Şimdiden geçmiş olsun..Hayırlı olsunnn güle güle kullan :) sıra bende.hastaneye gidiyorum heyecanla.
Geçmiş olsun kızlar ilk günü atlatin 3.gunu rahtliyosunuzŞimdiden geçmiş olsun..
Tamam haberini bekliyorum unutma geçmiş olsun bak benim 10.gun bugünÇıktımm herşey yplunda.odamdayım.gözlerim birazcık kuru gibi düzelince yazarım artı :)
Insallah benimkide kiskanmaya baslar... adamda kiskanmanin k si yok...Kızlar selam üçgen bikinilerle plajda dolanan Deniz'den selamlar . :)
Eşim çok dikkat çektiğimi söylüyor, çıldırmak üzere . :)Bu yaz 3-4 kilo fazlam var .Dün güneşlenirken büyük oğlum "Anne sen kilo aldım diyorsun , ama çok hoş gözüküyorsun " dedi. Ki tabi ki haberi yok ameliyattan . 3,5 aylık ve sorunsuz bir süreç şuanda.
Valla o kadar göze çarpıyor ki ister istemez dikkat çekiyorsun .Bunu erkekler için de söylemiyorum .Insallah benimkide kiskanmaya baslar... adamda kiskanmanin k si yok...
MaşallahKızlar selam üçgen bikinilerle plajda dolanan Deniz'den selamlar . :)
Eşim çok dikkat çektiğimi söylüyor, çıldırmak üzere . :)Bu yaz 3-4 kilo fazlam var .Dün güneşlenirken büyük oğlum "Anne sen kilo aldım diyorsun , ama çok hoş gözüküyorsun " dedi. Ki tabi ki haberi yok ameliyattan . 3,5 aylık ve sorunsuz bir süreç şuanda.
Canım ameliyat a 4 gibi girdim 5.30 da odaya getirdiler ağrım var zamam zaman 325 cc takmış dr bende bandaj yok
Geçmiş olsun kızlar,şimdi sabırla beklemekte sıra :)) Aman dikkat edin,ecele etmeyin. Ameliyat oldunuz,zamanla herşey düzelecek ve güzelleşecek unutmayınÇıktımm herşey yplunda.odamdayım.gözlerim birazcık kuru gibi düzelince yazarım artı :)
Kız bnde yatamam kas altı oldu benmki mecbur yattım kolum kalkmiyodu şimdi 10 gün oldu Herr işimi kendim yapıyorum zorlamadanVe an itibariyle yatağımdan bildiriyorumm :) kız burcu ven çok hareketli birisiyim ve azcık ağrım vara güvrnimden bırakın beni az gezinryim canım sıkıldı diyorum.hemşire bırakmıyor bugün dinlenme vakti diyor.:)
Biraz zor ve uykusuz bi gece olabilir canim :) Ben ilk üc gece hic uyuyamamistim.Benim de 325 cc takılmış.çok şükür allaha iyiyim umatım en ağrılı zamanlarım böyledir :) gözümde de biri biraz şiş diğeri normal dikiş yerleri bantlı.akşam yemeğimi yedim yayılmaktayım :)
ağrıdan mı uyayamadın canım.bazıları yatış pozisyonundan uyuyamadkklarını yazmış.uykusuz yada bölük börçük uykuya razıyım yeterki ağrım artmasın.dua edin kızlaaaar :)Biraz zor ve uykusuz bi gece olabilir canim :) Ben ilk üc gece hic uyuyamamistim.
Teşekkür ederim canim yatarken ve kalkarken çok ağrım oluyor ne zaman geçicek bu ağrılar çalışıyorum 10 gün rapor aldım yeterli gelir galiba birde ağrı kesici olarak arveles vermiş dr her ağrıdığında icsemmiki.Geçmiş olsun kızlar,şimdi sabırla beklemekte sıra :)) Aman dikkat edin,ecele etmeyin. Ameliyat oldunuz,zamanla herşey düzelecek ve güzelleşecek unutmayın
Çok normal . Yatıp kalkarken biri sırtından destek versin,yardım etsin. 10 güne kadar dikkat eder zorlamazsan kendini oldukça iyi olursun. İşin ağır değilse ,kollarını çok zorlamayacak bir işse başlayabilirsin sanırım .Teşekkür ederim canim yatarken ve kalkarken çok ağrım oluyor ne zaman geçicek bu ağrılar çalışıyorum 10 gün rapor aldım yeterli gelir galiba birde ağrı kesici olarak arveles vermiş dr her ağrıdığında icsemmiki.
C
ağrıdan mı uyayamadın canım.bazıları yatış pozisyonundan uyuyamadkklarını yazmış.uykusuz yada bölük börçük uykuya razıyım yeterki ağrım artmasın.dua edin kızlaaaar :)
vallah ben hem agridan hemde yatamdigimdan uyuyamadim... zaten hala yatamiyorum. 5 gün oldu hala oturarak uyuyorum Yavas asagi dogru iniyorum... hayirlisiyla üc bes güne yaticam artik :)C
ağrıdan mı uyayamadın canım.bazıları yatış pozisyonundan uyuyamadkklarını yazmış.uykusuz yada bölük börçük uykuya razıyım yeterki ağrım artmasın.dua edin kızlaaaar :)
Teşekkür ederim canim.Çok normal . Yatıp kalkarken biri sırtından destek versin,yardım etsin. 10 güne kadar dikkat eder zorlamazsan kendini oldukça iyi olursun. İşin ağır değilse ,kollarını çok zorlamayacak bir işse başlayabilirsin sanırım .
Ağrı kesicini günde 3 kez yazmıştır muhtemelen,hiç aksatma günde 3 kez ağrın olmasa bile iç canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?