Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

vallah ben hem agridan hemde yatamdigimdan uyuyamadim... zaten hala yatamiyorum. 5 gün oldu hala oturarak uyuyorum Yavas asagi dogru iniyorum... hayirlisiyla üc bes güne yaticam artik :)
Bnm 10.gun hala oturarak uyuyorum 1 ay sırt üstü dedi dr ama ebedi sırt üstü gelemem kedi gibiyim oturarak uyumaya razıyım alıştım ona da :)

Senin adina cok sevindim canm bu yukten kurtulmanada insan kendini eksik hissediyor.Ins bizde istegimize kavusurz kisa zamanda:) peki ordada rontgen vs istiyorlarmi ne kadar zaman da oldun

Senin adina cok sevindim canm bu yukten kurtulmanada insan kendini eksik hissediyor.Ins bizde istegimize kavusurz kisa zamanda:) peki ordada rontgen vs istiyorlarmi ne kadar zaman da oldun
Saol cnm darısı senin başına röntgen derken EKG çektirdim akciğer filmi kan tahlillerim yapıldı 8 tüp kan aldılar yani tahliller ve ciger filmi temiz çıkınca anesteziye göründüm bunları 1 gün içinde hallettim doktora kalsa ben Mayıs 18de ilk muayeneye gitmiştim ramazanda daha yapacaktı ama ben bayram sonrası istedim oyuzden haziranın sonu oldu benm icin sen karar ver git Dr o hemen tahlil vs istiyo 1vgun içinde onlar oluyo ertesi günü istersen ameliyat ol

Hastaneden çıktım bikaç foto atmaya çalıştım.ağrım yok sadece çelik büstiyer giymiş gibiyim :) maşallah umarım bu şekilde devam eder.memişlerim de istediğim gibi sankimm

Kızlar benim gözler de yapıldı ya şiş.buz uygulaması yapıyorum ama ödem atmayı kolaylaştırmak için daha çok hangi yiyecek içeceğe yönlenmeliyim

Kızlar benim gözler de yapıldı ya şiş.buz uygulaması yapıyorum ama ödem atmayı kolaylaştırmak için daha çok hangi yiyecek içeceğe yönlenmeliyim
Bol su iç,yürüyüşler yap çok yatağa bağlı kalma. Şu an bitki çayları yada ödem atıcı herşey kanama riskini arttırabilir içme!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…