Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hp yüksek profil değil mi zaten onun da daha yüksek profili mi var .aman allaaaam

Sen iyi misin ya...neyin tartışmasını yapıyorsun sapikmisin bana illedr resim yuklemem için baskı yapıyorsun ...sanane arkadaşım resim yuklemiyorum kimsenin resimlerini de görmek istemiyorum sanane..

Mahalle ağzını da al uzaklaş burdan , burası sana göre bir yer değil tüm terbiyesiz üslubunu geri iade ediyorum sana , burda sapik olduğumuz icinmi resim yüklüyoruz bakiyoruz ayriyeten sana illa yuklemi demisim yazdigimi 3 kere oku algilama problemi var sende, şikayet ettim umarım yakın zamanda değerlendirilir

Seni engellemek gibi bir buton varsa engelleyecegim ...psikolojin bozulmuş sana ayıracak vaktim olsa resim yuklerdim

Alt kesi yerine kadar 11 cm boyundan 20 cm bunların oluru neymiş ?
Normali alt kesi 5 ile 7 cm üst kesi 17 ile 21 cm ..yanu 11 cm ve sonrasi sarkık meme oluyormuş. .ben zaten tam hayalimdeki diklige kavusamadim eminim 11 cm fazla en fazla 7 cm olmalıydı..cok üzülüyorumolculerimiz aynıymış...gogus gebusligim 96 alt beden 80 20.gundeyim ..

Bana dikleştirme olmadı onun İçin öyle aman aman çok dik değil eskiye göre idare ediyorum benim alt beden 70 üst 86 2. Ayımdayım bende senin gibi ilk zamanlar memnun değildim stres yapıyordum çok büyük oldu diye emin ol 1. Aydan sonra gerçek değişim başlıyor çünkü şuan hala ödemli tamamen yumuşamadığı sürece bilki son halini almamış
1 ile 2 ay arası normale dönüyor daha çok yenisin takma kafana özelden resim atmak istersen bakabilirim benim boy 165 kilo 53 falan bende de sorun silikonun biri aşağıda biri yukarıda onun İçin biri daha dekolteli duruyor biri daha düz eşit olsun da diğerleri hallolur takma kafana

Kızlar ben bişey sorcam ameliyattan kaç gün sonra ev işinizi yapabildiniz ya benm kaynanam bende saolsun o hasta ben bakan sanki olmaz bu kadar ben bu halde kalkıp ev toplamaya çalışıyorum düşünün daha salı ameliyat oldum yani yaptığı iş yalap salap nezaman işimi kendim yapar hale gelirim

Ben o meme ucuyla alt kesi yeri arası dediğiniz ölçüden bir şey anlamadım, o nasıl sarkıklığı belirliyor ki? Bi çizim üstünde falan gösterimi varsa ekler misiniz, hiç anlamadım :)
İdeal olan eklediğim dosyadaki ilk çizim değil mi? Onun ucuyla altı arasını mı ölçünce 7 cm çıkıyor yaklaşık?

Eklentiler

• E6722CDC-396F-4671-A70A-D4A976BC226D.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Alt kesi yerine kadar 11 cm boyundan 20 cm bunların oluru neymiş ?
Boyun çukuru ile meme başı arasındaki ölçü 19-21 cm olursa ideal ölçü oluyor zaten. Ama kişinin boy fiziki sonucuna göre değişebilir.
Senin sarkıklık yok canım endişe etme Meme başı ile meme altı ölçülüp sarkıklıgın olup olmadığının anlaşılma durumunu ilk defa duruyorum. Böyle birşey Yok yahu...

Meme ucu ile alt kesi yerini ölçüp sarkıklıgın olup olmadığı anlaşılmaz. Böyle bir ölçüm yapıldığını ilk defa duyuyorum bende :))
Genelde boyun altındaki orta çukur yerden meme başı ölçülür ve çıkan sonuç 19-21 cm olursa ideal ölçü olur kiiiii Buda kişinin boyu,fiziğine göre değişkenlik gösteren bir durumdur yinede!!! Eklediğin görselde çok iyi anlatmış meme şekillerine göre normali,sarkık meme ve yalancı sarkıklık. Bende yalancı sarkıklık vardı misal. Gittiğim tüm doktorlar aynı şeyi söylemişti . Dikleştirme yapılmadan sadece protez ile dik göğüslere kavuştum çok Şükür

Sağol canım :))

Ben yalancı sarkıklığı anlayamadım nasıl oluyor o ?

Ben yalancı sarkıklığı anlayamadım nasıl oluyor o ?
Sarkık gibi duruyordu gögüslerim. Ama meme ucu ve meme alt katlantısı sarkıklık sınırına gelmemişti. Meme içi boşaldıgı için sarkık gibi duruyormuş Yani. Göğsün içini dolduracak doku yoktu . İçi protezle dolunca memeler direk kalktı şaha

Acaba kas üstü için ne kadar doku gerekir, benim dr dokun var, kas üstü yapıcam o yüzden diyor ama, ben doku filan göremiyorum bakınca

Hayırlı sabahlar arkadaşlar bende aylardır doktor araştırmasından sonra sonunda meme büyütme ameliyatımı ferruh bingüle olmaya karar verdim. Çok araştırdım kendisi hakkında herhangi bir olumsuz yoruma rastlamadım. Bu doktor hakkında bilgisi olan ameliyat olan özellikle meme büyütme ameliyatı olan varsa yorum yapabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…