Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Offf yarından sonra ameliyat günü ama ben bugün felaket heyecanlıyım niye böyle oldum acabaaaaa.midem hareketli biraz gerginlik basıyo bbiraz heyecan nefes alamıyorum bugün yeaaaaaa

Offf yarından sonra ameliyat günü ama ben bugün felaket heyecanlıyım niye böyle oldum acabaaaaa.midem hareketli biraz gerginlik basıyo bbiraz heyecan nefes alamıyorum bugün yeaaaaaa
Yaaa bu güzel heycanın tadını çıkar Hiç bişey anlamıycaksın zaten yarın... Ben heycan yapmamıştım da çok korkmuştum... Anesteziden uyandığımda aa dedim boşuna korkmuşum bukadar :)

Canım emin ol anestezi verilene kadar bu durumu hissedeceksin.26 Nisan da oldum dikiş izlerim olmasa nerdeyse unutucam ameliyat olduğumu.Sonrasında güzel bir anı olarak kalır.Hakkında hayırlısı olsun güzel bir sürecin olsun inşallah.

Aminn inşallah süreç güzel olur en az ağrıyla hayata mutlu devam ederim inşallah.ya korku yok çok galiba doktoruma fazlasıyla güvendiğimden ama heyecan kaplayyoveriyor daha iki gün var ameliyat günü naparım şimdiden böyleyse :) İnşallah güzel sonuçlarla gülen yüzle yazarım.

Kiz
Ben sana demedim mi heyecan korku yapma boşa yaparsın diye yarın gir bı banyo keyfi yap ohhh mis sonraki günde git yaptır senden keyiflisi olmicak

Evet burcum sayende bu kadar rahatım zaten allah razı olsun hep de dua ettim sana ağrın sızın olmasın ben de burcu gibim rahat geçirem die :) yarın dediğin gibi hazırlıklarım başlıcak inşallah

Bende yarın ameliyat olucam uyumam lazım uyuyamiyorum çok heyecanlıyım.
Valla dualarım sizinle inşallah basit ağrısız bı ameliyatiniz olur heyecan yapmayın ben doğuma giderken hiç uyumamistim doğumdan sonra çok kötü yorgun halsiz kaldım ama meme ameliyatı öncesi girdim yikandim mis gibi bide uyudum ohhh iyiki uyumuşum çok rahat girdim çıktım herkes inşallah benm gibi olur

Merhaba, ben Istanbulda bi cok yerle görüstüm özel 8-13 bin tl arasiydi meme büyütme ameliyati. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen, aynaya baktiginda mutlu olman canim.

Kesinlikle oyle gercekten psikolojim zaten bozulmaya cok musait en ufak bi negatiflikte dibe cokuyorum. Ozellerde pahali bnde bi kac yeri aradm hep 10.000den ust rakam verdiler herseyin fiyati artti iyice. Ins n gonlune gore istedgi olur bi an once

Kesinlikle oyle gercekten psikolojim zaten bozulmaya cok musait en ufak bi negatiflikte dibe cokuyorum. Ozellerde pahali bnde bi kac yeri aradm hep 10.000den ust rakam verdiler herseyin fiyati artti iyice. Ins n gonlune gore istedgi olur bi an once
İnşallah plastik cerrahi doktoruna gidiyorsunuz devlet Hastanesi'nde.ben Sakarya da oldum zaten burda oturuyorum 6bin TL ye oldum doktorum çok çok iyi ve ilgiliydi hatta ameliyathane sirami beklerken önemli hasta özel hasta diyip durdular bana :) gerçekten insan psikolojisini etkiliyor ben 4 senedir istiyordum bugüne kismetmis çok şükür çok mutluyum inşallah isteyen herkes olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…