş yapmıyorum çünkü dikişlerim henüz tam kaynamadı. Ev aldı başını gitti. Doktorum ilk 15 günü atlat bebeğini kaldırıp alabilirsin dedi ama ben 1-2 hafta daha dikkat edicem. Kızım 13 kg :)
Ağrı olarak sadece sabah yataktan kalkerken kaburga kemiklerim ağrıyor.5 dk sonra geçiyor.
Dikleştirme+protez oldu. Hiç pişman değilim. İyi ki yaptırdım
Bende artık 1 tık daha büyük olsamıydı keşke diyenlerdenim
Cnm fotonu göremedim fotosu olanlarla karşılıklı izleşiyoruz kusura bakma lütfen olurmu.
Benide izlermisinSağol cnm inşallah, valla Dr dikleştirmeye gerek yok derin gayet sıkı dedi umarım gerçekten sorun olmaz.
merhhaba foto görebilir miyz acaba?7 yıldır meme büyütme formundayim, 7 yıldır ameliyat olmak için gün alip iptal etmek zorunda kaldım , oğluma hamile kalmak , olacağım Dr un bana verdiği güvensizlikler gibi.... Veee 6 Nisan'da memelendim :))) memelerimin yarı kırkını bugün çıkardım ablası 20 günlük bebislerim :))))
beni izler misiniz?Evet ameliyat oldum. İlk üçgün gerçekten çok zor geçiyor. Eğer 5 gün sizinle kalıp ev ve çocuklarla ilgilenicek biri varsa hiç korkmayın. Kızımla sarılıp öpüşüyoruz kucağıma oturabiliyor hiç bir problem yok. Altını temizleyip üzerini değişterebiliyorum. Banyosunu babası yaptırıyor. Yemek konusunda kendimi yormadan yapıyorum.1 gün ben yapıyorsam 2 gün eşim yapıyor. Bulaşıkları makinaya koyabiliyorum ama temizleri yerleştiremiyorum.Kurutma makinası olduğu için çamaşır işidinide hallediyorum. Ev içinde başka hiç bir iş yapmıyorum çünkü dikişlerim henüz tam kaynamadı. Ev aldı başını gitti. Doktorum ilk 15 günü atlat bebeğini kaldırıp alabilirsin dedi ama ben 1-2 hafta daha dikkat edicem. Kızım 13 kg :)
Ağrı olarak sadece sabah yataktan kalkerken kaburga kemiklerim ağrıyor.5 dk sonra geçiyor.
Dikleştirme+protez oldu. Hiç pişman değilim. İyi ki yaptırdım
ilk günler normal değil mi? ağrı kesici iğne oluyor musunuz?Kızlarrrr ancak yazabildim çoooook kötüyüm.Çok fazla ağrım var.İki sezeryanı çok hafif şekilde atlatmıştım.Sıkıyımdır ama bu öyle böyle değil geberiyorum.Kasaltı olmasının etkiside çok tabiki.Daha sonra detaylıca yazıcam.
Kızlarrrr ancak yazabildim çoooook kötüyüm.Çok fazla ağrım var.İki sezeryanı çok hafif şekilde atlatmıştım.Sıkıyımdır ama bu öyle böyle değil geberiyorum.Kasaltı olmasının etkiside çok tabiki.Daha sonra detaylıca yazıcam.
Canim sabret 3 4 gune cok cok daha iyi olacaksin. Su an en zor anların. Dantel bralet icinde kendini hayal et psikolojik olarak iyi geliyor ( tecrubeyle sabit) cok gecmis olsun...Kızlarrrr ancak yazabildim çoooook kötüyüm.Çok fazla ağrım var.İki sezeryanı çok hafif şekilde atlatmıştım.Sıkıyımdır ama bu öyle böyle değil geberiyorum.Kasaltı olmasının etkiside çok tabiki.Daha sonra detaylıca yazıcam.
Merhaba . Buyuk ihtimalle iki gogsunde ki odem farkindandir. Fotograf yuklersen bakalim. Gecmis olsunKızlaarr bana yardım edin nolur 2 gün önce ameliyat oldum bugün 3. Günüm sağ göğsümün üst kısmı şiş altı boş gibi duruyor silikonun kayma ihtimali var mı bir sorun olur mu nolur yardımcı olun bana kafamda deli Sorular korktum bi an farkedince sol göğsüm normal gibi ama sağ göğsümde farklılık var neden olmuştur sizce normal mi ?
Çok sağol canım.Hayal kırıklığına uğradım bu memişler çok küçük.Asimetri olduğu için birine 300 diğerine 275 cc mentor mederate plus takmış.C cup olursun demişti ama bu basbayağı B cup bide daha ödemli hali.Biraz daha küçüleceğini düşünürsek eyvah yaniCanim sabret 3 4 gune cok cok daha iyi olacaksin. Su an en zor anların. Dantel bralet icinde kendini hayal et psikolojik olarak iyi geliyor ( tecrubeyle sabit) cok gecmis olsun...
Yaa bilmiyorum ki nasıl yükleniyor Ve görünürlüğü nasıl yapmam lazım bilmiyorum ama endişeliyim inşAllah bir sorun yokturMerhaba . Buyuk ihtimalle iki gogsunde ki odem farkindandir. Fotograf yuklersen bakalim. Gecmis olsun
Kaçıncı gün acaba sizinÇok sağol canım.Hayal kırıklığına uğradım bu memişler çok küçük.Asimetri olduğu için birine 300 diğerine 275 cc mentor mederate plus takmış.C cup olursun demişti ama bu basbayağı B cup bide daha ödemli hali.Biraz daha küçüleceğini düşünürsek eyvah yani
Dün yapıldı daha çok yeni.Ama ödemli hali böyleyse ödemler gidince çok daha küçük olucaklar baya mutsuzum şuanKaçıncı gün acaba sizin
Beni izlermisin canımCnm inan bana eve geldiğimden beri öğlenden beri yani başka Dr araştırıyorum kafam öyle bi bozulduki ,dokunsalar ağlıcam o derece ,söylediklerinde öyle haklısınki ama eşim bütçe konusunda cidden olayı kapattı bütçemiz bi kuruş dahi çıkmıcak ,oyüzden tek sra kaldım bende ,ama cidden araştırıyorum kafam beynim dahada doldu karıştı, bulamıyorum yok ,30unda eskişehşre çocuklarımın hastane kontrolleri var gidicez öğüne bi plastik cerraha randevu alayım fiyat sorayım dedim ama bakıyorum hangüne kğme gidilir, geçtiğimiz aylarda yine gittiğimizde dra sordum doğan alhandı sanırım ,ama ben silikon yapmıyorum dedi, bende şimdi gittiğim drlarda yapmıyorum derse boşa olucak offf sıkıldım başım çatlıyor yaaa : ((
Bende görebilirmiyimCnmmm ben çokk cokkk dolgun istiyordum drum ölçtü biçti 350 CC yüksek profil rahat sigiyor dedi boyum 1.56 kilo 51-52 350 CC pütürlü yüzey yuvarlak yüksek profil kas altı konuldu dual planda diyebiliriz bana istediğimden küçük gibi geliyor bazen gözüme kocaman geliyor özellikle sabah uyandigimda :)))) resmin varsa izleyebilirim eski - yeni halleri mevcutablası evrim geçirdiler ama ben daha dolgun istiyordum :))) diceksinki etin ne budun ne ama olmuşken de büyük olsun istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?