Beni izlemeye alabilirmisin rica etsem .Geçmiş olsun kızlar,şimdi sabırla beklemekte sıra :)) Aman dikkat edin,ecele etmeyin. Ameliyat oldunuz,zamanla herşey düzelecek ve güzelleşecek unutmayın
İzledimBeni izlemeye alabilirmisin rica etsem .
Arzuu sürece başladığımdan beri beni izle diyırum niye izlemiyosun ki sen beniİzledim
Ama sende beni Yen’i izlemeye aldın :))Arzuu sürece başladığımdan beri beni izle diyırum niye izlemiyosun ki sen beni
Merhaba eylülde ameliyat olucamda albmunuzu gorebilrimiyimGeçmiş olsun kızlar,şimdi sabırla beklemekte sıra :)) Aman dikkat edin,ecele etmeyin. Ameliyat oldunuz,zamanla herşey düzelecek ve güzelleşecek unutmayın
Hayırrrrr ben sürece başladığımdan beri izliyom izle diyorum izlemiyosun ben de belki dikkatini çeker die izlemekten vazgeçip bidaha izliyom bugüne nasipmişAma sende beni Yen’i izlemeye aldın :))
İzledim canım
Öylemi hay Allah :) Demekki nasip bugüneymişHayırrrrr ben sürece başladığımdan beri izliyom izle diyorum izlemiyosun ben de belki dikkatini çeker die izlemekten vazgeçip bidaha izliyom bugüne nasipmiş
Teşekkür ederim:) süpersin maşallah.
Bnm 10.gun hala oturarak uyuyorum 1 ay sırt üstü dedi dr ama ebedi sırt üstü gelemem kedi gibiyim oturarak uyumaya razıyım alıştım ona da :)vallah ben hem agridan hemde yatamdigimdan uyuyamadim... zaten hala yatamiyorum. 5 gün oldu hala oturarak uyuyorum Yavas asagi dogru iniyorum... hayirlisiyla üc bes güne yaticam artik :)
İnşallah plastik cerrahi doktoruna gidiyorsunuz devlet Hastanesi'nde.ben Sakarya da oldum zaten burda oturuyorum 6bin TL ye oldum doktorum çok çok iyi ve ilgiliydi hatta ameliyathane sirami beklerken önemli hasta özel hasta diyip durdular bana :) gerçekten insan psikolojisini etkiliyor ben 4 senedir istiyordum bugüne kismetmis çok şükür çok mutluyum inşallah isteyen herkes olur
Saol cnm darısı senin başına röntgen derken EKG çektirdim akciğer filmi kan tahlillerim yapıldı 8 tüp kan aldılar yani tahliller ve ciger filmi temiz çıkınca anesteziye göründüm bunları 1 gün içinde hallettim doktora kalsa ben Mayıs 18de ilk muayeneye gitmiştim ramazanda daha yapacaktı ama ben bayram sonrası istedim oyuzden haziranın sonu oldu benm icin sen karar ver git Dr o hemen tahlil vs istiyo 1vgun içinde onlar oluyo ertesi günü istersen ameliyat olSenin adina cok sevindim canm bu yukten kurtulmanada insan kendini eksik hissediyor.Ins bizde istegimize kavusurz kisa zamanda:) peki ordada rontgen vs istiyorlarmi ne kadar zaman da oldun
şezlongda yatarken var ekleyeyim :)MaşallahDeniz sezonunu geç açtım bu sene,açar açmazda foto ekledim :))
3-4 kilo birşey degil. VerirsinÖnemli olan hoş gözükmen Boydan bir foto eklesene birde canım. Şöyle boyunu posunu görelim bir
Kız yatarken boyunu posunu nasıl anlayayımşezlongda yatarken var ekleyeyim :)
Bol su iç,yürüyüşler yap çok yatağa bağlı kalma. Şu an bitki çayları yada ödem atıcı herşey kanama riskini arttırabilir içme!!Kızlar benim gözler de yapıldı ya şiş.buz uygulaması yapıyorum ama ödem atmayı kolaylaştırmak için daha çok hangi yiyecek içeceğe yönlenmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?