Hangi doktora ameliyat oldunuz acabaMerhaba arkadaslar bende burdan doktora karar verip dün ameliyat oldum. Agri esigim yüksek olmasina ragmen cok sancim var. Protez dual plane takildi yani yarisi kasin altinda yarisi üstünde, öyle bisey sanirim... tek basina hicbisey yapamiyorum kreker yiyip su icmek haric... inanilmaz sertler ve daha görmedim sonucu. Bugün pansuman yapilicak.. bu agrilar beni mahvetti
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba
Fermuarli yada dügmeli bisey al canim bende bandaj yapilmadi ama inan okadar sis ki, sonuna kadar fermuari cektim cok belli oluyo. Sütyen de sıkıyo malum bide şişlikArkadaşlar şimdi yaz ya.ben biraz bol kesim bir gömleğimi alsam yanıma ameliyat sütyeninin üstüne alıversem sadece memişlere kadar düğmelesem kötü mü olur.yani hastaneden çıkarken beyaz bandaj falan oluyo mu görünür mu?yoksa badi üstüne gömlek atıvermişim gibi mi görünür :)
Mrb fiyat nedir acaba merak ettim?Acaba kas üstü için ne kadar doku gerekir, benim dr dokun var, kas üstü yapıcam o yüzden diyor ama, ben doku filan göremiyorum bakınca
Ben salı günü oldum ne hikmet bilmem yumuşamaya başladı ama ben yatıp dinlenemiyorum habire evle uğraşıyorum içim sıkılıyor inşallah bişey olmazMerhaba arkadaslar bende burdan doktora karar verip dün ameliyat oldum. Agri esigim yüksek olmasina ragmen cok sancim var. Protez dual plane takildi yani yarisi kasin altinda yarisi üstünde, öyle bisey sanirim... tek basina hicbisey yapamiyorum kreker yiyip su icmek haric... inanilmaz sertler ve daha görmedim sonucu. Bugün pansuman yapilicak.. bu agrilar beni mahvetti
9000Mrb fiyat nedir acaba merak ettim?
Ayyy ne güzel ben yattıgım yerden kalkamıyorum :-(Ben salı günü oldum ne hikmet bilmem yumuşamaya başladı ama ben yatıp dinlenemiyorum habire evle uğraşıyorum içim sıkılıyor inşallah bişey olmaz
Ayyy ayy hareket bereket demişler zannetmiyorum bişey olavağını sadece zorlama dikiş var malumm allah korusun.nasıl memnunmusun ödemleri hızlı atıyosun galiba.Ben salı günü oldum ne hikmet bilmem yumuşamaya başladı ama ben yatıp dinlenemiyorum habire evle uğraşıyorum içim sıkılıyor inşallah bişey olmaz
Ne güzel şanslısın valla :)Sarkık gibi duruyordu gögüslerim. Ama meme ucu ve meme alt katlantısı sarkıklık sınırına gelmemişti. Meme içi boşaldıgı için sarkık gibi duruyormuş Yani. Göğsün içini dolduracak doku yoktu . İçi protezle dolunca memeler direk kalktı şaha
Hallosın yukardan belli olur düğmeli gömleğimi alayım kapatamadığım yere de şalımı atıveririm dedim olmadı yedekte eşimin gömleğini koyarım :)Fermuarli yada dügmeli bisey al canim bende bandaj yapilmadi ama inan okadar sis ki, sonuna kadar fermuari cektim cok belli oluyo. Sütyen de sıkıyo malum bide şişlik
Senin doktorun kimdi?dokun vaarmıydı bir de kaç cc takıldı.yumuşama hemen olmuyor diyor olan arkadaşlar ağrı da 4_5 gün sürebiliyor azalarak bitiyor diyorlar.batmalar devem edermiş kişiden kişiye de değişirmiş tabiMerhaba arkadaslar bende burdan doktora karar verip dün ameliyat oldum. Agri esigim yüksek olmasina ragmen cok sancim var. Protez dual plane takildi yani yarisi kasin altinda yarisi üstünde, öyle bisey sanirim... tek basina hicbisey yapamiyorum kreker yiyip su icmek haric... inanilmaz sertler ve daha görmedim sonucu. Bugün pansuman yapilicak.. bu agrilar beni mahvetti
Ekrem Keskin, dokum vardi 400 cc takti..Senin doktorun kimdi?dokun vaarmıydı bir de kaç cc takıldı.yumuşama hemen olmuyor diyor olan arkadaşlar ağrı da 4_5 gün sürebiliyor azalarak bitiyor diyorlar.batmalar devem edermiş kişiden kişiye de değişirmiş tabi
Ufak asimetriler var tabi. Göze batan bir durum yok ama. İlk aylar daha belliydi ama,birinci seneden Sonra daha azaldı.Ne güzel şanslısın valla :)
dr bana da aslında dikleştirmeye gerek yokmuş protez toparladı dedi ama eşit olsa mükemmel olurdu
senin göğüslerin ikisi de aynı hizada mı aşağı yukarı gibi bir eşitsizlik sende de varmı arzum
Sana özelden çıplak olan fotoyu attımNe güzel şanslısın valla :)
dr bana da aslında dikleştirmeye gerek yokmuş protez toparladı dedi ama eşit olsa mükemmel olurdu
senin göğüslerin ikisi de aynı hizada mı aşağı yukarı gibi bir eşitsizlik sende de varmı arzum
Bende dün ve bugün daha faalim mesela destek almadan kalkamiyordum ama bugün kalkabildim kas altı oldum ama doktor dinlen ama kendini dinleme daha fazla dusunursun dedi bende kalktım kalkış o kalkış bugün annem geldi o süpürdü ben toz aldm ve Vileda yaptım çorba yaptım çocuklarıma ve 2 tane çocuğum var biri 8 aylık onlarla bile oturup oyun oynuyorum eşim yatırıp kaldırıyor sadeceAyyy ne güzel ben yattıgım yerden kalkamıyorum :-(
Valla sanki silikon değil benim mememe gibi inşallah bişey olmaz da gittiği yere kadar kullanırım ben ayran çok içiyorum sade sodayla yapıyorum ödemi çabuk attırıyor sadece sırt üstü yatmaktan kemiklerim acıdı okadar bunlarla coooook mutluyumAyyy ayy hareket bereket demişler zannetmiyorum bişey olavağını sadece zorlama dikiş var malumm allah korusun.nasıl memnunmusun ödemleri hızlı atıyosun galiba.
Ayyy masallah darisi basimaaaBende dün ve bugün daha faalim mesela destek almadan kalkamiyordum ama bugün kalkabildim kas altı oldum ama doktor dinlen ama kendini dinleme daha fazla dusunursun dedi bende kalktım kalkış o kalkış bugün annem geldi o süpürdü ben toz aldm ve Vileda yaptım çorba yaptım çocuklarıma ve 2 tane çocuğum var biri 8 aylık onlarla bile oturup oyun oynuyorum eşim yatırıp kaldırıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?