- 6 Mayıs 2018
- 130
- 43
- 48
- 34
Ohooo daha 3.cu günün cnm yaşanması doğal şeyler bunlar ,acele etme elbetteki acılar çekiceksinki meyvesini alabilesin ,sabret bak inan bana bende ilk 4gün çok acı çektim hatta sonrasında da sol göğsüm orta kısma doğru baskı hissim devam etti baya, hiç geçmiycek sanmıştım öyle zorduki ,burda bende hayıflanıyordum, nezaman geçicek diye ,herkez normal olduğunu söyledikçe yinede insan istiyoki hemencik geçsin ama sıktım dişimi muradıma erdim şimdi ameliyat olmamış gibi eskiden nasılsam şimdide öyleyim hertürlü hareketi yapıyorum, istediğim pozisyonda uyuyorum ,canımı en çok sıkan ameliyat sütyeniydi ,ondanda kurtuldum,,Kızlar salı günü bende ameliyat oldum kas altı 400cc takıldı ama bugün dren yerleri sancı ve yanma yapıyor yatınca kalkamıyorum biri sırtımdan itmedikce nezaman duzelicem yarın kontrol var duşa giremedim kalem izleri babant izleri duruyor daha dokunamiyorum karnım bile davul gibi ya
Eski göğüs foton varsa yeni halinle birlikte özelden atabilirmisin merak ediyorum .Albüme koymak istememeni anlayışla karşılarım. Ama özelden atabilirsen görmek isterim .Dr bana başta sormuştu çizimlerle anlatmıştı, dekolte kısmı dolgun istersen en yüksek profil var demişti, ben pekte şiş olmasın üste doğru dedim orta profil olsun drda mentor marka hp (highprofil)yani yüksek profil yazmış silikon için ,onu koydu kasaltına meğerse yüksek profil koymuş ,ben orta profil sanıyordum ,dekoltemden gayet memnunum daha yüksek profil olsaymış yinede olurmuş diyorum ama bazıları elbise giyemiyorum çok bariz belli oluyo demişler, aynı durumu yaşardım bende valla bu haliyle aşırı doğal oldular ,memnunum.Canım bende biraz önce ilk defa resmimi cektim ancak cesaret edip kendime bakabildim ...tamam dik dolgun ama yine yeri eski göğüsle aynı ..sanirim doktor daha fazla yukari kaldıramıyor dimi.yani ameliyat sonrası yine kendi göğüs şeklin neredeyse orasi oluyor. Ben biraz daha yukarda olsun istemistim ..ve büyük büyük diye ağlıyordum ya baktimda cidden büyük degilmis
Tamam canım resim atmaya çalışırım an inanki beceremiyorum biseyler yazıyor .oncesi resimlerim yok ..ama benimkiler dikmis şimdi onu anladim ama yumuşakmis ..benimkide memtor marka yüksek ama çok yüksek değil hatta silikon baya aşağı indi sanırım ...20 yaşındaki memelerimle aynı şekiller..biraz ona kafam takıldı ..ama daha yeni sütyen filan denemedim fakat böyle toparlayıcı sütyen giyerdim dik dururdu öyle degil. .sanki sarkık ama sert gibi ..yani kısaca ben çok memnun degilim yaaaEski göğüs foton varsa yeni halinle birlikte özelden atabilirmisin merak ediyorum .Albüme koymak istememeni anlayışla karşılarım. Ama özelden atabilirsen görmek isterim .Dr bana başta sormuştu çizimlerle anlatmıştı, dekolte kısmı dolgun istersen en yüksek profil var demişti, ben pekte şiş olmasın üste doğru dedim orta profil olsun drda mentor marka hp (highprofil)yani yüksek profil yazmış silikon için ,onu koydu kasaltına meğerse yüksek profil koymuş ,ben orta profil sanıyordum ,dekoltemden gayet memnunum daha yüksek profil olsaymış yinede olurmuş diyorum ama bazıları elbise giyemiyorum çok bariz belli oluyo demişler, aynı durumu yaşardım bende valla bu haliyle aşırı doğal oldular ,memnunum.
Foto koymadım daha bantlar var dren yerinde ve dikişte yarın kontrolde doktora cektirecem ben nezaman ev süpürür siler duruma gelcem acaba bunlar sisiyo sürekli bide sağ göğsümde koltuk altına doğru kısımda batma oluyo şimdi ve sertOhooo daha 3.cu günün cnm yaşanması doğal şeyler bunlar ,acele etme elbetteki acılar çekiceksinki meyvesini alabilesin ,sabret bak inan bana bende ilk 4gün çok acı çektim hatta sonrasında da sol göğsüm orta kısma doğru baskı hissim devam etti baya, hiç geçmiycek sanmıştım öyle zorduki ,burda bende hayıflanıyordum, nezaman geçicek diye ,herkez normal olduğunu söyledikçe yinede insan istiyoki hemencik geçsin ama sıktım dişimi muradıma erdim şimdi ameliyat olmamış gibi eskiden nasılsam şimdide öyleyim hertürlü hareketi yapıyorum, istediğim pozisyonda uyuyorum ,canımı en çok sıkan ameliyat sütyeniydi ,ondanda kurtuldum,,
Karnının davul gibi olmasıda çok normal ben 1haftayı biraz geçmişti anca karnındaki ödem gitti .Eski formuna döndü. Sabret xnm sabret herşey çok güzel olucak.
Buarada izlemeye almışsın ama fotonu göremedim.
Canım göğüs ucu ile alt kedi arasindaki mesafe cm..olcermisin2. Ay resmî yükledim kızlar
Ölçüp yaZayım canım kıvrım yerine kadar değil mi ?Canım göğüs ucu ile alt kedi arasindaki mesafe cm..olcermisin
Evet meme başından ucundan alt kesi yerine kadar birde boyun cukurundan meme ucuna kadar...moralim SIFIR oldu yineÖlçüp yaZayım canım kıvrım yerine kadar değil mi ?
Meme başı ile meme altı bölgesinin ölçülmesini ilk defa duyuyorum. Bu ölçüm sonucu nasıl memenin sarkık oldugu anlaşılıyor anlayamadım? Herkesin meme başı bölgesi farklıdır ayrıca. Kiminin tam ortadadır,kiminin yanlara doğru,kiminin aşşagıda kiminin yukarıda. Yani bu ölçüm saçma birşeydir. Bu ölçümle memelerin sarkık oldugu anlaşılmaz.Kızlar ben birseyi merak ediyorum ..meme başı ile meme altı cizgisine kadar olan mesafeyi ölctünüzmu kac cm. .ben 5 gün önce 12 cm di simdi 10 cm.ideali 5 ile 7 cm imis..11 cm den sonrasi sarkık meme imiş..iste bende buna kafayi takmıştım .yani benim meme hiç diklesmemismi..yoksa ödemeler inince mesafe kisalirmi
Evet meme başından ucundan alt kesi yerine kadar birde boyun cukurundan meme ucuna kadar...moralim SIFIR oldu yine
Benim eski ölçülerim zaten bu sekildeydi..boyum kısa diklestirmek istedim ama meme altinda kıvrım olusuyor silikon ağır geldi sanırım. Yani hiç mutlu d3gilim kısaca..berbat bişey oldu..onca eziyet çektim ...boyum kısa olduğu için daha dik olmalıydı
Yani boyun çukurundan meme ucunuza kadar olan ölçüm kaç cm di? Şimdi ne oldu?Benim eski ölçülerim zaten bu sekildeydi..boyum kısa diklestirmek istedim ama meme altinda kıvrım olusuyor silikon ağır geldi sanırım. Yani hiç mutlu d3gilim kısaca..berbat bişey oldu..onca eziyet çektim ...boyum kısa olduğu için daha dik olmalıydı
Eskiden memelerim çok yumusakti ama uzunluk 20 cm di simdi 19 cm meme ucu ile alt kesi arasi 11 cm..ideali 5 ile 7 cm mis ve benim boyum kısa. 325 cc takıldı kendi dokum vardi ..tamam dik gibi duruyor ama kiyafetlerle estetik durmuyor yine bir sutyenle cekistirmeye ihtiyacim oluyor.21.gundeyim hadi odemler indi 1cm diyelim. Gene sarkıkYani boyun çukurundan meme ucunuza kadar olan ölçüm kaç cm di? Şimdi ne oldu?
Kimseye biryerimi göstermek ispatlamak zorunda degilim. .ve sen neden bukadar gerildin benim fizigimin detaylarindan ...sanki dünyada nadir bulunan ölçülere sahipmisim gibi..burasi estetik bölümü ve burdaki bayanların birçoğu benimle aynı ölçülere sahip bakımlı bayanlar ..izleme izlememe konusuna gelince işim gücüm çok kimseyi izlemiyorum zaten anlamıyorum o neyse ...resimde yüklemek istemiyorum mecbur degilim ...
Sen iyi misin ya...neyin tartışmasını yapıyorsun sapikmisin bana illedr resim yuklemem için baskı yapıyorsun ...sanane arkadaşım resim yuklemiyorum kimsenin resimlerini de görmek istemiyorum sanane..Şu yazdiklarina cvp dahi vermicem, çünkü üslubundan belliki aynı çizgide değiliz dengim değilsin, sadece şunu eklicem gercekten o dedigin ameliystlari olsaydin bir bayan sevincinden mutlulukla resimlerini paylasir ben burda hic gormedim ameliyat olupta klavye arkasi kahramanlik yapan umarim yakın zamanda yöneticiler tarafından da farkına varılırsın...
Canım hoşgeldin aramıza.benim doktorum kas kalınlığına ve cildine göre kas altı üstü olmasına ameliyat günü tetkikler sonrası karar vereceğini söyledi.kişiden kişiye değiliyormuşBen de 15 gün sonraya ameliyat günü aldım, operasyon düşüncesi olduğundan beri sürekli bu sitede yazılanları okuyorum, çok faydası oldu.. beni cesaretlendirdinizHerkese teşekkürler öncelikle .. benim dr penti spor sütyeni önerdi. Uygun Mu sizce, kullanan oldu mu . Bir de benim dr kas üstü planlıyor , ama burda okuduğum kadarıyla çoğunluğunuz kas altı olmuş, bu nedenle kafamda bir karışıklık oluştufikrinizi öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?